Ahojte.. ani neviem ako začať.. možno sa len potrebujem vyrozprávať niekomu nestrannému.. začnem od začiatku.. s manželom sme spolu skoro 3 roky.. z predchádzajúceho vzťahu mám syna.. bývali o neho nejaví žiaden záujem a tak riešime osvojenie.. pre pól rokom sa nám narodil syn.. všetko bolo vporiadku ale moja psychika je zo dňa na deň na tom horšie.. odkedy som ostala tehotná, muž mal potrebu stále niekam chodiť sa zábavať s kamarátmi.. každý víkend chodil ku kamarátom len tak večer pokecať alebo si išli vypiť do baru.. raz som mu v mobile našla správu ako si písal s tým jedným kamarátom, že či mu tá baba aj napísala s ktorou sa večer v bare rozprával.. bola som vtedy ešte tehotná a on sa obhajoval tým, že mi ti nepovedal kvôli tomu aby som sa nestresovala.. dával mi prečítať celý telefón a žiadne správy som tam nenašla.. povedal mi len že ho nejaká balila ale on sa nenechal.. či mu verím? Sama neviem čo si mám o tom myslieť.. ako sa narodil syn začalo to znova pokračovať.. keď som mu povedala že chcem ísť aj ja večer niekam do baru povedal mi, že ja som s deťmi doma na materskej a on zarába peniaze.. že on si potrebuje ísť od detí a od práce na chvíľu oddýchnuť a preto chodí von.. ja si chcem ísť tiež oddýchnuť a ísť sa konečne zabaviť.. na jeden večer vypadnúť von a nebyť len matkou ja materskej ale znova sa cítiť ako ženou, za ktorou sa niekto otočí.. nechápte ma zle ale tiež chcem byť medzi ľuďmi a socializovať sa.. máte niekto podobné skúsenosti? Zvažujem aj psychologičku ale keď to pred mužom spomeniem tak sa mi vysmieva že potrebujem odbornú pomoc.. no ja cítim že už to ďalej nezvládam a potrebujem sa s niekym o tom porozprávať..
@dollyzv áno.. on mi povie že sak choď von ale nedovolí mi ísť večer.. nedokázal by sa postarať o mladšieho syna pretože ho nedokáže ani večer uspať.. a keď mu poviem že deti dám svojej mame ktorá sa o nich postará tak je urazený že vobec niekam chcem ísť.. lenže mne nestačí ísť cez deň na hodinu dve s kamoškou von.. chcela by som ísť večer do kina napr. alebo si len tak posedieť s kamarátkou na víno.. on si myslí zeby som ho niekde s niekym podviezla alebo čo :( už som z toho niekedy zúfala a neviem čo mám robiť 😢
No v prvom rade s tou babou v bare..keď ona išla po ňom,a on sa teda nedal,tak kam sa mu mala akože ozvať keď on sa nedal? Z kade by mala naňho kontakt ak nie od neho?? A pri jeho správani by mi bolo teda úplne u riti či ťa niekam chce pustiť alebo nie,buď nech aj on sedí doma na riti a pomáha s deťmi,alebo si budete rovní..keď ty pôjdeš naspäť do práce tak si to predstavuje ako? Na tebe bude aj práca,aj domácnosť,aj deti a on len práca,kamaráti zábava? Normálne som nasratá 😡🤣🤣🤣
A kľudne keď si odíde vyhodiť z kopýtka on,zavolaj máme keď bude ochotná a choď von aj ty..minimálne raz za mesiac si nájdi takto čas aj pre seba lebo sa zblaznis naozaj
Nemáš 13 a on nieje tvoj rodič,aby si si od neho musela pýtať povolenie či môžeš ísť s kamoškou večer do kina..
Alebo,nech je doma aj on,a to že chodí do práce? Všetci chlapi chodia a dokážu sa aj o deti postarať a aj o domácnosť sa postarať spolu so zenou
Chápem a súhlasím s tebou. Mužovi by som povedala, že ak ma bude držať doma, bude len horšie....mne, jemu, deťom... Bude stále viac a viac dusno. On nie je ochotný postrážiť deti či ako? Babku/susedku, pri ktorej sú deti ok nemáš? Samozrejme že si to treba najskôr doma v kľude vykomunikovať a nie robiť natruc jeden druhému.
Toto že si myslí ? A nemyslím si že keď ho ta baba balila tak on sa bránil zubami nechtami určite mu to lichotilo je len otázka času kedy ta podvedie keď si takto dosť často vyhodí s kopitka len on ale žena nemôže lebo hneď niekomu určite lezie do postele 🤦
@evkakozickova presne.. muži môžu všetko ale žena keď niekam ide tak hneď s každým spáva..
@mikadooo moja mama by ich postrážila a veľmi rada lenže jemu to vadí pretože má hneď reči že už deti chcem dať preč a ísť sa zabávať.. ja neviem je na tom niečo zlé že aj ja chcem aby sa po mne sem tam otočili ženy a muži ? Aj mne by to lichotilo keby sa somnou rozpráva niekto a pochváli mi napr. účeš alebo topánky 😄 ja svoje hranice poznám a nikdy by som ho nepodviedla nech by ma balil ktokoľvek
@dollyzv takých mužov mám fakt najradšej a veľa takých poznám čo si chodia kľudne aj každý večer von ale žena nemôže žena má sedieť doma ale nechápem že im toto ženy tolerujú
Je to len o tebe. Nie,muzi mozu len to na com sa normálne fungujuci par dohodne. Co evidentne nie je tvoj prípad. Bohužiaľ. Proste manžel si robí co chce a ty to co chce on...
@evkakozickova on taký nebol nikdy.. ale odkedy som ostala tehotná ho kamaráti stále volali von a stále aj volajú.. keď mu poviem že mi to vadí tak sa urazí a povie že som stíhačka a nič mu nedovolím
@evkakozickova Presne.
@evkakozickova lebo väčšina je na mužov finančné odkázaná tak radšej držia hubu a suchaju nohami..ale toto vôbec nieje správne..
@dollyzv ja nedržím hubu a nešúcham nohami.. niesom ani na muža finančne odkázaná.. veľa krát dám staršieho syna k mame aby som si trochu oddýchla a som s mladším ale potom sa hádame že ja by som stále len oddychovať chcela zatiaľ čo on chodí do roboty a stará sa o nás
@evkakozickova @autor porozprávaj sa snim ešte nech sa panko uvedomí alebo veď daj detičky spať a chod von podľa toho o koľkej ty chodia spať ja na tvojom mieste by som asi fakt bola v strachu či náhodou z nejakou nieje...akože nechcem ťa strašiť ani nič ale vieš ako to chodí
@dollyzv no to má nenapadlo ale aj tak čo žena nemá žiadne právo ? Niektorým by ani lopatou po hlave nepomohlo...
Ako sa stará? Ked ani nie je schopný sa postarat o vlastné dieta? Ci staci kazdy mesiac vyplata?! Lebo to o čom pises je typicke pre chlapov co sa ozenia aby mali full service a deti ako "to patrí k zivotu"...
Viem veľmi dobre o čom píšeš mám to zhruba rovnako partner stále argumentuje tým, že on zarába peniaze a potrebuje jednak zregenerovať a oddýchnuť si, vypnúť. Ak nie je ochota ja to robím tak, že malú nechávam malej a idem trošku vypnúť niečo si kúpiť, len tak na kávu trocha medzi ľudí. Lebo byť zavretá a zažívať stereotyp denno denne je na nervy aj keď samozrejme materstvo je krásne 🙂🙂
@evkakozickova A keby tak dal detičky spat mlady pan aj sa postaral? Ci to uz nie je v naplni otcov, manželov,....
Ty si tu už písala, že?
Tvl. Tehotnú ženu takto stresuje ? To je akože fakt na jednotku chlap a keď je stebou doma tak ako sa ku tebe správa ? Chodí von len cez víkendy či aj cez týždeň ?
To nebolo konkrétne na teba,ale je veľa takých žien čo majú mužov ako ty
@evittam no niektorým by ruky odpadli by ma nazujimalo či si tie deti vôbec on všíma či sa im aspoň trochu venuje
Alebo však prečo stebou niekdy neide von len vy dvaja bez deti sa niekam zabaviť ? Skús mu aj toto navrhnúť čo na to povie prečo by mal chodiť len s kamošmi ?
Aj ty mu povedz, ze je stihacka a nic to nedovoli. Je skvele, ze mama sa ti tada o deti postara. Ty si od neho ziadne dovolenie nepytaj, iba mu oznam, ze vtedy a vtedy ides tam a tam a bud bude s detmi on, alebo tvoja mama. Na protesty reaguj - ty si stihacka, nic mi nedovolis. Ak mozes ty, mozem aj ja - sme si rovni. On tebou manipuluje - nedaj sa. V partnerstve ste si rovnopravni.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ako tvoj muž si myslí že ty si nepotrebuješ oddýchnuť od domácnosti a od kolotocu okolo detí? Odmieta deti postrážiť jeden posratý večer aby si sa mohla ísť zresetovat? 😡😡
Mali by ste urobiť nejaký kompromis,napr. Jeden až dva dni v mesiaci ty,jeden až dva dni v mesiaci on a zvyšné dní cez víkend spolu ako rodina..nie že odíde v piatok večer a príde domov v nedeľu ráno(obrazne) ak ti odchádza každý víkend preč z domu