Prišli sme o dieťatko. Za aký čas mi príde menzes?

majka1994410
9. máj 2021

Ahojte, 6.5 som podstúpila kyret, keďže tehotenstvo sa vyvíjalo, ale žiaľ bez plodu, tri kontroly ukázali, len prázdnu dutinku bez plodu 😓 malo to byt naše druhe dieťatko, na ktoré sme sa tak tešili.
Moja otázka znie, za aký čas by mala doraziť menštruácia, keďže chcem nasadiť antiku pretože o druhé sa zatiaľ snažiť nebudeme, keďže moja psychika dosť utrpela za posledné mesiace, keďže som prišla aj o maminku.

nerko
9. máj 2021

@majka1994410 Mrzi ma to 😔.Mne prisla za 35 dni. 3 mesiace trvalo kym sa mi cyklus upravil na 28 dni. Ak nechces otehotniet, tak si davajte pozor uz pred menstruaciou. Kamaratke sa tak podarilo par tyzdnov po potrate. Tehotenstvo dopadlo dobre.

majka1994410
autor
9. máj 2021

@nerko ďakujem 😓 dr mi pohlavný styk na 6 týždňov po kyrete zakázal, len ma zaujímalo kedy sa dostaví menzes keďže v tom zhone a strese som sa nato zabudla opýtať 🤷‍♀️

blondie333
9. máj 2021

@majka1994410 ahoj, je mi to ľúto :( veľa síl želám... mne prišla prvá MS po kyrete na 36ty deň. Tiež sa mi cyklus upravil až po dvoch MS. A potom sa nezľakni, ta prvá MS zvykne byt veľmi silná a bolestivá. Aspoň ja som to tak mala. Ale vraj je to úplne normálne. Držím palce

alikal
9. máj 2021

velmi ma to mrzi. nedavno som mala kyretaz a doktor povedal ze to moze trvat aj viac ako mesiac, aj 6 tyzdnov kym dostanem. bezi mi 6 tyzden a zatial som nedostala

vandica
9. máj 2021

@majka1994410 ja som zajtra 5tyzdnov po potrate ale bez kyretu a tiež nič. Ani nemám pocit žeby MS mala prísť 😏 ja zas čakám kvôli tomu aby sme sa mohli hneď začať snažiť. Vraj je to najlepší liek na psychiku..aj keď strach bude stále, či o 2mesiace či o polroka, či o rok.... Je mi to ľúto že prišla aj o maminu, a teraz toto 😔

majka1994410
autor
9. máj 2021

@vandica
@alikal
@blondie333
Ďakujem baby 🙏 som silná len kvôli dcérke, ktora ma potrebuje. Druhé dieťatko teraz nechcem, viem ze strach tam bude aj neskor, ale zrazu všetko prišlo tak naraz, že vážne ta psychika trpí veľmi 😓
@vandica prosím ta po kyrete si ako dlho ešte krvacala?

vandica
9. máj 2021

@majka1994410 jasné, ja to chápem 😔 ja som nemala kyret, aj keď som naň bola objednaná, nakoniec sa mi to spustilo samé. A krvacala som týždeň a dva týždne som spinila. Ale zvyčajne to takto dlho netrva. Pridaj sa do skupiny missed abort, sú tam baby po kyrete, poradia ti viac ako to bolo po kyrete.

majka1994410
autor
9. máj 2021

@vandica si zlata ďakujem za radu, idem sa pridať 😊

vandica
9. máj 2021

@majka1994410 nie je zaco, poslala som ti pozvánku 😊

borka168
9. máj 2021

@majka1994410 ahoj mne po prvom kyrete prišla prvá ms až na 6. týždeň a pri druhom na 34 deň. Potom som mala už klasický cyklus. A od začiatku som pila alchemilkovy čaj. Držím palce🍀

janulla123
17. máj 2021

@alikal ahoj ja som 8 týždňov po prvom a 7 po druhom a stále nič 😟 začínam byť v strese

alikal
17. máj 2021

@janulla123 tiez som 7 tyzdnov po kyrete zatial kramy nikde ale pms mam riadne, uz tyzden ma boli brucho ako by som uz mala dostat, chute mam, nervna som, krize ma bolia a stale nic

vandica
17. máj 2021

@alikal ak by ti MS stále nechodili zavolaj dr. Ja som mala tlak na pravej strane podbruška, kríže na pravej strane, a aj pravý bok. Bola som 5tyzdnov od potratu, tak som šla dr. a našla mi 4cm cystu a preto mi ešte MS neprišla. Tak mi dala vyvolavacku a za 4dni prišla MS. No cysta myslím že stále neodisla, lebo to cítim.

janulla123
17. máj 2021

@vandica ahoj mne po mesiaci nasla cystu ale mala som strašne bolesti... Mala 4,5 cm vyplnená krvou. Hneď som si zohnala serapeptazu ta rozpúšťa cysty a po týždni a pol bola o polovicu menšia a výplň zmizla. Predpokladám že už vôbec nieje nič ma neboli netlačí konečne

alikal
17. máj 2021

@vandica
@janulla123 ja som bola 3 tyzdne po kyrete na kontrole a nebolo tam nic, tak este pockam par dni a uvidim, lebo mam to silne pms tak asi dostanem coskoro

vandica
17. máj 2021

@janulla123 a to čo je prosím ťa tá serapeptaza? Kde sa to dá zohnať? Je to konkrétne na cystu? Na hocijaký druh? Lebo moja by nemala byť krvavá.

vandica
17. máj 2021

@alikal jasné, možno sa to teraz dlhšie rozbieha po potrate a preto máš tak dlho PMS. Mne sa tam musela vytvoriť asi 3tyzdne po potrate. Lebo pokiaľ som krvácala a spinila po potrate, to boli presne 3tyzdne, tak mi nič nebolo, a potom asi po pár dňoch, som začala cítiť tlak ako som to popísala, tiež som myslela, že príde MS, no nič. A nakoniec cysta. Snáď ti už čoskoro príde 🙏 to čakanie je najhoršie.

janulla123
17. máj 2021

@vandica je to prírodný protizápalový enzým je na viac problémov nie len na cysty skus pozrieť na internete nechcem tu robit reklamu ani nič podobné 🙂 nájdeš aj veľa recenzií na internete a možno aj na MK

vandica
17. máj 2021

@janulla123 ďakujem pozriem 👍

janulla123
17. máj 2021

@vandica ale vraj na cysty je potrebná ta najsilnejšia 250 000.... Takto mi odporučili. Beriem 1 ráno na lačno

meredithh
17. máj 2021

@majka1994410 mne dosiel o 6 týždňov

paulina29
3. júl 2021

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu. 11.6. som bohužiaľ potratila v 6tt. Dr konštatoval, ze čistenie prebehlo dobre a netreba ist na kyret. Len neviem kedy teraz mozem ockavat menštruáciu? Vedeli by ste mi prosim poradit? Dakujem Vam velmi pekne ☺️

majka1994410
autor
3. júl 2021

@paulina29 mne prišla MS na 34 deň po kyrete

vandica
3. júl 2021

@paulina29 4-6tyzdnov, niekomu príde až o 8tyzdnov. Mne pichli vyvolávacku 5tyzdnov po, lebo som mala cystu a tá vraj bránila MS. Tak potom o 4dni prišla MS.

paulina29
3. júl 2021

@majka1994410 dakujem 😘

paulina29
3. júl 2021

@vandica dakujem 😘

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre