Ahojte..nebudem sa velmi rozpisovat lebo je to este tazke..niekolko dni po termine sa mi odlucila placenta a dietatko sa zial nepodarilo zachranit...citam vsade o tom ze je vyssie riziko ze sa to stane aj v dalsom tehotenstve... ste tu niektore mamicky ktorym sa stalo nieco podobne a napriek tomu sa to uz v dalsom tehotenstve nevyskytlo? resp...ak aj vyskytlo, neznamenalo to hned stratu dietatka? dakujem pekne za kazdy prispevok, momentalne bazim po akomkolvek povzbudeni...
@orechova_skrupina poslala som ti ip
@orechova_skrupina úprimnú sústrasť ... Mne sa to stalo v prvom tehotenstve v 34tt a dieťa zachránili, teraz som v 30tt a mam hrozne stresy z toho ze sa to stane znova
Mne sa to stalo v prvom tehotenstve v 32tt a dcérku zachránili (2004), odvtedy som rodila este 3 deti, nic podobné som nemala (2006,2011,2019).
dakujem vam.
@orechova_skrupina úprimnú sústrasť... Neboj, opakovať sa to nemusí. Mne sa to stalo v prvom tehu, presne v termíne. V správe som mala, že nešpecifikované predčasne odlucovanie placenty, nikto mi nevedel povedat prečo sa to stalo. Všetko dobre dopadlo, syna zachranili. V druhom tehotenstve prebehlo všetko v poriadku, dokonca som rodila prirodzene.
dievcata, a ked ste to mali v prvom tehotenstve, boli ste v tych dalsich aj nejako viac sledovane? castejsie sono, pripadne priamo hospitalizacia? mam obrovsky strach ze sa to stane znovu..ja som bola dokonca uz hospitalizovana, lekarom pod nosom...a nechali to zajst takto daleko..sme zufali, je to cerstve..
@orechova_skrupina ja nie som teraz nijako špecialne sledovaná, nikto to nerieši, jediné čo lekár povedal ktomu je, že to sa stáva 😢...verím že máte strach, vela veľa sily posielam ❤
@maca2014 boze, to by ma strasne hnevalo! mne povedali ze dalsie tehotenstvo mozem na vlastnu ziadost ukoncit cisarskym od 38. tyzdna a cele tehotenstvo bude rizikove.. u mna sa toto stalo 9 dni po termine, stale cakali ze to pojde prirodzene, dokaslali to...
@orechova_skrupina vo vašom prípade to bola chyba lekárov, mne nikto nič na to nehovoril, dlho som sa odhodlávala na druhé dieťa.. tiež som myslela že automaticky budem riziková, ale okrem zápisu v tehotenskej knižke nikto nič nerieši tak len čakám čo sa bude diať
Ani ja som nebola viac sledovaná, ani hospitalizácia, ani castejsie sono, ani rizikové tehotenstvo.. teda nic speciálne. Dalsie 3 pôrody som mala prirodzene, v DS, tak sa neboj, bude vsetko v poriadku pri dalsom tehotenstve. Drzim ti palce.
@orechova_skrupina je mi to velmi luto :(
Mne sa to stalo v 1.tehotenstve, v mojom pripade to dopadlo dobre. 2.tehu som mala rizikove, castejsie kontroly, ale uz sa to nastastie nezopakovalo.
Urcite to je teraz velmi tazke a neda sa mysliet pozitivne. Velmi drzim palce do buducna 🍀
Odpovedad ani.poradit zial neviem, len chcem vyjadriť ľútosť nad vašou stratou. 😥 Je mi to hrozne luto... zbytocna smrt. Prajem vela síl.
Ahojte mne sa v 19tt odlučila placenta ,museli mi robiť akútny cisársky. Išlo o tretie tehotenstvo. Chceli by sme sa o pol.roka pokúsiť zase o babinko. Je tu niektorá ktirej sa niečo podobné stalo? Veľmi sa bojím aby sa to nezopakovalo😥
Ak sa smiem spitat malý ste nejaké príznaky, nejaké krvácanie alebo bolesty a podobne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uprimnu sustast ti vyslovujem,nemam skusenosti,ale prajem vela sil to zvladnut