Ahojte chcem sa spytať ktora ste si presli potratom v 7tt . Minuly tyzden vo stvrtok som bola na kontrole bolo uz aj srdiecko.Tento utorok som musela na pohotovost a srdiecko uz nebilo. Vo stvrtok mi dr potvrdila ze plod odumrel.Povedala ze mam cakat ci sa vycistim sama alebo mi da tabletku. Presli ste si tym niektora? Po akej dobe ste zacali krvacat? A popripade ako to bolo s tou tabletkou? Horuca vana,alkohol,cigarety,pohyb nepomaha a naviac ma nehorazne boli uz asi 3den zaludok.
U mna necakali, prisla som na pohotovost vecer o desiatej, ani domov ma nepustil a rano cistenie v narkoze.
@martinkatinka mozem sa spytať kolko si potom mala bolesti ,kolko si bola na PN ?
@evita2176 nebola som PN, bola som este na rodicovskej... Bolesti som mala pred tym chvilu, hned som isla na pohotovost, pitom cca tyzden asi.
Ja som mala tabletku a pn som bola 2 týždne.
Stalo sa mi to dva krát. Oba som bola na kyrete. PN vôbec, normálne som potom chodila do práce
@evita2176 mne jeden Dr.odporúčal kyret, druhá Dr. tabletku a tretia Dr. skúsiť samovyčistenie. Rozhodla som sa pocitovo, chcela som to čo najšetrnejšie a nakoniec sa to spustilo samo, podľa kontroly som sa vyčistila dobre...inak s tým žalúdkom som to mala podobne, neviem, či to môže mať s tým súvis...
@karolinka82 Dakujem pekne za odpoved a po akej dobe sa to spustilo od vtedy co si vedela ze uz nieje akcia srdiecka?? :(
ahoj, ja som pockala 16 dni, potom som zacala krvacat, dala som si aj Misoprostol , dopomohlo to uplnemu vycisteniu. Bolo to minulu nedelu. Teraz uz iba trosku krvacam, spinim. Kyretu sa ja osobne chcem vyhnut za kazdu cenu. Pre 2 rokmi som po Aborte v 12 tt musela na kyret a dopadlo to tak, ze mi uz nedorasta sliznica, aj napsiek liekom iba 6 mm. S menzes sa skratil na 2-3 dni slabucke. Takze ja som na kyret doplatila.. ak mozes, tak sa tomu vyhni.. Moja skusenost.
@evita2176 u mňa sa akcia srdiečka ani nepotvrdila, embryo nebolo vôbec vidieť...pred krvácaním som mala aj špinenie, takže som už cítila, že niečo nie je v poriadku. Keďže som užívala 2 druhy hormónov, tak po ich vysadení som sa rozkrvácala asi za 3 dni, takže dosť skoro...
@karolinka82 dakujem za odpoved. No ja som musela zobrat lieky a teda tie krce tak ze to je ako porodne ..myslim ze tie su ale asi este o dost horsie...no bolesti som mala este 3dni po liekoch,ktvacanie spomalilo ze som myslela hotovo no ono to zas zacalo...dnes je to tyzden co krvacam a myslim ze to este nekonci...vo stvrtok mam kontrolu tak uvidim co povie dr...dufam ze da dovtedy pekne docistim...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evita2176 alkohol cigarety ? To v čom by ti malo pomôcť?