Potrat po úspešnom tehotenstve

3. aug 2020

Žienky, doma mám zdravého synčeka z prvého tehotenstva, všetko prebehlo v poriadku. Bohužiaľ, druhé tehotenstvo skončilo zamlčaným potratom. Chcela by som sa opýtať, tie, ktoré ste zažili takúto situáciu, podarilo sa Vám potom znovu otehotnieť a donosiť dieťatko? Nemám v okolí nikoho v takejto situácii, Resp. len ženy, ktoré potratili v prvom tehotenstve. No moje prvé bolo v poriadku, to ma na jednej strane upokojuje, na druhej sa obávam, aby to šlo aj do budúcna. Ďakujem vám

evuska135
3. aug 2020

Mne sa toto stalo tiez po malom. Po potrate som otehotnela hned po prvej ms, aktualne sme v 37tt 🙂)

autor
3. aug 2020

@evuska135 och, to ma tak velmi potešilo ❤️. Blahozelam a prajem, nech je vsetko v poriadku 🙂

lulu0123
3. aug 2020

Ano.Po 3 cykloch po kyrete sme sa zacali snazit.Hned na prvy pokus to vyslo.Tehotenstvo aj porod ok.Mala ma uz 2 roky.Jedine co bolo ine,hrozne som sa bala tesit na babo.Stale som sa bala ze sa nieco zle stane.Rodine sme to povesali az po morfo utz v 21. tyzdni.Navyse mala sa strasne malo hybala.Ale vsetko dobre dopadlo.

11mirka22
3. aug 2020

Áno, stalo sa mi, po dvoch bezproblemovych tehotenstvach a pôrodoch zamlcany potrat. Potom tretie tehotenstvo úplne bezproblémové, pôrod v pohode, následne ďalší potrat v rannom štádiu, neboj sa, je to normálne.

autor
3. aug 2020

@evuska135 teda, samozrejme, nie ze by ma potešilo, ze si si niečim takým musela prejsť, ospravedlnujem sa, ak to hlupo vyznelo... proste dakujem za nádej 🙂

hettinka
3. aug 2020

Ja som s prvým dieťaťom otehotnela na prvý šup, úplne bez problémov. S druhým to bolo ťažšie, 2x som mala biochemické tehotenstvo, 8 mesiacov sme sa snažili. Cele tehotenstvo som sa bála. Ale mame zdravého syna.

evuska135
3. aug 2020

Dakujeem krasne 😊 hlavne sa netreba bat a mysliet pozitivne 🙂

autor
3. aug 2020

@lulu0123
@hettinka
@11mirka22 dievčatá veľmi pekne Vám ďakujem za povzbudenie a nádej ❤️ Verím, že sa aj nám čoskoro všetko dobre podarí a všetkým blahoželám k detičkám

77kacena
3. aug 2020

Nebojte sa určite bude všetko vporiadku. U mňa prvé tehotenstvo bez problémov krásny zdravý synček ďalšie dva spontánne potraty a potom sa podarilo a keď som presiahla 4 mesiac vedela som že to bude vporiadku mala princezná má už vyše dvoch rokov. Hlavne sa netreba vzdať a zbytočne stresovať. držím palce

11mirka22
3. aug 2020

Podarí sa, neboj. Príroda vie, čo robí...

lienocka4411
4. aug 2020

Ahoj! Ja som bola na tom rovnako...1tehu bezproblemove.2tehu potrat v 9tt a pak 3tehu bezproblemove...teda...otehotnela som ani som.nevedela ...nesnazili sme sa cielene len sme to nechali na nahodu 😉 a ziadne komplikacie velke pocas tehu neboli..

miadi
4. aug 2020

Uz jedno dieta mas nemusis si robit stres plodni ste a toto sa bezne stava len o tom ludia až tak nehovoria ale ja poznam kopec bab co to zazili a niektore na mk aj niekolko x .. ja som mala prve uplne super len porod bol brutus 37h potom bolo biochemicke v 5tt a potom som rodila v 18 tt a za par mesiacov potom sa zadarilo a teraz pri mne chrapka vytuženy synček. Prvy trimester som mala nervy ale vsetko bolo ok. Naozaj tešit som si dovolila az v 20tt po morfo utz ale uplne sa mi ulavilo až ked sa narodil 😅ver ze to dobre dopadne.

simonkazga
4. aug 2020

Áno, podarilo. Po 3 cykloch som bola znova tehu a donosila zdravé dieťatko.

andrejka1974
4. aug 2020

Ja som po 3 synoch 2 krat potratila ale potom este prisli 2 dcerky

elenajezova
4. aug 2020

Mne sa stalo presne to isté. So synom som otehotnela do pol roka. Potom po troch rokoch prišlo druhé tehotenstvo. Ale bolo hneď od začiatku divné. Všetko bolo, len bábätko nikde. A keď mi začala strašne prudko rast maternica, že bola v druhom mesiaci tak veľká ako hádam vo štvrtom mesiaci a bábätko furt nikde, tak to samozrejme museli prerušiť. Mimomaternicove to tiež nebolo. Potom ďalšie tri roky bolo trápenie, lebo sa mi nedarilo otehotnieť. Až po laparoskopii prišiel zázrak a môj druhý poklad - dcérka. Ja jej stále hovorím, že nie že sa podarila, ale ze je môj zázrak. 😀 A najkrajšie bolo na tom to, že ja som to v ten mesiac cítila v srdiečku, že som tehotná, že sa to jednoducho podarilo. Hneď od prvých okamihov sa mi takto vryla do srdiečka a dala o sebe vedieť, že už je tam pod srdiečkom, tam, kde má byť. 😀 Rada spomínam na tie okamihy. A to ma syn 20 rokov a dcérka bude mať 14 rokov. 😀. Takže samozrejme, že je to možné aj po potrate mat zdravé detičky., 😀😀😀

autor
4. aug 2020

@77kacena
@simonkazga
@miadi
@andrejka1974
@lienocka4411
@elenajezova dakujem velmi pekne za vaše skúsenosti a povzbudenie 🙂 ste vsetky statočne ženy, tesim sa, ze sa nakoniec vsetko dobre podarilo ❤️ Tak verim, ze čoskoro sa aj na nas usmeje stastie a za cas aj malé babatko ❤️

ludmilka2407
9. aug 2020

Prvy krat som otehotnela na 1.sup,tehotenstvo bez problemov...o druhe sme sa snazili 4mesiace asi a skoncilo to zamlcanym potratom v 15tt...bolo to velmi tazke,prvy mesiac hlavne...otehotnela som potom znova zas po 4mesacnom snazeni a mam teraz doma takmer 5mesacneho fesaka...to tretie tehotenstvo vsak uz nebolo uplne bez problemov ale mala som nakoniec prirodzeny porod,aj maly je uplne zdravy

autor
9. aug 2020

@ludmilka2407 dakujem krasne a som rada, ze sa podarilo a dobre vsetko dopadlo ❤️

ludmilka2407
9. aug 2020

Tiez som sa bala aby sa to neopakovalo,ten strach bol vacsi ako pri prvom tehotenstve ale nastastie uz bolo vsetko ok...drzim palce ☺️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre