Ahojte. Mám strach potrebujem len povzbudiť. Ide o to že mám nevyvíjajúce sa tehotenstvo. Zajtra idem na kliniku na zákrok. Údajne dostanem niečo len do žily a celé to bude len pár minút. Ale ja mám paniku z toho že sa už nezobudím🙈prvé tehotenstvo som rodila cisárskym a tiež v plnej narkóze ale to prišlo nečakane iba mi buchli masku na tvár keďže spinál nezaberal čiže dáko som nemala čas myslieť na hočo🙈lenže teraz idem do toho vedome a strašne sa bojím. Zákroku samotného ani nie. A verím že ďalšie bábätko už bude v poriadku. Ale strašný strach mám z toho uspávania a tie hlúpe stavy že nevstanem🙈🙈ako to prekonať??
Neboj sa, ani nebudes vedieť, ako zaspís a potom zase prebudis. Je to len krátka narkoza
ja som bola presne pred 2 tyzdnami...pamatam si iba ako som lezala na stole, slza mi stekala po lici, z toho vsetkeho co sa udialo...potom mi uz len zacali brniet prsty, citila som ako mi otazeli viecka a potom uz len ako sa sestra na izbe ku mne prihovara ako sa citim...vazne sa mi to zdalo ako sekunda...ked som si pozrela cas, tak to cele trvalo 20 minut...
Áno naozaj je to chvíľa, povedali mi že teraz mi pustia do žily uspávaciu látku a o chvíľu sa mi začalo strašne driemať a už som sa prebrala len na izbe...bolo to rýchle ten zákrok, len tie prípravy mi pripadali dlhé...
Ahoj, zažila som to včera. Presne som sa bála toho, čo ty. Prebehlo to úplne Ok. Zaspala som fakt do 5 sec., bolo to extrémne rýchle a bez komplikácií som sa zobudila v posteli. Neboj, oni vedia, čo robia. Držím palce
Ďakujem vám krásne🩷❤️
Mám to úspešne za sebou. Fakt nechápem čoho som sa bála. Ďakujem vám za pekné slová
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ničoho sa neboj všetko bude v poriadku ❤ ❤ ❤