Prerušenie tehotenstva tabletkou

viktoria0708
Včera o 15:58

Ahojte chcela by som sa opýtať tie ktoré ste boli v nemocnici na podanie tabletky na vyvolavanie ms po potrate tabletkami misoprostolu a cytotec , koľko dní ste mali intenzívne krvácanie? Mne podávali tabletku vo štvrtok a v piatok druhú dávku, v piatok som začala hneď krvácať intenzívne aj so zrazeninami a dneska zase naopak ms úplne slabá bez bolesti , neviem ci to je okej alebo nie , v papieroch mam napísané že mám ísť na kontrolu ak sa nespustí po 7 dňoch ale toto my tiež nepríde normálne keďže čistenie by malo byt intenzívne.
Ďakujem za každú odpoveď ❤️

terezkaarthuramax
Včera o 16:26

Je mi ľúto co sa ti stalo a este k tomu pred vianocami. Drzim ti palce a prajem vela sil. 🧡

deanka123
Včera o 16:45

@viktoria0708 ja som si tým prešla na začiatku decembra, ja som dostala 3 dávky tabletiek takže v jeden deň zo mňa všetko odišlo ostala pre istotu v nemocnici večer ma pustili domov a krvacala som dva týždne vlastne ešte stále trosku krvacam ale už myslím ze to skončí. Bolo to 6 decembra až do teraz

viktoria0708
autor
Včera o 16:49

@terezkaarthuramax ďakujem no není to ľahké aj keď mam doma už jedného synčeka ktorý my stále bozkáva bruško a nevie pochopiť že už je po tom všetkom

viktoria0708
autor
Včera o 16:54

@deanka123 ja som dostala vo štvrtok 3 tabletky moc to nepomohlo tak v piatok som išla znovu a dali my 3 tabletky a išla som domov včera ani pohnúť som sa nevedela co som tak krvacala zrazeniny ani nehovorím ale dneska jak keby nič nebolo ale v nemocnici som nelezala vôbec a ani ma tam nenechali, v správe je napísané iba ze ak sa to nespustí do 7 dní mam ísť na kontrolu a potom sa uvidí

ronie338
Včera o 17:56

@viktoria0708 ja som bola v nemocnici keď mi dali tabletky a mala som 8 a po 4roch hodinách ďalších 8, prvých 8 q ďalšie 4 odspodu a 4 som prehltlq. Ak by nepomohlo ráno by som opäť dostala. Až po kontrole ultrazvukom ma poslali domov ale ja som bola o par hodín späť s bolesťami q ďalší deň mi kyret robili, .ala som veľkú zrazeninu. Prvý deň som po tabletkách krvacala strašne, potom sa to zmiernilo

deanka123
Včera o 18:17

@viktoria0708 aha a v ktorom si bola týždni? Mňa si tam nechali len na pozorovanie lebo Dr vravela ze môžem veľmi silno krvácať ja som bola v 12tt ale chvalabohu musím povedať že mne po prvej tabletke odišla polovica a po druhej ďalšia a tretiu dali už len na docistenie ale už peroralne. . A potom som už krvacala len ako pri silnejšej MS a téz kontrola o týždeň. Skus počkať ci sa to ešte náhodou nerozbehne možno si sa už vyčistila a teraz to bude u teba len ako slabšia MS uvidíš podľa mňa to ma na každého iný vplyv pripadne uvidíš keď pôjdeš na kontrolu ci je všetko poriadku pokiaľ nemáš horúčky alebo nejaké neznesiteľné bolesti tak by som počkala ešte až na tu kontrolu, držím prsty 🙂

viktoria0708
autor
Včera o 19:04

@deanka123 ja som bola v 9 tt ale mala som iba vacok bez embrya ten sa vstrebal pravde podobne robili my aj vaginálne sono aj cez brucho aj moja gyn ale aj v nemocnici preto sa rozhodli dať tie tabletky na vyčistenie ale včera jedna zrazena bola ako mala koralka taka chrca tak možno pri zltkovom vacku je to inak , jedine teraz ma chytá zimnica ale ináč nič my není oproti včerajšku som úplne fit by som povedala.

deanka123
Dnes o 06:56

@viktoria0708 no tak možno u teba to bude prebiehať len takto s takou slabsou ms ale ved uvidíš, mne povedali keď ma pre púšťali že pokiaľ by s a objavili horúčky alebo veľmi veľké bolesti tak mam prísť, tak pockaj na tu kontrolu a uvidí sa 🙂 každé telo môže reagovať inak možno aj môžeš byť rada ze to ma len takéto slabucke 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre