Residua post partum - kyretáž

miankass
28. mar 2022

Ahojte, verim ze je tu niekto kto mal kyretaz -konkretne zvysky placenty ostali v maternici, dna 29.1 som absolvovala kyretaz a od vtedy stale nemam menstruaciu, 3.februara mi koncilo 6-nedelie, myslite ze je to ajn? Kedy vam nabehla menstruacia? Dakujem za radu, popripade mam sa obratit na dr.?

mmoonna
29. mar 2022

@miankass tak po kyretazi nemusíš dostať menzes. Záleží,ako dobre ti ju vyčistili. Mne ju tiež po pôrode čistili a trvalo dlhšie,kým som menzes dostala

ikonica
29. mar 2022

Porodila si a potom ta museli este docistovat ano? Ja som sice po porode kyret nemala, ale prvu mrchu som dostala az 17 mesiacov po porode... Nemusi prist do konca sestonedelia....

miankass
autor
29. mar 2022

@mmoonna dakujem za info , + este sa snazim kojit cize asi to moze byt aj tym nie?

miankass
autor
29. mar 2022

@ikonica ahojky, ano ja som prisla na to takto ze som stale velmi silno krvacala a zhrniem to tak ze po mesiaci som isla na kyret a vycistili zo mna placentu 5x5x1cm cize ako fakt neviem ako si to nevsimli ze taky kus z nej chybal a nikto mi nic nepovedal... dcerku som porodila 23.12. A kojila si ? Lebo vraj aj tym nemysi prist menstruacia, ja kojim ale nie plne nemam vela mliecka

ikonica
29. mar 2022

@miankass kojila som do 20 mesiacov. Potom som cielene odstavila...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre