Pocit smútku a samoty po zákroku

nikol_l
5. apr 2022

Ahojte, chcem sa opýtať LEN ŽIEN ktoré máte podobné skúsenosti. Som 2tyzdne+ po zákroku (kyretáž) tie čo tým prešli vedia, že je to ešte krátka doba hlavne po psychickej stránke. Partner prvé dni bol úplne normálny, povedal že pri mne stojí nech sa čokoľvek deje, že chce mať spoločnú budúcnosť, bol oporou. Zo dna na deň DOSLOVNE akoby iný človek, ignoruje, vzďaľuje sa mi a povedal že sa musíme porozprávať lebo asi nemá síl sa rozbiehať spoločne a ci nebude lepšie keď pôjde každý svojou cestou😐že ho nič nebaví, na nič nemá chuť a pod. Sme spolu zachvilu 5r.
Prosím, ako sa správali Vaši partneri keď ste mali tento zákrok prípadne hocijaký iný? Stáli pri vás vždy? Teraz keď ho potrebujem najviac, sa mi otáča chrbtom a mňa to veľmi bolí😔..Ďakujem vám za každú jednu odpoveď, pripadne názor ako sa mam zachovať ja..🙏

zmrzlinka2021
5. apr 2022

@nikol_l Sorry, ale mas za frajera debila. Vyznie to kruto, ale aj tato tazka a velmi smutna udalost ti priniesla jedno pozitivum - zistila si, ze frajer nie je clovek do zivota, nebude pri tebe stat, v tazkych chvilach ta ignoruje a nepodporuje. Ja mam uz manzela, ale vzdy, skutocne vzdy, ked som bola na dne, stal pri mne, vzdy som v nom mala oporu.

nikol_l
autor
5. apr 2022

@zmrzlinka2021 nič sa nedeje. Ďakujem pekne aj za takúto odpoveď🙏...ako píšeš, asi musela prísť takáto udalosť aby mi to otvorilo oči úplne😔

petulda333
5. apr 2022

Chcel vobec to dieta? Alebo uz ostal,lebo si bola tehotna? Ja ho ddbilom a pod nebudem nazyvat. Ktovie co sa mu odohrava v hlave,mozno aj jeho to zranilo a toto je jeho sposob ako uniknut. Neviem. Mal by byt oporou,ale to nie kazdy clovek vie

luccija
5. apr 2022

@nikol_l doteraz ste mali dobrý vzťah?nemohlo ho to zobrať a má z toho traumu?veľa chlapov opustí ženy, keď majú choré deti...a pod.Ale to ho samozrejme neospravedlňuje.

nikol_l
autor
5. apr 2022

@petulda333 Chcel samozrejme, potešil sa, tvrdil ze spraví všetko aby nám nechýbalo nič resp.postará sa. Ale stalo sa čo sa stalo a nieje jediný určite koho to ranilo. On sa ale otočil o 180°..príde mi, že vždy keď je nejaký problém či už môj alebo spoločný tak sa snaží všetko zahodiť a "ísť svojou cestou" preto sa pýtam, či má niektorá podobnú skúsenosť. Urcite to normálne nieje. Každá žena si zaslúži hlavne v takychto dňoch byť bez stresov, mať oporu a podporu hlavne v partnerovi 100%

petulda333
5. apr 2022

@nikol_l s takym clovekom by som nebola. Svagor taky je,ex svagrina sa stara o 2 deti a on nic. Vzdy od problemov len utekal.

martinkatinka
5. apr 2022

@nikol_l chlapi to vnimaju inak, oni dlho smutit nebudu ... Vrati sa do svojich kolaji...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikol_l
autor
5. apr 2022

@petulda333 Chudina:/.. ako jedna vec je, keď chlap nasľubuje a má plné ústa rečí ale keď už prídu horšie problémy - uteká a keď to utíchne - chce sa vrátiť. Je to hrozné. Asi aj toto čo sa stalo, sa stať muselo aby som na všetko naozaj neostala sama🙁 a luccija áno, doteraz sme v pohode, pekne fungovali preto tomuto absolútne nerozumiem, resp.neviem čo mu ide hlavou ale ak má takto reagovať na každú ťažšiu situáciu tak s takym ostat nechcem, lebo mi to určite viac ubližuje ako pomáha..

petulda333
5. apr 2022

@nikol_l presne aj svagor. Ked bolo nieco zle,zdupkal k mame alebo ku kamosom a nik o nom nic nevedel. Ked bolo dobre,tak sa vratil. 6r trvalo svagrine,kym pochopila,ze sa nezmeni. Ja by som ho poslala prec. Takeho nepotrebujes

nikol_l
autor
5. apr 2022

@zazvorka87 Ďakujem pekne ❤. Ja sa cez to snažím preniesť v pohode práveže, dostala som sa späť do každodenného života a ide sa ďalej🙏 skôr má trápi ten prístup partnera a prečo zrovna po takejto skúsenosti rozmýšľa nad tým, "ísť svojou cestou" keď predtým jeho názory boli o 180° odlišné..

littlefiona
6. apr 2022

@nikol_l ahoj, ja síce nemám za sebou takýto zákrok, ale naozaj človeka spoznáš najlepšie v krízových a ťažkých situáciách. U nás stačilo, že som mala koronu a partner ma obletoval, ako keby mi posledná hodina odbila. Boli aj iné situácie, kedy mi dokázal, že v tých tažkých chvíľach pri mne stojí a môžem sa o neho oprieť a myslím si, že toto je vo vzťahu veľmi dôležité.

sidon
6. apr 2022

@nikol_l mala som "priatela", ktorý hovoril veci na plnú hudbu ( pardon za vyraz, ale on nepoznal, co je takt a diplomacia v komunikácii). Vyjadril sa raz, ze keď by mu zena nedala dieta, tak jednoducho odíde a najde si ďalšiu. Len pre príklad, ze aj týmto spôsobom môže muž uvažovať

nafka0483
6. apr 2022

@nikol_l Tu mas odpoved: "príde mi, že vždy keď je nejaký problém či už môj alebo spoločný tak sa snaží všetko zahodiť a "ísť svojou cestou""

Sama si napisala ze pred problemami uteka, si schopna fungovat do buducna takto? Ze ked pride kazdy vacsi problem tak na to budes sama, bez podpory, lebo on ujde?

sevcikovaa
6. apr 2022

Ahoj....ja som po kyretazi 4tt a tiez sa citim divoko ....uz raz sme o drobca prisli v 20tt a ja som sa psychicky zrutila....zanevrela som na manzela (bol chudak pri mne vzdy a bol ako vybijace vrece) ustali sme to ...mnozno to znie divne ale moze aj on trpiet smutkom ....a radsej chce ujst ako tomu celit....moj napriklad nikdy neplakal alebo nedal to najavo kvoli tomu aby som nebola viac smutna...treba si urobit vecer pre seba porozpravat sa.....

trinneo
6. apr 2022

Nam sa to stalo uz ked sme mali jendo dieta a bohuzial uz som mala 2x MA,z toho 1x kyret,ale manzel bol s toho smutni tiez, oboch nas to znicilo, ale bol mi oporou, hoci tiež prehodnocoval nas vztah, a co to s nami spravi...ale ustali sme to.Ja zastavam nazor,ze povahu cloveka spoznas vtedy, ked si prejdete tazkymi obdobiami...mozno tiez smuti takym sposobom a preto teraz prehodnocuje zivot, vztah a vsetko...a po case zmeni nazor,ale všetko chce svoj cas...ale na vztah treba dvoch a obaja musia mat odvahu celut problemom a zlym veciam, ktore sa im deju..takze bud rada,ze si sa zbavila niekoho kto sa boji celit problemom..

any_soj
6. apr 2022

@nikol_l l my po zamlcanom potrate v 1. Trimestri aj po pôrode mŕtvej dcéry v 38.tt sme boli oveľa zomknutejsi než pred. Manžel mi bol obrovskou oporou. Odporúčam ti super podcast Ako si nezobrať teľa najmä prvá časť - 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Je to o tom, čo si všímať na druhom (aj na sebe) či je skutočne schopný milovať. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre