Rekonvalescencia po MMT

nuna2112
11. máj 2020

Ahojte žienky nechcem robiť paniku a hneď volať MUDr ale pred 2 týždňami ma operovali laparoskopicky mala som mimomat. tehu o ktorom som nevedela bol akútny zákrok v hodine 12tej prasklo mi to vo vajcovode čiže mi ho aj vybrali. Všetko sa pekne hojí teda 2 šitia až to tretie kde som mala dve stichy úplne na spodku pri bedre tak ma pobolieva nemôžem sa natiahnuť ani nejak prudšie otočiť a cítim tam na jednej strane zdureninu.ako ste to mali vy? Je to okej? Nie je to len to šitie kvázi zdnu tak mi ostane tam také tvrdšie kvôli tomu?

miky25117
11. máj 2020

Je to normalne tiež som to tak mala na kontrole mi vždy povedali že je to v poriadku

nuna2112
autor
11. máj 2020

@miky25117 taze nevadí ta zdurenina? Ona tam už ostane ci sa to časom rozplynie?

miky25117
11. máj 2020

@nuna2112 časom sa vstrebe ale trvalo to dlhšie treba to masirovat

nuna2112
autor
11. máj 2020

@miky25117 ďakujem teda opýtam sa doktorky keď pôjdem na kontrolu len som sa bála ci to nie je hnis alebo niečo keď je to také tvrdšie... Ešte je to boľavé tak si nato nemôžem siahnuť ešte mam aj chrasty na jazvach

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre