Po 7. týždňoch som potratila

1. okt 2021

S manzelom nam vyslo pocat babatko na prvykrat a po 7 tyzdnoch som potratila..prosim uteste ma nejako, dalo sa tomu zabranit alebo na co si mame obaja davat nabuduce pozor..chceme to znova skusit o mesiac ale velmi sa bojim ze to znova nevyjde..nenormalne to boli 😭😭 prosim ako ste to prekonali...🙏🙏

trojnasobnamama
1. okt 2021

Je mi to ĺuto,no na začiatku takto byva ,ak ten plodik bol slaby popripade nie ok.Je to velmi ťažke ,ale ver,ze lepsie teraz ako v 6mesiaci.Viem,ze ta to mozno neukludni,alepriroda to takto zariadila ona vie prečo.A nijako sa tomu nedalo predisť je to bohužiaĺ dosť časte.

vanda323
1. okt 2021

Ahoj moja. Je mi to veľmi ľúto. Neviem ako tá utešiť, len verím že sa Vám to podarí ❤️❤️❤️

autor
1. okt 2021

Ja uz rozmyslam ze ci si mam dat spravit nejake testy krv alebo potobne

julie19
1. okt 2021

Ahoj, zatiaľ by som nerobila žiadne špeciálne testy, zadarilo sa Vám ako vravíš na prvý šup, to je super predpoklad že sa to podarí zas ... tiež sa nám s manželom podarilo 2 mesiace po vysadení antikoncepcie a tiež v cca 6+5tt som začala krvacat a bohužiaľ sme o to prišli, doktorka mi vysvetlila že telo jednoducho ak by malo byt s plodom niečo v neporiadku si to vyrieši samé a že vôbec nemám stresovať, na další mesiac som bola tehotná zas a mame krásnu slečnu dnes má presne 11 mesiacov ;)

lilope
1. okt 2021

Ak ťa to ukľudní, tak sa to stáva dosť často. Až 70% všetkých tehotenstiev nekončí pôrodom ale nedonosením dieťaťa a potratom.
Keď ste počali na prvýkrát, tak zrejme sa vám to podarí skoro opäť, nezúfaj a teš sa. Ja s manželom počať nevieme už 2,5 roka aj napriek tomu, že sme obaja zdraví.

janetinka27
1. okt 2021

ahoj, je mi to velmi luto. mozno tam bol nejaky dovod, ze sa malicke neudrzalo. v mojom okoli vela zienok takto vcasne prislo o babo. vraj je to velmi caste, niekedy sa o tom zena ani nedozvie. poplac si, je to velmi smutne, casom sa ten smutok zmierni a zelam vam,aby ste sa coskoro dockali vytuzeneho babatka ❤️❤️❤️

ailiba
1. okt 2021

Je mi to veľmi ľúto... Strata babatka veľmi bolí, ale lepšie teraz, ako neskôr. Pravdepodobne tam bola nejaká genetická chyba. Super je, že vám to tak rýchlo vyšlo... Určite sa to zas čoskoro podarí. Dušička si proste povedala, že ešte trošku pocka💞. V takomto skoro štádiu to je vždy hop, alebo trop, určite to nebola tvoja chyba. Nabudúce to už určite vyjde✌️🙏

1katus1
1. okt 2021

Viem že to boli. Ale neboj všetko je tak ako má byť. Mne sa to tiež stalo ale už sme vtedy mali jedno doma. O 2 mesiace na to som prišla na to že čakáme znovu bábo a to teraz behá a robí všade neporiadok už má 2 roky. Bude dobre všetko má svoj dôvod. Možno niečo nebolo v poriadku , daj si vitamíny drž sa v kľude a bábo príde veľmi držím palce

simona139469
1. okt 2021

Je mi to ľúto. Drž sa 🥺😔

katkasmacka
1. okt 2021

Ahoj,ak sa to stalo,tak preto ze tam bol nejaky problem. Nie je to ze by si nieco zle spravila ty...telo na to malo dovod...viem ze to boli ale dalsi krat to moze byt uplne v poriadku. Ja ked som cakala druhe tak som on prisla asi v 6tom tt. Potom ked som otehotnela opat,bolo vsetko v poriadku. Mam kamaratky ktore tiez potratili a potom bolo vsetko v poriadku. Neboj sa,mysli pozitivne. Budem drzat palce nech vam to vsetko dobre dopadne.

domka222
1. okt 2021

Ja keď som mala prvý krát MA,tak mi Dr povedala, že sa žiadne testy nerobia. Až po druhom sa začalo pátrať po príčine. Ber to tak, že už sa to stať vôbec nemusí. Asi tam nebolo všetko ok

autor
1. okt 2021

dakujem vsetkym..ja uz inak aj rozmyslam ci to nemohlo sposobit moje stravovanie..leno posledny tyzden som ani chut k jedlu nemala ale dostala som do seba aspon kusok obeda a veceru..no vcera som zacala spinit a to som do seba nedostala od stresu skoro nic 😔

pininka1
1. okt 2021

Zial prvykrat je to velmi caste a nerobia ziadne testy. Ja ked som potom otehotnela pre istotu mi doktorka dala duphaston a kazala mi prist hned ako si zrobim test.

