Dievčatá vlastne ani neviem,, čo sa chcem spýtať, ale asi len to, že či sa niektorej z Vás niečo podobné stalo. Minulý týždeň som sa v utorok už v kútiku duše tešila s pozitívneho tehotenského testu ( ešte len slabo pozitívny) hneď na druhý deň som išla na odber krvi na hcg , kedže som predtým už potratila, hcg bolo 15 ( to bolo 18.4.)o dva dni už bol tehotenský test tmavší. Večer v ten deň (20.4.) som ale začala veľmi krvácať a aj nasledujúce 4 dni, tak som bola úplne v tom, že som zase potratila. U lekárky som bola až tento týždeň v domnení, že som potratila. Ale na ultrazvuku sa jej niečo nezdalo ( blastocystu nevidela), ale že mam zväčšenú maternicu. A zobrala mi pre istotu hcg a to bolo, že 79 v piatok (28.4.) tento týždeň. Je to celé také divné. objednala ma znova na hcg v utorok. Som z toho úplne na nervy. Ale na to aby som bola ešte nejakým zázrakom tehotná mi to príde strašne nízka hodnota hcg , ale zároveň nechápem, prečo to je o toľko vyššie oproti minulému týždňu.
to práve neviem, ani dr na sone nič nevidela, len tu maternicu divnú, akurat aj ju zaskocilo to hcg , cakala tiez ze bude nizsie.
@nikuska307 Hm....uvidíš v utorok. Prešla som si mimomaternicovým, potom MA. Takže viem, že telo je záhada. Ak by HCG stúpalo a nebolo nič vidieť, nedaj sa odbiť a choď na sono zase o týždeň. Ja som chodila každý týždeň, HCG stúpalo dr. nič nebudem a vždy ma odbil. Po 2 mesiacoch mi praskol vajcovod....Veaj ten plod v ňom bol ako citrón.
moje nervy. Ja mam nastastie velmi dobru Dr.( jedina nevyhoda, ze 100km daleko), tak dufam, ze to bude ok. Akurat si vycitam, ze som neutekala hned , ale kedze som si potratom presla asi 4 mesiace dozadu a tiez som takto prudko zacala krvacat a pokym som dosla k Dr.(cca2hod) uz v maternici nic nebolo, tak ma ani v kutiku duse nenapadlo, ze by tam mohlo nieco prezit ☹. Ale vtedy som mala hcg uz o dva dni 20. tak mi ine nezostava, len cakat do utorka, ale vdaka.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikuska307 A nemôže ísť o mimomaternicové? Mne nič nevideli ale HCG bolo 6000 a krvácala som.