Potratila som v 6. týždni

vikiki1
9. júl 2015

ahojte baby mam taku jednu otazku mala som spontanny potrat pred 4 dnami bola som v 6 tyzdni ...vsetko je v poriadku trosku spinim ale bojim sa ci ma dobre vycistili neviem ci sa este mozem rozkrvacat alebo nie prosim nevie niekto kolko dni po kyrete este mozem ocakavat ze sa to zhorsi ????

danna85
10. júl 2015

@vikiki1 je to velmi individualne, niektora krvaca len den, dva po zakroku, potom len trochu spini, dalsia krvaca tyzden a potom ako by utalo, ina aj tyzdne slabo krvaca (u mna to bolo slabe krvacanie/spinenie takmer 6 tyzdnov s mensimi prestavkami). Keby Ti tam nieco ostalo, co by Tvojmu telu vadilo, dostala by si s najvacsou pravdepodobnostou teploty, silne bolesti a silno by si sa rozkrvacala (silno rozkrvacat by si sa uz nemala, avsak nie kazde silne krvacanie automaticky znamena, ze Ti tam nieco ostalo, mozes sa len cistit) - vtedy treba ale cim skor vyhladat lekara. Ked sa bojis, ci si dobre vycistena, chod za svojim gynekologom, aby Ta pozrel ultrazvukom cca tyzden, dva po zakroku. Niektori gynekologovia robia vsak ultrazvuk az po 1. MS. Prajem vela sil, aby si sa cim skor z toho dostala!!!

vikiki1
autor
10. júl 2015

@danna85 dakujem ti krasne upokojila si ma lebo mam strasny strach ze sa znovu rozkrvacam a zee budem musiet ist znova na precistenie do nemocnice ...ano mam ist k svojmu lekarovy ale az vtedy ak budem mat vysledky z hystologie ...myslis ze by som zacala uz davno krvacat keby tam nieco bolo ???...a mam este jednu otazku hehehe ak by si mi vedela odpovedat dnes mi ma prist kamoska a chceme splachnut to vsetko tak trosku alkoholom ci mozem pit uz to je piaty den myslis ze mozem vypit ????....a este ma napadla jedna otazka vcera v noci som tak trosku nevedela spat mala som mierne krce v podbrusku ale uz prestali je to normalne ???....joooooj dakujem dufam ze coskoro uz budem fit 🙂

danna85
10. júl 2015

@vikiki1 neviem sa vyjadrit k tomu, ci by si uz zacala krvacat, keby tam nieco bolo. Dolezite je, ze nemas silne bolesti a ziadne teploty. Silne krvacanie ani neprivolavaj. Bolesti/krce v podbrusku su normalne, predsa si len po (aj ked mensom) zakroku, pokial nie su velmi intenzivne. A tiez maternica sa dava "do normalu". Pokial neberies antibiotika, trochu si dat mozes, ale neprezen to, kedze pokial viem, alkohol rozsiruje cievy. Drz sa!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre