Zdravím. Ani neviem kde mám začať...vopred sa chcem ospravedlniť za gramatické chyby(píšem to v rýchlosti) som zúfalá a nemám sa s kým o to podeliť. S priateľom som skoro dva roky. Už sme spolu aj bývali a plánujeme spoločne si kúpiť byt a boli už aj reči o svadbe. A teraz zájdem už k problému ...mám niečo ako šiesty zmysel, spal, a telefón mal položený na stôl, zvedavosť mi nedala a chytila som mobil do ruky. Nezaujímal ma fb ani žiadne sociálne siete. Išla som priamo do gmailu, akokeby mi intuícia hovorila ,, tam to nájdeš”. A našla. Mal tam správu že zaplatil členské na týždeň na zoznamke. Strašne som kricala naňho, zapieral a klamal že má mna a prečo by mi tak ubližoval. Asi týždeň sme neboli v kontakte...potom som poľavila a odpustila mu. Všetko bolo opäť krásne, neriešila som čo bolo. Pred týždňom to prišlo zase. Další účet na novej zoznamke. Keďže ho poznám dobre, viem jeho email a heslo, dostala som sa do zoznamky. Strašne má prekvapilo že nedal žiadnu inzerciu alebo nemá priateľky ani nepísal s nijakou ženou. Robí to lebo je zvedavý ?preco si niekto vytvára zoznamku, keď nič nehľadá ?? Prosím poraďte mi, som zúfalá.
zatiaľ nedal žiadny inzerát, zatiaľ len sonduje terén 😉 a aktuálnu ponuku. robí prieskum.
ale mne sa toto moc nezdá. prečo by niekto platil za zoznamku, keď napr. pokec je bezplatný? akože čo tam platil?
@zuzanka.zuzu tam máš skúšobne členstvo napríklad na týždeň, mesiac ... a on zaplatil 4€ na týždeň ale tam už nechodí lebo vie že o tej zoznamke už viem a na tej druhej tam neplatil nič, je bezplatná, preto mi to nejde do hlavy ... môj otec hovorí že muži sú takí, snažia sa dokazovať že sú stále príťažlivý a že nechodí tam aby niekoho našiel ale je zvedavý a povedal že nemám si nič namyslat pokial nemám dôkazy
@veroncici to mi je odôvodnenie teda 🙄🙄🙄 že si len potrebuje dokazovať že je príťažlivý..keby si si ty chodila na zoznamky niečo dokazovať tak by to tiež bolo pre priateľa v poriadku? Aký mal dôvod sa vôbec registrovať na tú prvú?? Kto to urobil raz,urobí to znova( o čom si sa aj sama mohla presvedčiť) a urobí to zas,len sa naučí to lepšie skryvat...a pokiaľ by nepovedal pravdu, a naďalej zatĺkal ani by som už nič viac neplánovala s nim
@veroncici inak, ja mám tiež občas chuť len tak pokecať s neznámymi ľuďmi. Nič nehľadám a viem, že keby to robil partner, tiež som na pochybách. Ale kamaráti sa rozpŕchli, je fajn občas pozrieť, o čom sa debatuje, pokukať fotky ľudí zo susedstva. Nevravím, že je to správne, ale úmysel môže byť fakt neškodný.
@zuzanka.zuzu pokec uz nema taku uroven ako napríklad pred 20rokmi... platené zoznamky su pre serioznejsie zoznamenia, pre ludi, ktori hladaju vazny vzťah, v podstate je tam mensi predpoklad, ze narazi na dieta, alebo na pubertiakov, co sa zabavaju...
@veroncici pýtaš sa, čo ďalej? Predstav si, že toto nájdeš, keď budete mať dve deti a hypo na krku. Mňa by ani vysvetlenie nezaujímalo. Urobil to raz, druhý raz. V čase, keď by mal byť do teba totálne zbláznený, ja by som mala v tom úplne jasno. Koniec. Prečítaj si tu zopár tom, ako sa žije ženám, ktoré verili, že už to neurobí.
@veroncici aky postup s nim? To myslis vazne? Mas 14 ci ako? Si ochotna takto zit? Cakat kedy tam natrafi na niekoho zaujimavejsieho ako budes ty aj s dietatom? To dieta a hypotdku chcete obaja alebo ho chces hlavne ty s pocitomze takto ti snad uz neujde za inou?
vykasli sa na neho. Chces byt cely zivot podvadzana?
@leuchtturm Presne tak, asi to bude tzv. "neverný typ". Viď tento článok od môjho obľúbeného psychológa, o typoch verný/neverný je to zhruba v štvrtine od vrchu:
http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...
Ach dievca od takeho chlapa ruky prec, uvidis budes rada ze si sa tak rozhodla.. moj byvali pred mojim manzelom bol taky.. stale si musel nieco “dokazovat” podvadzal ma s kolegynou, vypisoval na pokeci, zatajoval ma a to sme boli spolu 5r . Myslela som si ze on je ten pravy a ked som toto zistila prislo velke sklamanie, ale zase ma to posilnilo a obrnilo a dnes si hovorim ze vsetko bolo ako malo byt a som vdacna za to , inak by som nestretla svojho manzela
A poviem ti ze taky typ xhlapa sa nezmeni, lebo sme sa stretavali ako kamarati este nejaky cas , mal aj dalsiu frajerku ale to “dokazovanie” mu ostalo.
Naco si predplaca clenske na zoznamke, ked zenu ma doma..?
Hlada nieco nove....neopozerane a pod.
Keby mi toto spravil moj chlap tak by mal doma ine rodeo...😀
Ale vazne !
Ked to spravil teraz, spravi to aj nabuduce a mozno si da na chvilu pokoj a potom ked to budes najmenej cakat, znova bude pozerat alebo vyhladavat na zoznamke.
Preco to robi, potrebuje to k zivotu ?
Nudi sa a tak hlada vzruso ?
Kasli na neho, toto naisto nepotrebujes...
Kazdy mame svoje limity, ale toto by u mna nepreslo.
Nech si pozera,vyhladava,vypisuje, predplaca clenske a neviem co este...,ale bez Teba !!!
Hlavu hore, maj hrdost a posli ho k vode, lebo ked toto zacal robit, bude to robit nadalej...bude viac si davat pozor a teba bude klamat a mozno podvadzat !!!
Vela stastia 🙂
Neviem, ale dovera by uz bola u mna nastrbena.
Ja by som uz mu neverila, boli by pochybnosti.
Je to tvoj zivot, ty ho poznas a rozhodnut sa musis hlavne sama, ci s nim este chces byt alebo uz nie...
@veroncici bez dôvodne to zrejme nerobí,nemusí byť chyba ale v tebe,v ňom,že si neverí ,týmto mu stúpa sebavedomie ,na nejakej neznámej ženskej spoza obrazovky...tu ťažko radiť,sú baby ktoré sú razantne proti všetkému.Tieto virtuálne nevery sú dajako v móde 🤔🧐ale myslím že v skutočnosti by mnohí neboli schopní podviesť....ty toho svojho asi poznáš najlepšie,zasa nic nie je na 100percent a už aj, že by bola asi hlúposť to uťat ,kvôli niečomu čo sa vlastne ani nestalo🤷na každom či každej sa nájdu nejaké chyby a moc by som neverila ani tomu že tebe sa to nemôže stat-vsade sa niečo nájde,niektoré sa o tom možno ani nedozvedia a myslia si že maju perfektný vzťah .
@veroncici presne ako ti pisu baby vyssie, je to chlap, ktory ma potrebu si dorabat proste svoje ego, potrebuje vediet, ze je žiadany. A toto klamanie a zatajovanie neprestane nikdy, len si najde novy sposob, ako to lepsie zatajit🙋♀️😎 nikdy sa nezmeni a bude to robit cely zivot kazdej s ktorou bude. Mam osobne taku skusenost. Po roku vztahu mi “nieco” nasepkavalo, ze ten volaco taji a aj tak bolo..a poviem ti ze do dnes sa nezmenil a klame aj svoju terajsiu🤦♀️ Ma cely zivot jedno tel.cislo a chlapec si zohnal nove (tajne pred frajerkou) z ktoreho uz napisal aj mne..takyto si najde vzdy cestu, takze kasli na neho naozaj, nebudes s nim stastna
@veroncici urobila si chybu že si vyštartovala hneď keď si našla ten mail. Mala si počkať čo si s kým bude písať, teraz to s veľkou pravdepodobnosťou len maskuje a skrýva, ale necháva si veci na starom hesle aby si verila. Nechaj ho tak, akoby si na to zabudla, ale všímaj si. Inak takéhoto debila som mala kedysi dávno aj ja. Nikdy ho to neprejde 😉 starého koňa novým spôsobom nenaučíš, po svete behá ešte veľa normálnych chlapov. Tamten nech si utvrdzuje svoje ego aj ďalej na zoznamke
Boze baby vy robite zas s toho dramu a co ked si pise moj si pise s babami a neriesim to lebo viem, ze to sa zrelaxuje a nech si pise. Mam ho doma, porobi co treba a viac je zahrabany v dielni takze ked si s nimi pisem tak co. Ked budem po nom vrieskat a kontrolovat ho tak skor si tu milenku najde. Poznam ho a plne mu doverujem tak isto aj on mne. Niektore to s tym stihackovanim hroxne uz prehanaju
@princeznasevera nie že by som ti to priala,ale aby si raz neplakala,že aká si bola naivná😊😊😊,myslím že všetky ženy zo začiatku slepo verili že ich rytier by nikdy nič také neurobil,a zrazu sok..ženy už nechcú stracat čas s debilmi,aj za cenu toho že sú práve tými naivnymi označované ako stihacky...ale tak každý sa učí na vlastných chybách 🤣🤣 všetky sme boli kedysi v tej sladkej nevedomosti 🤣🤣🤣
@princeznasevera prosím vysvetli mi prečo má zadaný chlap potrebu vo fungujúcom vzťahu vypisovať cudzím ženským na nete, fakt nerýpem len ma to zaujíma, lebo môj to nerobí tak či ho mám niekde poslať k nejakému odborníkovi 😃
@ruzovakrava vies kolkozenatych je takto po zoznamkach a na pokecy? A zeny nic netusia. Nemusi ich poodvadzat. Obcas s nejakou pokecaju , napisu si. Kolko zien je sppkojnych ze ich muz to nerobi. Omyl. Keby niektore tusili. Je to taky unik zo stereotypu. Netvrdim ze je to spravne ale staci ze si niekde zalozi konto a riesi vsetko cez inkognito kartu v mobile. Zena nema sancu nic zistit.
@ruzovakrava a si si ista ze to nerobi? Nechcem rypat ale.kde beries tu istotu. Tolkoveci sa da robit cez mobil ze ten druhy ani nemusi tusit.🤔
@kvetinka75 neviem koľkí to robia a ja nenosím ružové okuliare ale viem že môj na to nemá čas, keď má chvíľu čas ktorý netrávi s nami, tak si zapne dokumentárne filmy alebo spí. A tak ako ja nemám potrebu s nikým písať tak rovnako ju nemá ani on, jednoducho to pre nás nemá význam tráviť takto čas.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som takto bývalému našla..pohádali sme sa,že sa len nudil a chcel s niekým pokecať...potom som nenašla už nič..ako som neskôr zistila,len vďaka tomu že to vedel lepšie skrývať..našiel si na pokeci inú,ešte školáčku,my sme mali hypo na byt a snažili sa o dieťa..potom som sa dozvedela že skoro celú dobu čo sme spolu bývali brazdil po pokeci a zoznamkach ;) a to som vedela všetky jeho hesla,priebežne kontrolovala FB,mail,no aj tak ma vedel oje..kabatit 🤣🤣 kto chce,vždy si nájde spôsob,ja by som už neverila