Pred mesiacom som potratila prirodzene (8. tt) a dvoma týždnami po skončení krvacanie išla som ku gynekologami. On mi oznámil že všetko je von, pekne som sa vyčistila len vidí ešte malé tkanivo, ale že neodporúča kyretáž lebo si myslí že to vyjde von s nasledujúcim menštruačním cyklusom. Aj ja pevne verím že to sa stane lebo nechceme vynechať 3 mesiace kvôli zákroku.
Je niekto medzi vami kto mal pôdobnú skúsenosť?
Ďakujem za odpoveď.
Tak asi by to malo byt v pohode, ked vravi dr. Ja som mala MA, a zvladlo sa to s liekmi, ani slovo o kyretazi. Neponukal ti misoprostol pre istotu na docistenie? Ale tak snad vie co ma robit; dolezite je aj verit dr., ze ma dost rozumu 😉
@veselo_neveselo Nič mi neponúkal. Len robil mi ultrazvok, dostala som 2 fotky, na jednej je vidno že nemám už nič v maternici na druhej je vidno len malú čiarku a to že má 0,7 mm.
@tl999 tak hlavne si za nim zbehni po dalsom menzese, ci je vsetko ok 🙂 Ja verim, ze bude. Ale pre pripad, keby ti to nespomenul, tak pri bolestiach, teplote, nezvycajnemu vytoku alebo zapachu necakat, a ist hned k dr.
@veselo_neveselo chvala Bohu žiadné príznaky nemám. Ďakujem za radu 🙏
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tl999 ja som nemala tkanivo ale tiež mi tam dačo ostalo, po prvej ms sa to poriesilo. Určite by som nešla na kyretaz pokiaľ nemáš iné symptómy. Držím palce.