Dobrý večer
Mám jednu otázku na vás žienky asi som hlúpa ako vôl ..
Keď mi odstranili vajcovod kvôli MMT mysleli tým vaječnik?
Prepáčte len sa v tom akosi nevyznám ďakujem pekne
🙈🙈🙈
@ingrida1127 nie, vajcovod je miesto kde dochadza k oplodneniu vajicka... ak ti odstranili jeden to znamena o 50 % sanca mensia otehotniet. Vaječniky mas obe, to znamena tvorba vajičok je nezmenena.Menzes ostava nezmeneny 😉
@monkasponka ďakujem pekne
@monkasponka opravim ta ak nevadí ale to že nemá vajcovod neznamená že nemoze otehotniet z toho vajecnika 😉
@miky25117 ďakujem 🙂🙂🙂
@bambulienka25 normalne prirodzene druhý vajcovod si dokáže potiahnut vajíčko z druhého
@taskataska jednoducho pretože som bola v ohrození života zas tak debil nie som.....
Mala som MMT ....
@monkasponka vôbec to nemusí byť znížené o 50percent. Vaječníky sa nemusia pravidelne striedať v ovulácií. Nieje to pravidlo
@taskataska pozri si posledné príspevky, čim si prešla, tiež by si nevedela ani ako sa voláš 😕
@ingrida1127 nebojsa, vaječník ti zostal, nemal by sa ti rozhádzať cyklus a poškodený vajcovod radšej vybrať. Aj po MTT ti telo zostane nabudené hormónmi, tak 3 mes. si nechaj na regeneráciu a môžeš začať skúšať 😉
@zuzana111984 ❤ďakujem pekne aj zo pochopenie
Áno posledné tri týždne som si prežila dost ...snažím sa z toho dostať momentálne pijem čaj z alchemilky počula som že je dobrý
A budeme sa snažiť po 3 mesiacoch tak aj lekár povedal
A veľmi pekne ďakujem za podoru 😚
@ingrida1127 nemáš za čo 😊 hlavne sa netráp. Prajem skoré uzdravenie 🤗
@ingrida1127 otehotnela som na 3. Cyklus po mmt. Teraz mám 1 a pól ročnú 🥰😍 tiež mi vzali vajcovod vtedy
@norikk ahoj po 3 mesačnej pauze či mala si 2 cykly a otehotnela si? 😊😊😊
@ingrida1127 2 a pol mesiaca po operácii som otehotnela
@norikk ďakujem krásne povzbudilo ma to ❤
@ingrida1127 💗
@ingrida1127 ahoj, vobec nie je pravda ze ked nemas vajcovod tak sa tvoje sance znizili na 50%, dava to trochu logiku ked o tom clovek nic nevie ale nie je to pravda. Sance mas znizene, ale nie na 50% lebo vajcovod si moze potiahnut vajicko aj z druheho vajecniku a zaroven, vajicko nie je kazdy mesiac vyputene raz z jedneho vajecniku a raz z druheho, strieda sa to NEPRAVIDELNE. Takze mas vyssie sance ako polovicne. Drzim palce, ja som po mimomaternicovom ked sme sa znova zacali snazit otehotnela 2x v priebehu 8 mesiacov (obe skoncili potratom lebo mam ine problemy), takze sa to da.
@katrinka233 ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ingrida1127 vajcovod