Potratila som bez krvácania a bez bolestí v 10. týždni

cicak
22. máj 2013

ahojte,v piatok idem na vycistenie a chcem sa spytat,ci mate niektora s tym skusenosti,ako dlho budem v nemocnici,ako dlho trva zakrok,co si treba zobrat do nemocnice a budem hned aj krvacat?

raza
22. máj 2013

@cicak ahoj, aj ja som bola na čistení po spontánnom potrate v NR. prišla som, zaviedli ma na izbu a kázali mi dať si svoje pyžamo. potom pre mňa prišli, prezliekla som sa do toho ich plášťa a zobrali ma na sálu. ešte asi 2 hoďky potom so bola na pooperačke a zobrali ma na izbu. asi o hodinu ma prepustili... nemala by si moc krvácať, iba tak špiniť trochu. ak budeš mať neskôr bolesti, alebo budeš krvácať, určite treba ísť k doktorovi. potrebovala som pyžamo, vložky a to je všetko, keďže to bola jednodňovka.. ale pozor, musíš mať pred tým spravené predoperačné vyšetrenia, dúfam, že ťa o tom tvoj doktor informoval..

cicak
autor
22. máj 2013

dakujem pekne . a uspali ta alebo len nejaky oblbovak? ano o tych predoperacnych som informovana,idem zajtra.

topolinotopomini
22. máj 2013

@cicak Kyretaz sa robi v plnej narkoze, drzim palce, tiez to mam za sebou, mna hospitalizovali vecer s krvacanim, kyretaz mi robili rano a vecer o 5tej som isla domov, potrebujes vlozky, pyzamo, hygienicke potreby...to je vsetko...

topolinotopomini
22. máj 2013

@cicak Este som chcela dodat ze po tomto zakroku som len spinila ale doma som krvacala niekolko tyzdnov...skoro ako po porode...☹

aristka
22. máj 2013

pri kyretáži sa dáva taká jemná anestézia na maske a do žily ti dajú anestéziu a analgéziu,koľko tam zostaneš záleží ako to má nemocka zaužívané,u nás je jeden deň prídeš ,druhý odídeš

livocka21
23. máj 2013

@cicak ja som to prezila tri krat, preto viem ako ti je a naozaj mi je to velmi luto.... tak si zober pyzamo vlozky a hygienicke potreby toaletak a pod...budes tam bud na jednu noc alebo ta pustia uz v ten den... zalezi od toho ci ti budu robit interne vysetrenia kvoli narkoze...kyretaz sa robi vacsinou rano a poobede ides domov, nie je tam silna narkoza...krvacat budes tak 2 dni, potom je mozne spinenie....do siestich tyzdnov od zakroku by mala prist ms ... drz sa.... chce to cas...

cicak
autor
23. máj 2013

dakujem baby,rano idem na to ☹

ivec16
23. máj 2013

tiez to mam za sebou, mna robili vecer o 18 tej a rano o 9 tej ma prepustili... Prajem vela sil... tiez som mala byt cca 10 tt. Po zakroku ma poucili, ze 6 tyzdnou bez sexu... krvacala a spinila som asi 10 dni... ale to uz sa lekarovi zdalo vela...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre