Po interrupcii som odmietla odber krvi

rea1982
28. okt 2024

Ahojte,bola som na interupcii.A po nej sa má sestrička pýtala či mi môže odobrať krv a ja som odmietla.Neviem o čom rozprávala o tej krvi bola som v šoku.Neviete čo to znamená?

selest
28. okt 2024

Nemohlo to byt koli rh faktoru? Aby koli pripadnemu buducemu tehotenstvu teraz pichli injekciu ak mas nahodou rh-
Mne to pichali po potrate...

rea1982
autor
28. okt 2024

@selest Akože nič mi nepichali.Len sa má sestrička po prebratí pýtala či chcem aby mi odobrala krv.Tak sa zvláštne na mňa pozrela že nechcem.

tamitamitami
28. okt 2024

Určite to bol ten RH faktor, ak máš RH- je potrebné podať injekciu aby ďalšie tehotenstvo prebehlo vporiadku.

alchemilkazltozelena
28. okt 2024

@rea1982 fakt ta toto najviac trápi?

zobaka
28. okt 2024

to zvyknu brat pred,po neviem naco, si sa mala opytat kvoli comu

rea1982
autor
28. okt 2024

@zobaka sestrička mi aj hovorila prečo ale bola som v takom šoku strese že som ju nepocuvala

e1i
28. okt 2024

@zobaka aj po narkoze beru.

rea1982
autor
28. okt 2024

@e1i a preco

rea1982
autor
28. okt 2024

@e1i a prečo hmm?

e1i
28. okt 2024

@rea1982 kvoli strate krvi napr ci netreba doplnit zelezo/transfuziu... ale u teba aj ten rh faktor mohol byt

mimka1402
28. okt 2024

@alchemilkazltozelena Netušís jej dôvod či ísť nemusela kvôli zdravotným faktorom, tak ano je logické ze sa to pýta a bojí sa, že či nebude to mať nejaký vplyv

tamitamitami
29. okt 2024

Choď za svojim gynekológom a povedz mu o tom RH faktore (že si to odmietla lebo si bola v strede), je to veľmi dôležité ak plánuješ v budúcnosti tehotenstvo.

kiki68
29. okt 2024

RH faktor, nakolko bez podanej injekcie je mozne x ze uz nedonosis dalsie dieta. Ta injekcia sa podava iba do 24 hod, potom uz nema vplyv. Cize preto

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre