Samovoľný potrat

patriciiaa
4. nov 2023

Ahojte prosím Vás tie čo ste si prešli samovoľným potratom ako to u vás prebiehalo?Vo stvrtok som mala hnedé spinenie večer som isla na pohotovosť… doktorka nevidela akciu srdiecka záver MA…že mám čakať či sa to rozbehne… včera večer som mala jasnú krv nie extra veľa trosku bolesti a teraz ráno nič…myslite, že sa to ešte len rozbieha? Ak nie v pondelok pôjdem k svojmu gynekológovi bola som 8+4…Dakujem

anabela2111
4. nov 2023

@patriciiaa ja som sa veľmi chcela vyhnúť kyretu..vybrala som si čakať, nemala som žiadne príznaky, MA bol ako blesk z jasneho neba. Trvalo pár dní, kým sa to spustilo, snažila som sa to vyvolať pohybom, veľa som chodila, behala, bicyklovala, denne veľa km až to nakoniec prišlo...Bola som cca 12 týždeň, ale srdiečko prestalo byť skôr, takže menej. Drobčiatko odišlo po niekoľkých hodinách krvácania a kontrakcií, telo sa vyčistilo úplne samé, bez zákroku. Prajem veľa síl 💜

patriciiaa
autor
4. nov 2023

@anabela2111 Dakujem ti za odpoved … tak dúfam že sa mi to spustí….

anabela2111
4. nov 2023

@patriciiaa držím palce..🍀 mne bolo malinkou útechou aspoň to, že to šlo samé, že odišlo v intimite ja a ONO 🤍 potom bola 1 MS a ďalšia už neprišla 😇 takže som bola do 2 mesiacov opäť tehotná... tento krát so šťastným koncom 💙

patriciiaa
autor
4. nov 2023

@anabela2111 gratulujem❤️

saxana000
4. nov 2023

Ja som v 8 tyzdni zacala rano silno krvacat po par hodinach prisli akoby slabsie kontrakcie a potom odisiel vak aj s embryom.spinila som ale uz 2 tyzdne predtym napriek vkladaniu utrogestanu.bolesti mi.este v ten den ustali krvacanie postupne slablo kazdym dnom po asi tyzdni prestalo uplne. na 10.den na kontrole uz neboli ziadne zvysky vsetko pekne ciste.o 5 mesiacov som neplanovane prirodzene otehotnela a uz tahame 17 tyzden vsetky testy aj vysledky su v poriadku.

patriciiaa
autor
4. nov 2023

@saxana000 ja som začala včera večer krvácať ale v noci nič ani teraz tak neviem či sa to ešte len rozbehne…a gratulujem 🙂

saxana000
4. nov 2023

@patriciiaa moze sa to este rozbehnut.skus sa viac hybat horuca vana sex

kvadrinkaaa
4. nov 2023

Mne sa na to prislo v 8 tt, reálne plod vo veľkosti 6tt a potratila som až v 12tt. Čakala som mesiac, ale nelutujem, aj ked to bolo ťažké. Vyčistila som sa Uplne sama. Po dvoch cykloch som otehotnela a myslim, ze aj vďaka tomu, ze som to nechala na prírodu. Uz sok v 25 tt 😍

cukroska
4. nov 2023

@patriciiaa U mňa zamĺknutý potrat v 12 týždni. No niečo strašné. Bolesti som mala ako prvý ťažký pôrod. Mne sa spustil po týždni čakania a deň pred nástupom do nemocnice na kyretáž. Ešte som si nestihla urobiť ani všetky predoperačné vyšetrenia. Mne to prišlo v reštaurácii. Ospravedlňujem sa za podrobnosti. Celá krvavá som prišla domov. Do nemocnice som nechcela í hneď sť,že sa osprchujem doma (hlúpa riadne).A potom to šlo veľmi rýchlo samé. Všetci doma v šoku. Obrovské zrazeniny a nešlo zastaviť krvácanie. Neprajem tio zažiť nikomu. Muž ma odviezol nakoniec do nemocnice. Musela som si dať 2 uteráky na sedačku igelitvtak so mňa lialo a obrovské kusy. Stratla som veľa krvi .Nakoniec urobili kyretáž a bez narkózy ani injekciu musela som to vydržať. Nikdy na to nezabudnem,že som prišla o to a musel byť toho svedkom aj moj malý syn a celá rodina. Ale zo vsetkeho najhoršie bolo tá strata. Velmi diho som sa nemohla s tým vyrovnať .Držím palce nech to dobre dopadne a môžte sa tešiť co najskôr s bábätka

cukroska
4. nov 2023

@patriciiaa rozbehne a možno až na druhý deň. U mňa to bolo tak,že v stredu som mala ísť na kontrolné Sono po týždni a už vtedy som začala krvácať. Dokonca krvné zrazeniny .Pamätám,že bol ešte nervózny a nevedel ma vyšetriť zo spodu. Poslal ma za svojim doktorom ,že si mám vybaviť predoperačné.Uz som druhý deň to nestihla všetko.

babulkomale
5. nov 2023

@patriciiaa ja som parkrat omdlela, mala hrcu na hlave, isli zo mna kusy, kopa krvi, tiez som to chcela zvladnut bez kyretu...pretoze som nemala silu ist sa objednat a znova potratit na oddelenie, kde sa to uz raz stalo.
Vyslo to tak, ze mi to robili v inom meste, takze som sa tomu oddeleniu vyhla a vratila sa tam az porodit krasne zdrave babo.
Cela rodina v akcii, hrozne nieco.
Manzel vtedy v zahranici..
Chvalabohu uspali ma a robili kyretaz.

babulkomale
5. nov 2023

@cukroska 🤗🤗🤗🖤

2006_1211
5. nov 2023

@patriciiaa jaj bože baby ťažko sa mi to číta. Ste veľmi silné 🥺

laura304
12. jún 2024

Mne zistili zamlcany potrat 13.5 v 9tt. Na kyretaz som ist nechcela, tak sme sa rozhodli pockat na samovolny potrat. Krvacat som zacala 24.5. Najskor mierne, potom silnejsie, bolesti som nemala vobec. Na kontrole 3.6. mi doktor povedal, ze sa mi vycistila iba prava strana maternice (mam dvojrohu maternicu). Rozhodli sme sa cakat dalej, krvacala som velmi slabucko az do 8.6, cize pomaly mesiac po tom ako mi zamlcany potrat zistili. 8.6. som zacala pocitovat bolesti v lavom podbrusku. O den neskor, poobede to prislo, neznesitelne bolesti a extremne silne krvacanie. Bolest mi prerazala az do chrbta a krvacanie som radsej preckala na wc, kedze nemalo zmysel davat si vlozku. Ked to uz trvalo cca hodinu, zavolala som doktorovi, ktory povedal, ze mam ist radsej do nemocnice. Kratko pred odchodom bolesti uplne ustupili no a na wc zo mna vypadlo cele plodove vajce. Do nemocnice som isla aj tak aby ma skontrolovali. V maternici mi este zostali nejake zrazeniny a krv, ale vraj by to malo vyjst same. Dali mi preistotu aj injekciu na stiahnutie maternice. Po injekcii krvacam uz treti den, celkom silno v porovnani s beznou ms, ale verim, ze to uz coskoro prestane a kyretaz nebude potrebna. Ak ste mali niektora podobny priebeh, ako dlho ste, prosim, po vypudeni plodu krvacali?

majaza
24. júl 2024

@laura304 ahoj, ako si nakoniec skončila? prešlo krvácanie samé? A prosím ťa, to plodové vajce bolo aké velke? to si nejak vytlačila, cítila, že to ide z teba?
vdaka

patriciiaa
autor
24. júl 2024

@majaza ahoj len som krvacala týždeň ale nakoniec som musela ísť na kyretaz

laura304
25. júl 2024

@majaza Ahoj, ano nakoniec to preslo same, krvacala som este asi tyzden odkedy zo mna vyslo plodove vajce. Na kontrole mi gynekologicka povedala, ze som sa vycistila uplne, takze je vsetko v poriadku a na kyretaz som ist nemusela. A co sa tyka velkosti plodoveho vajca, prirovnala by som ho asi k tenisovej lopticke. Tlacit som netlacila, len som mala hrozne silne krce asi hodinu. Ono to po nejakej hodinke, ked sme sa uz chystali do nemocnice zrazu prestalo, a ked som sla na wc, tak to zo mna zrazu vypadlo, bolesti som uz potom nemala ziadne vobec.

3petka
25. júl 2024

@patriciiaa U mňa to bolo tak, že som zrazu pocítila akoby pichnutie dosť silné a zrazu na to kopec krvi od začiatku ak kým som sa nevyčistila (takto som to mala 2x). Počas čistenia mierne kŕče v podbrušku.

majaza
25. júl 2024

@laura304
@patriciiaa
@3petka
ďakujem dievčatá, tak to mám po dnešku za sebou aj ja, teda toľko krvi čo zo mňa vyšlo, som ani nevedela že mám, pol dňa na záchode, čo vložka by nezachytila nič dokopy. Aj to vajce zo mňa vyšlo, vtedy, presne ako píšete prešli aj krče a bolesti. Potom som ešte asi 5x letela na wc s masou krvi, ale teraz už len vložka, poliečiť sa a hádam bude dobre ❤

laura304
25. júl 2024

@majaza Urcite bude. Som rada, ze to uz máš za sebou a drzim palce, nech nemusíš ísť na kyret a nech všetko dobre dopadne❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre