Ženy , ktorá zažila potrat v 12tt alebo niekedy medzi tým , ako ste krvacala ako to priebehalo? Ak ste nešli na lyretaz a čistila sa sama.
11tt dvakrat a kazde bolo ine... to je asi tak ako kazdy porod je iny, kazde tehu je ine. Prvykrat to bolo masivne krvacanie s kontrakciami horsimi ako pri porode, skoro som odpadavala... trvalo to nejakych 12 hodin a potom uz normalka. Druhykrat silnejsia menstruacia a evakuacia gestacneho vaku...
@kristina_268 mala som zamlčaný potrat v 12 tt s tým že bábo sa prestalo vyvíjať v 6tt ... Dali mi na výber buď kyret alebo čistenie doma (vyvolávací čípok misoprostol) keďže to bola prvá gravidita odporučili mi misoprostol. Vyvoláva to sťahy maternice, krvácanie som mala dosť silné
@kristina_268 dakujem za skúsenosti, no ja zatiaľ čakám po prvom týždni na kontrole kde pobedalo , že tam mám ešte 50% sliznice a mám cakat do štvrtka … no zatiaľ krvácanie prešlo a neviem ako dopomôcť to j aby sa opäť spustilo a docistilo..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristina_268 ja som potratila asi okolo 4 tt fakt si to nepamätám no krvácala som dosť to bolelo asi 2 dni a hotovo