Potrat a stres v práci

5. sep 2021

Ahojte, nedávno som prišla o dieťa a lekár ma hneď poslal do práce. Vraj som mladá a moje telo to zvládne. Som veľmi smutná z potratu, pretože to bolo prvé tehotenstvo po 10 rokoch snaženia sa. Práci sa dokážem venovať, ale aj tak je mi smutno a do toho do mňa posledné dni rýpe zástupkyňa šéfky. Denne si niečo nájde, dokonca aj čo nesúvisí s prácou. Vo štvrtok mala problém s mojím autom a to som sa skoro až rozplakala. Neviem či fungujú ešte hormóny, ale nezvládam ten nával stresu. Dokonca mi začal tik na oku a neviem to zastaviť. Čo mám robiť aby som nebola v strese? Len si pomyslím, že pôjdem do práce a už mi skáče viečko. Bojím sa, že PN-kou by som to ešte zhoršila. Tak isto aj keby to poviem šéfke. Neviem čo robiť, alebo ako sa tým prestať zaoberať a pustiť to hneď preč z hlavy.

maria898
5. sep 2021

Skus si davat magnezium. To chce vsetko cas, drzim palce

hederamonstera
5. sep 2021

To mi je velmi luto:(
Ja som po potrate bola 2 tyzdne na pn a potom som aj zmenila pracu, lebo som potrebovala vsetko zmenit. Neviem, co by tebe pomohlo, nepoznam ta. Ale odporucam urcite oddych a troska to spracovat. Ja ta uplne chapem, a este po 10rokoch, tak to je fakt masaker. Ja som este asi cca pol roka vzdy plakala v aute, ked som sla z/do prace. Uplne som to spracovala asi po 2 rokoch. Drzim palce

bambulka1010
6. sep 2021

Ja som bola po potrate doma 3 dni a išla som do práce . Proste som chcela prísť na iné myšlienky 🙂 lebo doma by to bolo ešte horšie . Ale je pravda že ja mám super kolegyne a fakt ma podržali . A nechceš zmeniť prácu ? Pohľadať si niečo iné ? Neviem , mne by sa asi tiež nechcelo chodiť do takej práce kde mám len nervy . Alebo sa niekto v práci do mna naváža za maličkosti .
Mne tie hormóny take ,, tehotenské ,, prešli po mesiaci asi .

luci_ba
6. sep 2021

je mi ľúto, čo sa ti stalo. Poznam to bohužiaľ aj ja 😒 pri prvom asi v 6tt som bola 2 dni doma, odporúčil mi to gynekolog, pretože som viacej krvacala a potom šla do prace. Pri druhom to bolo "našťastie" v sobotu ráno, takže v pondelok som pracovala. Z mojej strany bolo sedieť v praci lepšie, prišla som na iné myslienky, doma sme stale len plakali 😪 Samozrejme inak by som to asi spravila keby za to stane vo vyššom týždni. Nech je ti čím skôr lepšie ✊

veronicka88
6. sep 2021

Po mimoamternicovom v bývalej robote som vedela že tma nikdy normálne neotehorniwm. Vypísal ma na 8 týždňov na PNku(na to máš nárok aj po kyrete)a potom som dala výpoveď. Vedela som sama že po takomto zážitku sa tam už nemôžme vrátiť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre