Chcem sa spytat přešla som samovolný potrat a vypadlo to mna viac kuskov na vlozke som to mala také masovite kusy či to to mna vypadlo Alebo či pojdem na vyskrab strašně sa toho bojím a Mala som aj sex Ked som krvacala
@vanda323 dosť sila aj na mňa. Veď sa vlastne "len" vyplavuje mŕtve dieťa tak šup skočiť na chlapa 🤦♀️
smer mudr
predtym si pozri niečo o zápaloch atd,,
doštuduj si biologiu
a si klasicky priklada ako naše školstvo v tom nič nerobí, takéto otázky nebyvali ani v bravičku za komančov čo teda ako bolo iné embargo na informacie
@kkovacovak Ako čo ti poviem ja už občas len ziram ....
a to čo vypadlo väčšie tmavšie nazvyme to môžu byt aj krvne zrazeniny
študuj
https://www.mojamenstruacia.sk/
ktoré obsahujú aj krvné zrazeniny, sa dajú rátať v pár hodinách. I tu sa objavuje anémia. Za touto menštruáciou môžu byť diagnózy ako myóm či polyp maternice, dysfunkcia vaječníkov, nádory, hormonálna porucha či dlhodobé užívanie špecifických liekov.
@nati0 po krátkom čase chod na kontrolné sono, tam to Dr. bude vidieť, či vyšlo všetko von. Ak by si mala veľké bolesti, horúčku,... určite chod na gyn. pohotovosť.
Ja som sa, chvalabohu, vyčistila sama. Krvacala som asi týždeň dosť intenzívne a veru aj zo mňa veľké kusy vypadávali.
@vanda323 myslím si to iste
@nati0 podľa mňa toto je silná káva
@vanda323 nech mi niekto vysvetlí to je teraz ako moda spoliehat sa na prirodu a neist k mudr ked ma sono, a všetko aby sa vyčistila ? však plod je mrtvy tak ako o čo ide ? to v tomto storoči idu riskovať ťažké infekcie ? samočistenie trva aj 3-4 tyždne ako u koho
keby to bol tento prípad
Si si istá že si bola tehotná ? Ak áno v kolkatom tt .ďalšia vec a čo ťa viedlo k tomu že si mala sex keď si krvácala ? Ako normálna baba ktorá vie že je tehotná a začne krvácať tak uteká na gyn. pohotovosť a nie ešte sexovať to tvojej polovičke akože nevadilo ? .napíš hlavne Tt ak nevieš čo je tt to je tehotenský týždeň .a žiadna z nás tu nemá sono aby sme ti na diaľku povedali že si vyčistená
Zeny. Su baby, ktore sexuju den, dva po porode, lebo chlap "musi" a ona nechce, aby siel za inou. Toto bude rovnaky pripad.
@mariska1989 Bola som tehotna Mala som nízké HCG Iba 20 a vypadli to mna kuse a doktori neviděli Este plod na sone cize mi nevěděli ppvedat v kollkom som TT
@nati0 a podľa ms ? To ti pri hodnote 20 nemohlo byť vidieť ani gestačný vak toto bolo biochemické tehotenstvo takže ako hovoria niektorí dr povedane si nebola ani tehotná. Mohla si byť ledva 4/ 4+ povedané si krvácala pár dní po tom čo si mala dostať Ms . Prosím ťa ale keď už píšeš píš normálne .používaš aj české slová aj slovenske a ďalšie zle napíšeš 🙈
@mariska1989 ale zo mna isli kuse vecsie
@nati0 biochemicke ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nati0 Pockaj až mi čaj zabehol kedy si mala sex? Pi Tom potrate? To akože načo sexujes keď si práve prekonala potrat? Prepáč že tak z fotky stra ale neviem si predstaviť že potratim, silno krvacam a idem si zasexovat...?