autor
1. okt 2021

Dnes som bola pri gynekologovi a ten mi povedal ze je vsetko v poriadku.. vysetroval ma aj ultrazvukom, a o 3 hodiny toto? 😫

hederamonstera
1. okt 2021

Urcite za to nemozes ty, naozaj. Je mi to luto, tiez som prisla o babatko v 13tt, tiez rozmyslala, ze preco? Ale neskor som pochopila, ze to tak malo byt. Telo vie preco to spravilo. Neboj, bude ti lepsie. Bude to dobre. Ale nic si nevycitaj.

mirka438
1. okt 2021

Neobvinuj sa, urcite to nesposobilo to, ze si malo jedla. Naozaj. Bohuzial, potraty su pomerne caste a ako pisu baby, po prvom potrate sa nijake specialne vysetrenia nerobia. Ja som napriklad potratila prve dietatko, druhe tehotenstvo prebehlo bez najmensich problemov, keby mi nerastlo brucho ani neviem, ze som tehotna. Tretie tehotenstvo skoncilo tak isto ako prve a doktor mi len povedal, ze ked znova otehotniem, mam prist hned aby sme pripadne nejake lieky nasadili alebo nieco. Medzitym dr zomrel a jeho nastupca to nepovazoval za potrebne ked som tam prisla teda 4x tehotna. Aj napriek tomu to 4 tehotenstvo dopadlo bombasticky, ziadne komplikacie tak isto ako pri synovi, aj dcerka sa drzala v bruchu dlhsie ako bolo treba a bolo im treba obom trochu pomoct na tento svet, tak sa mali u mna dobre takze hlavu nevesaj, dobre bude ❤❤❤ ja viem presne co prezivas ale dolezite je naozaj mysliet pozitivne a vsetky zle myslienky hned odohnat. Ten stres nebude pri dalsom snazeni uplne naj aj ked ako pisem chapem ta. Drz sa 🥰

ailiba
1. okt 2021

Bohužiaľ sa to stáva... Určite to nebolo tým, ako si jedla, neobvinuj sa.... Život neposkytuje žiadne istoty.

nikol789
1. okt 2021

Presne viem akú bolesť prežívaš. Ja som bohužiaľ zažila to iste... chcelo to len čas aby to prebolelo, no nezabudnem nikdy.
Babatko som potratila v 8tt.... o tri mesiace neskôr som otehotnela znovu.... doktor mi nasadil utrogestan ten som. Brala do 14tt, teraz som 17tt a všetko je vďaka bohu v poriadku. Bolesť je to veľmi silná, ale otehotnela si na prvý sup verím že aj teraz to bude tak a určite to bude šťastne tehotenstvo.
Bohužiaľ potraty v týchto skorých týždňoch sú viac ako bežne :( Určite to vyjde, držím palce !!! Posielam velaaaa sil ❤️❤️

eva_u
1. okt 2021

Ahoj je mi to luto aj ja som v oktobri potratila a dnes som v 19tt takže určite nezufaj. Poviem ti pravdu že tehotenstvo si neuzivam iba kontrolujem intimku či tam nie je krv ale tak to si už asi ziadna žena po potrate neužíva. Mne ale po potrate moja gynekologicka zobrala krv na nejake mutacie aj mi tam vyšlo nieco trošku horsie a kázala mi brat vitamíny Lejdy Vita a partner folandrol. Ja som do toho brala aj Femibion 1 a teraz mi kázala od 13tt Femibion 2. Prajem ti skore fyzické aj psychické uzdravenie 🍀

evuska135
1. okt 2021

Ja som bola v 10tt na kyret, nebilo srdiecko. Tolko co som plakala, hrozne ked si spomeniem. Ale poradim ti daj sa rychlo dokopy, nemysli nato ze by sa to mohlo stat znova sup opat nato. Ja som napriklad po zakroku necakala a hned otehotnela znovu, mame krasne dievcatko 🙂 drzim palce❤

susie2101
18. okt 2021

Ahoj,ja som mala MA minuly rok v roku 2020,bola som v 8tt
To co prezivas je hrozne
Moja mamina mala trombozu,tak mi poradila aby som isla na vysetrenie na hematologiu
Zistili mi primarny trombofilny stav.znovu som otehotnela tento roknv aprili,momentalne som 29.tt
Od zaciatku tehu si picham fraxiparin a gyn mi predpisal aj duphaston ktpry som brala co cca 5 mesiaca
Mozno by si mala ist na vysetrenie
Drzim ti velmi velmi palce❤❤❤

terapia_ferdinand
18. dec 2021

Ja som sa učil že do šiestych týždňov sa rozhoduje dieťa o tom že sa nechce či narodiť, od 6 do dvanásteho týždňa dieťa spolu s matkou

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre