Prekonala som mimomaternicové tehotestvo v ľavom vajcovode. Máte s tým niektorá skúsenosť?

mishka261192
3. jún 2019

Ahojte prekonala som mimimaternicove tehotestvo. Podstupila som laparoskopiu a nasli ho v lavom vajickovode .. vajickovod vdakabohu zachranili. Den po operacii som zacala dost krvacat,,, mate niekto skusenosti s mimomaternicovym? Otehotneli ste potom bez problemov?

natuska87
3. jún 2019

@mishka261192 ja áno, bez problémov...Akurát som mala tehot.rizikové:slight_smile:

nikk1
3. jún 2019

@mishka261192 ahoj ja som mala mimomaternicove tehotenstvo v decembri. Ja som začala veľmi krvácať tak som išla do nemocnice a tam kým mi spravili vyšetrenia tak zistili, že sa mi to samo odplavilo a ďalšie dni som iba krvacala a potom o 31 dni som normálne dostala menzes. Snažili sme sa s priateľom a vyšlo to tak, že som teraz v 8tt a čakáme dvojičky 🙈. Nemusíš sa báť, tiež som to mala v ľavom vajcovode. Držím palce.

mishka261192
autor
3. jún 2019

@nikk1 tak gratulujem 🙂 naozaj sa uz bojime s priatelom snazilkovat.. po tomto co sme si prezili.

mishka261192
autor
3. jún 2019

@natuska87 aj si podstupila laparku?

nickpick
3. jún 2019

@mishka261192 otehotnela som po 2 mesiacoch po mimomaternicovom, a to mi vzali vajcovod, kedze ty mas oba, mas stale 100% sancu otehotniet...

veronikaa006
19. júl 2019

@mishka261192 ja som mala mimomaternicové pred rokom a zatiaľ sa mi nepodarilo znovu otehotnieť 🙁 úplne mám od vtedy rozhadzany cyklus...

iwka1984
19. júl 2019

@mishka261192 tiež som si prežila mimomaternicové aj laparoskopiu a zobrali mi aj vajcovod, manžel má doviezol do nemocnice na poslednú chvíľu s vnútorným krvácaním a po roku som otehotnela a vynosila bez problémov a teraz máme krásneho zdravého vytúženého synčeka. Držím palce a ver tomu že všetko dobre dopadne 😃

nikaeli
19. júl 2019

ja som po mimomat. potratila v 7tt (po 4 rokoch) a nasledne na to som po dvoch mesiacoch otehotnela.. asi tri mesiace som krvacala, spinila (v roznej intenzite - mala som hematom na maternici - zrejme este nebola dostatocne zhojena po kyrete), brala som Duphaston 20tyzdnov a dnes ma uz drobec 17 mesiacov ❤ drzim vam prsty..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre