Neviem ci to sem patrí ale začala som trpieť depresiami stalo sa to uz niekomu ze ho zrazu prestal baviť život zmizol úsmev z tváre a popritom som bola veľmi veselý optimisticky človek vie mi niekto tu pomôcť poprípade poradiť ako ďalej si som to v sebe nikomu sa nezdoverujem s mojimi starostami;((
Ahoj, určite vyhľadaj psychológa. Navštív svojho obvoďáka, dá ti výmenný lístok a budeš to mať zadarmo. Uvidíš, že sa ti uľaví hneď ako sa so psychológom stretneš.
Starosti treba riešiť, máš niekoho komu sa možeš zdôveriť? Zatial určite 3x denne ľubovníkový čaj aspon 2 tyždne piť.
@srnocka30 Nie, nie...Nie ste vôbec výnimočná! Úplne Vás chápem, človek nemá silu to nejako rozoberať...Ale to sa utopíte v tom sama.Ak si netrúfate, jasné, navštívte psychiatra, a potom, sú už aj psychotréneri, ktorí Vás budú " podopierať".nebojte sa, každý z nás už niečim podobným prešiel...Ak by Vám tvrdili opak, tak klamú.Držím Vám palce, aby ste sa rýchlo" zotavili"§ Prajem Vám veľa síl a želám všetko dobré! 🙂
@srnocka30 rozhodne psycholog a psychiater mozno? A nie je to vobec hanba. Ja som skoncila u psychiatra s uzkostno depresivnou poruchou...moja mamka mi povedala, ze nech ziadne lieky neberiem, lebo ako to potom bude vyzerat v zazname ked si budem hladat pracu...jej radu som odignorovala a dobre som spravila. Psychicke choroby su casto horsie ako tie fyzicke. Problem je u ludi ten, ze ti co ju nemaju to nedokazu pochopit. Ale na takych ludi kaslite.
Prvy, malicky krok si uz urobila...ze si sa to odvazila aspon takto zo seba dostat, ze si sem napisala a hladas pomoc. Teraz sprav druhy krok a vyhladaj si nejakeho dobreho psychologa v okoli. Uvidis, pomoze ti to a nebudes lutovat 🙂. Silno ti drzim palce 🍀
@justina74 to nemyslite vazne? 😀 ...ako neberte to zle, kazdy nech veri comu chce a astrologia je velmi zaujimava a teda celkom tomu aj verim ale snad nechcete, aby v takychto stavoch cakala bez inej odbornej pomoci len preto, ze to moze ale aj nemusi prejst...a dovtedy co? Moze to skoncit velmi zle...
@srnocka30 s poruchami príjmu potravy nie sú žarty, môžeš skončiť veľmi zle. Máš bulímiu či anorexiu? Skús aspoň dodať telu viac serotonínu:
https://www.moda.sk/magazin/dajte-svojmu-telu-a...
Skus pozriet tento blog
https://cukrfree.cz/janina-cerna/
Autorka tiez trpela PPP. Inspirativne. Nahrala aj podcasty
@hope87
@beky1813
Ahaaa, takže riešením bude napchať do nej u psychiatria lieky?
Je zbytočné vôbec diskutovať s niekym o astrológií, kto nemá elementárne základy. BTW... viete o tom, že na astrlogických výpočtoch fungoval celý Egypt a dodnes využívame ich poznatky? Energie mesiaca Vám asi tiež nič nehovoria... čo?
Takže drahá autorka, skús do seba radšej napchať nejaké antidepresíva.. to je evidentne cesta. Alebo mi do správy pošli tvoje údaje a pozrieme to.
KONIEC DEBATY, odpovedať nemusíte.
skus ten lubovnik, pripadne 5-htp tabletky, ale ja by som sla za psychologom, vykecat sa, vyplakat
smer odbornik psycholog. podla mna sa s takymito stavmi clovek tazko sam nejak popasuje a rodina tiez asi nevie presne ako y bolo najlepsie reagovat
@justina74 akože NEMUSIM odpovedat, ked pises uplne z cesty a vkladas mi do "ust", co som ani nenapisala?! KDE som napisala, ze sa ma pchat liekmi?? Ja som ju k psychiatrovi NEPOSLALA, ja som pisala o tom, aby vyhladala pomoc u PSYCHOLOGA. Tak si draha "kolegyna" precitaj pozorne a s porozumenim, co kto pise a az potom sa tu ohradzuj!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Psycholog