Ahojte,
mala by som na Vás prosbu. Som študentkou psychológie, v poslednom ročníku a aktuálne sa venujem mojej diplomovej práci, ktorá sa týka psychologického prežívania ťažkostí s otehotnením a dôsledkami na každodenný život. Nakoľko je doposiaľ len veľmi málo informácii k tejto téme, rozhodla som sa, že by som sa tejto oblasti rada venovala. Aktuálne hľadám niekoľko ľudí, ktorí by mi porozprávali o svojej skúsenosti. O tom ako prežívajú danú situáciu. Išlo by o 1 stretnutie - rozhovor, kde by mi účastníčky/účastníci porozprávali o svojej skúsenosti, aké má táto situácia dôsledky na ich každodenný život. Výhodou zapojenia sa do rozhovoru, môže byť väčšie preskúmanie svojich aktuálnych pocitov a emócii, porozprávanie sa, nové poznatky a prispetie k téme, ktorej doteraz veľa pozornosti venované nebolo.
Ak by niektorú z Vás môj príspevok zaujal alebo by ste mali otázky, prosím neváhajte kontaktovať ma do internej pošty. Budem veľmi rada.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mathija ahoj ja z muzom nemozem otehotnieť 5r prezivala som moz zlé casi ,noci placu,ale pochopela som ze netreba sa zdavat a ideme bojovat odbornou pomocu.a uz nato nemislim ked to pride tak to pride .