Ahojte, verim ze je tu niekto kto mal kyretaz -konkretne zvysky placenty ostali v maternici, dna 29.1 som absolvovala kyretaz a od vtedy stale nemam menstruaciu, 3.februara mi koncilo 6-nedelie, myslite ze je to ajn? Kedy vam nabehla menstruacia? Dakujem za radu, popripade mam sa obratit na dr.?
Porodila si a potom ta museli este docistovat ano? Ja som sice po porode kyret nemala, ale prvu mrchu som dostala az 17 mesiacov po porode... Nemusi prist do konca sestonedelia....
@ikonica ahojky, ano ja som prisla na to takto ze som stale velmi silno krvacala a zhrniem to tak ze po mesiaci som isla na kyret a vycistili zo mna placentu 5x5x1cm cize ako fakt neviem ako si to nevsimli ze taky kus z nej chybal a nikto mi nic nepovedal... dcerku som porodila 23.12. A kojila si ? Lebo vraj aj tym nemysi prist menstruacia, ja kojim ale nie plne nemam vela mliecka
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miankass tak po kyretazi nemusíš dostať menzes. Záleží,ako dobre ti ju vyčistili. Mne ju tiež po pôrode čistili a trvalo dlhšie,kým som menzes dostala