Včera večer som mala úraz a udrela som sa silno do pravého rebra dnes som mala bolesti a večer som vyzvraciala krv je možné že som potratila? Som v prvom mesiaci dopredu ďakujem za odpoveď
@hviezdicka800 aké bolesti a kde? Pokiaľ nekrvácaš zo spodu tak si nemyslím, že si potratila. Pri potrate pociťuješ bolesti ako pri menzese a pritom silnejšie krvácaš.
Do kelu že sa mi rozbila veštecká guľa hneď by som sa pozrela. ..
Dievča keď máš niečo také behaj hneď k dr aspoň pre vnútorný pokoj ..
@hviezdicka800 Prosím vás, používajte mozog. To fakt nemáte trošku logického myslenia, inteligencie? Kde je zárodok vo vašom tele, kde sa nachádza, viete? DOLE v podbrušku. Kde ste sa udreli? HORE v oblasti rebra. Odkiaľ pôjde dieťa von, teda aj prípadný zárodok? DOLE, cez vagínu. Odkiaľ vám išla krv? HORE, cez ústa. Rozumiete tomu základnému rozdielu "hore" a "dole"? Ak sa len bavíte, ide vám to. Ak ste to mysleli vážne, prosím vás knihu ľudského tela a jeho fungovania do ruky a čítať. Zrejme ste si len narazili pečeň, z toho tá krv. Ku doktorovi môžete ísť.
@hviezdicka800 no kazdopadne by si mala ist na pohotovost kvoli rebram, krv vyzvraciavat neni normalne, babatko s tym nic nema
@hviezdicka800 1. medzi maternicou a ústami nie je výťah.
2. Ak si v prvom mesiaci, ani nemáš ako vedieť, že si tehotná.
3. Ak zvracias krv, čo nejdeš k lekárovi???????????
Bože môj....🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Doktori sú minulosť....toto povolanie vyhinie....načo doktora stačí modrý koník....tu sa určujú diagnózy a liečby....
Úder do rebier a zvracanie krvi spolu môžu súvisiet, chod na pohotovosť, ale s tehotenstvom nemajú vôbec nič, v prvom mesiaci ani nemôžeš vedieť, že si tehotná, to ešte to len bude meškať menzes, a a to už v podstate si tehotná cez jeden mesiac. A potrat sa prejavi krvácaním z pošvy, krcami v podbrušku atď...
Ak planujes rodit cez usta.... 🤷♀️
Ked nam novu generaciu ide rodit toto zbohom zdravy rozum
Uznávam, že autorkina otázka nie je napísaná najmúdrejšie, ale takmer všetky ju tu vysmievate. Určite sa zľakla a preto taká otázka. Autorka, prvý mesiac ani neexistuje, to by si ani nevedela, že si tehotná, tehotenstvo sa zistí cca 4-5 týždeň. Nepredopkladám, že si potratila, ale však choď k lekárovi, alebo na pohotovosť, my tu na MK ti nijako nepomôžeme.
Na niektoré komentáre sa ani reagovať nedá 🙊🙊🙊🙈 @asia83 @bambulienka25 @ukulela @ruzasipova 👏👏👏 nabudúce sa prosim ani nezapájajte do diskusií takýmto primitívnym spôsobom...
@bambulienka25 ale k takejto téme? Veď ženy haloooo, zobuďme sa, sama som si potratom prešla, ten strach je neskutočný 🙈 má strach, to je normalne a vy jej to nezlepšujete veru
@matka0322 Praveze ja som si tiez presla potratom a v dost vysokom tyzdni. Ale, najprv, kym polozim otazku, tak studujem, hladam informacie, pouzijem rozum.... Co zjavne v tomto pripade uplne absentovalo. A ako moja mama vravela: Na hlupu otazku, hlupa odpoved.
@ruzasipova 🤭🤭🤭😅😅😅
Je to na smiech ženyyy, tlieskam Vám 👏👏👏👏 inteligencia toto 🙈👌👌👌👌
Ja keď vidím tieto pritupené komentáre, až mi je zle z toho, aké frajerky viete byť v anonymite 👏👏👏👏 však komentár znesie 😁🙈
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@hviezdicka800 🙈