Po dvoch zdravých deťoch som mala 2 potraty

zuzihame
19. júl 2017

Mam 2 zdrave male deti 3 a 1,5 roka, obe bezproblemove tehotenstva. A teraz v priebehu pol roka 2 MA obe v 9 t. Ma z vas niekto podobnu skusenost ako ja? Co bolo u vas dovodom? Na vysetrenia este len pojdem kedze posledne MA je este cerstve.

rucka77
19. júl 2017

Joj mojenko, to ma mrzí. Ono dôvody môžu byť hocijaké a to ti až vyšetrenia ukážu aká bola pravda. Zatiaľ sa snaž teraz hlavne dať poriadne do poriadku a skús sa prijať celú situáciu tak ako je

danielak84
19. júl 2017

To mi je luto ale bohuzial stava sa to a nikto nevie preco,priroda to zariadi tak ze ked je plod postihnuty natolko ze by neprezil tak odumrie.Ja som porodila tri zdrave deticky a stvrte tehu bol MA v 12tt a po nom dalsie zdrave dieta.Teraz som na zaciatku tehu a cakam co bude.Je to velmi bolestive ale lepsie takto ako v neskorsom stadiu tehu alebo nebodaj ked sa babo narodi tak vazne chore ze nema sancu a rodicia sa musia len prizerat ako trpi.

charlie1980
19. júl 2017

@zuzihame Nemas v nastaveniach pohlavie tvojich deti. Niekedy to moze byt neschopnost donosit niektore pohlavie.

adka31
19. júl 2017

Je to smutne...ale ak mali postihnutie, geneticku alebo inu poruchu nezlucitelnu so zivotom...nechcem, aby to vyznelo necitlivo...ale skor takto, ako prezit, narodit sa a zomriet. Zazili sme si to....moja sestra...2 zdrave deti, 3.dievcatko malo vaznu gen.poruchu...zila 11 mesiacov...maju este jedno potom...nastastie zdrave

aspinka
19. júl 2017

@zuzihame deticky mas dost po sebe potom dalsie tehotenstva konciace MA mozno si telo potrebuje len oddychnut.... ja ma 3 deticky medzi medzi prvy a druhym bolo MA a mezdi druhym a tretim tiez... vsetky vysetrenia boli v poriadku len pri poslednej som si pichala fraxik na riedenie krvi...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre