Odtok plodovej vody po amniocentéze a vyvolávaný pôrod v 5. mesiaci

juliana12345678
5. dec 2024

Odtok plodovej vody po amniocenteze, vyvolavany porod v 5 mes., nízky estriol

kvôli downovmu a SLOS -u som podstupila amnio a vecer po amnio mi odtiekla plodova voda, o babatko sme do tyzdna prisli. Výsledky z genetiky mi dali vedieť neskor, všetko tam bolo v poriadku. Všetky hodnoty na tych parametroch z krvi som mala relativne ok, akurat ESTRIOL bol velmi nizky 0,17 myslim. Zaujima ma, či je tu niektora ktora mala/ma tento estriol nizky a čo vam k tomu bolo povedané, prípadne skúsenosť s potratom alebo odtokom plodovej vody po amnio. Viem ze situaciu mi to uz nevyriesi, ale snažím sa ziskat o tom info aby som vedela do pripadneho dalsieho tehotenstva, a trosku aj vypatrat preco sa to vlastne stalo ked vysledky dopadli dobre, xi je mozne ze estriol mohol sposobit nieco, preco boli plodove obaly oslabene.

Ďakujem vam za vaše skusenosti

klara1205
5. dec 2024

Ja pre Teba síce nemám odpoveď ale chcem Ťa podporiť v tak ťažkých časoch,a držať palce k vytúženému babatku a popriať veľa štastia do budúcna a hlavne zdravia 🍀🍀

jaga18
5. dec 2024

Ahoj, k výsledkom sa vyjadriť neviem, ale žiaľ toto sa stáva. Spolužiačka takto prišla o zdravé bábätko , ďalšie tehotenstvo jej už dopadlo dobre, má zdravú dcérku. Držím palce, nech aj u vás to najbližšie dobre dopadne.

kiki68
5. dec 2024

@juliana12345678 je mi to velmi luto, taka velka strata musi byt tazka. Ja by som skusila napisat email/ pripadne spravu na email Prof. Caldovi z Prahy. Mozno by sa k tomu vedel vyjadrit. On je kapacita v tomto smere. Ja som ho nasla na Facebook po tom ako som s nim videla nejake rozhovory. Podla mna to chce nejakeho takehoto odbornika, mozno uz nieco take videl a vysledky boli podobne. Velmi drzim palce

stanulienkat
5. dec 2024

Fuha.. vela sil a zdravia prajem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre