Ahojte. V stredu na kontrole som mala byt cca 9tt, ale žiaľ prišlo sa na to, že dieťa sa od 6tt nevyvijalo. Dr. sa ma pýtala ci chcem na kyretáž, neviem prečo, ale odmietla som. Dnes na kontrole, je všetko bez zmeny, zatiaľ som sa v piatok len rozkrvacala, ale podľa sona všetko bez zmeny. Tak Dr opäť otázka - samocistenie ci kyretáž. Vybrala som si opäť samocistenie. A otázka znie, po koľkej cca dobe ste sa takto sami vyčistili aj stým, že by vám bola podaná injekcia. Ďakujem.
Snáď ma chápete.
Ja som špinila týždeň a po tom ešte 12 dní krvácala..krvácať som prestala 7.3,
dnes som dostala MS
Nasaď si alchemilku..lepsie sa vycistiš. U mna v pondelok /dnes presne 1rok je tomu/ zistila lekarka, ze nebije ❤ , stredu som zacala spinit, vo stvrtok strašne krvacala, a este potom asi 5dni spinenie a bolesti podbruska. sama som sa vycistila.
MS prisla presne o 28dni.
Drz sa vela sil....
Ahoj, ja som mala kyretaz a velmi ma to traumatizovalo. Ak nemas problemy, ani masivne krvacanie a na kyret sa necitis, pockaj...vo Svedsku zdravotnici cakaju au do 12. tyzdna, kym navrhnu kyretaz. Ja by som sa uz nabuduce vsemozne snazila vyhnut sa tomu pre mna velmi smutnemu zazitku. Drzim palce...
Ďakujem každej jednej za nazor/odpoveď. ❤️
Tak po do písaní tohto príspevku som mala tak masívne krvácanie, že behom hodiny som musela meniť vložku. Ale už je dobre. Zajtra musím ísť opäť ku svojej gyn, kvôli tomu ze som Rh negat tak mi ide pichať injekciu, tak som zvedavá co mi povie na to krvácanie.
Ahoj, ako si dopadla? Už je lepšie?
@luci_ba Ahoj. Áno už je lepšie, podľa Dr. som sa už sama vyčistila takže kyretáž nebude treba. Už len čo troska krvacam, ale to je nič. No pre istotu, ešte zajtra kontrola. A hneď sa chcem aj spýtať, kedy sa môžeme snažiť opäť o babo.
Ďakujem za opýtanie.
Tak fajn, to je dobre, už len aby sa srdiecko zahojilo, to je hlavné.. Držím palce, my sa tiež snazime po podobnom zážitku 🙏
@luci_ba ďakujem. A veru, už len to aby sa zahojilo. Taktiež držím palce až sa podarí 😊
Ja osobne som pockala len jednu menstruaciu ako som sa sama vycistila , a prave zaciname 7mesiac. Drzim palce ❤️ Obavy uz ale ostanu stale 🥲🙏🏻❤️
Ja som hneď po prvej ms otehotnela, všetko je zatiaľ v poriadku, som v 24. tt
@vvverunkaaa
@jaga18 tak to vám prajem až to úspešne dotiahnete do šťastného konca ❤️
Dakujem 🙏🏻❤️ Aj vam. Vsetkym tu 😙
@jaga18 a ta infekcia sa ako prejavila? Teploty a tak? Dakujem
Ahojte, musim sa aj ja poradit. Mne v 10tt otnamil lekar, ze 💖 nebije a plod narastol tak do max 7tt. Rozhodla som sa cakat kym to samo pride. Vcera by to bol 12tt. V piatok 9.4. som zacala mat bolesti a krvacat ako pri silnejsej mens. Vcera cely den nic, vecer zas troška bolesti, spinenie (hnedasty hlien). Nepostrehla som ziedne kusy ani nic, mozno 3 take asi 0.5cm 🤷🏼♀️ Lekar vravi, kym nemam teplotu a chcem cakat, rak mozem. Buduci tyzden mam kontrolu. Nie je to divne? Moze to este prist alebo sa telo nechce vyčistiť? Ďakujem
Neviem to jedno lebo cim.skor to mas za sebou je lepsie kyraz ty urobia v ten den ta pustia.No mna nic nebolelo .Bolestive je skor ze myslis na to a dlho to trva ....ja som to chxela mat rychlo za sebou ...
@jaga18 okej, to mi aj lekar povedal, ze hned ako budem mat pocit zvysenej teploty palit do nemocnice.
@katka1389 tu praveze minimalne jedna noc v nemocnici (v Nemecku). Teraz kvoli corone prv test, potom tyzdnova karantena a potom az do nemocnice. Jedine ze je človek v ohrozeni zivota, vtedy bez karanteny. A ja mam paniku z nemocníc. Chcem to cim skor mat za sebou, ale najradsej prirodzene. A vraj po kyrete musim cakat minimalne 3-4 mesiace kym budeme zase skusat. Uz bojujeme 2 roky skoro, mam 36 a pocit, ze uz vela casu nemam...
@jaga18 😳 no vidis, co lekar to nazor. Tak uvidim co mi lekar povie budúci týždeň. Blahozelam z celeho 💖 a nech je drobcek zdravucky.
Baby, u mna kyret v 12 tt, najviac to teraz lutujem. je tomu 2 roky a z 8 dni menzes mam po kyrete 3 dnovu a na slipku. Sliznica uplne znicena, takze kyretazou sa zo mna stala neplodna zena. Mam za sebou 4 IVF a viac stimulacii sliznice, uz nikdy sliznica nenarastla..Takze za mna radsej samocistenie ako kyret. Viem, ze vela zien malo kyret a su v poriadku, no zial, u mna nie... nedokazem sa s tym vyrovnat...
@katka1389 ahoj mám ísť na kyretaz zajtra po7tyzdnoch meškania som dostala menzes mám ho 11dni a ráno mám ísť len chcem to odmietnuť bojím sa toho ,vieš mi poradiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
drzim palce, mne na vyber nedal, bola som na kyrete, ale s odstupom casu to povazujem za lepsie... skôr som sa zacala davat dokopy po psychickej stranke....