Namiesto prekvapenia pod stromček prestalo biť srdiečko

22. dec 2022

Ahojte. Som strašne smutná. Kúpila som maličké topánočky a dudlik dala do krabičky a čakala na stedry večer ako rodičom aj svokrovcom oznámime ze nás bude o jedného viac.. áno máme už dvojičky a áno bol to len 7 týždeň. Ale aj tak to boli. 😒 malicke sa vraj zastavilo vo vývine v 5 týždni srdiecko ani nebolo.. teraz mam cakat kym sa sama vycistim keby boli nejake komplikacie tak ist do nemocnice na kyret..držte sa všetky ktoré budete mat o niečo smutnejšie Vianoce ❤️

dori2
22. dec 2022

mrzi ma to :(

biankaaaa
22. dec 2022

Je mi to ľúto.. 🥺

kiki68
22. dec 2022

Viem ako sa citis, neboj odloz si to a mozno o mesiac alebo dva to uz vyjde. Normalne skusajte dalej, zial priroda sa rozhodla inak a mozno tam bol nejaky dovod. Je tazke sa tesit z darcekov, ale ver mi, ze tymto musis len prejst a skusit zase. Drz sa

autor
22. dec 2022

@kiki68 ano ďakujem. Jasne ja si to uvedomujem aj si hovorím radšej teraz ako keby už neskôr. Prvé tehotenstvo som mala v pohode a ani som nepomyslela ze sa mne takéto niečo stane. A keď vidím koľko nás je. Človek si až potom uvedomí..

kikailavska1
22. dec 2022

Nám sa to stalo pred necelým mesiacom. Mala som plane na štedrý deň oznámiť, že čakáme...:( našťastie čistenie prišlo samo a nemusím ísť do nemecký na Vianoce. Je nám smutno

ankare
22. dec 2022

To mi je veľmi ľúto. Posielam objatie.

autor
22. dec 2022

@kikailavska1 ano aj ja dúfam v to ze sa vyčistim doma uvidíme. Za koľko prišlo cistenie u teba

blontimka
22. dec 2022

Ahoj. Mám to podobné. Ja som 10+5 dnes. Včera mi robili kyret a spravili ho na hovno. Zostalo mi tam uplne všetko. Zajtra idem inam. Stále mi je zle.
Strašné smutné Vianoce.

roztlieskavacka
22. dec 2022

@blontimka Mne sa toto stalo tiež, nechápem prečo pri/po kyretazi nepozrú sonom ešte, zbytočne celé, na 4. Deň bolesti už zapal maternice a šup zas do nemocnice...

autor
22. dec 2022

@blontimka je mi to ľúto. Tiež sme sa tešili ako to povieme rodinke. Nabudúce to snáď vide 😔

majla87
22. dec 2022

Ja som presne 19.12. pred par rokmi bola oboznamena, ze malemu prestalo bit srdiecko (10tt). a tiez ma nechali samocistit a bolo to az v januari okolo 10teho, to uz aj sami ma mierne tlacili na kyret. Boli to velmi smutne vianoce. Zo zarmutku som si kupila letnu dovolenku a tam sa podarilo a na dalsie vianoce som bola uz v 7mesiaci 🙂

blontimka
22. dec 2022

Inak dievčatá ja by som na potrat MA nečakala. Tam je viac mínusov ako plusov.
Anembryola, spontánny ok...
Ale toto je proste na kyret....

blontimka
22. dec 2022

@roztlieskavacka ja som išla hneď na druhý deň k dr... /Teda dnes...
Hnevám sa neskutočne lebo to je neprofesionálne, proste amaterizmus a pozerala som aj úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Mne tam nenechali, že pozostatky. Mne tam nechali úplne všetko. Neurobili nič, len zbytočná anesteza...
Nebola si aj ty v PB?? 😂😂😂😂

sandyan
22. dec 2022

Ahoj,je mi to velmi luto...budeme prezivat rovnake sviatky :( viem ako to boli,drz sa😘

jana_435
22. dec 2022

Tiez posielam objatie a pridavam sa k smutnejsim sviatkom kvoli MA v novembri. Vela sil, ta bolest casom prejde ❤️

svetlonos
22. dec 2022

Ahoj,
to je mi luto. Prajem ti aby si sa sama a dobre vycistila. Opytaj sa, ci by ti pomohol pri tom dupaston..
A teraz nieco na povzbudenie. Ja som potratila v lete, zrejme velmi skoro. Test bol uz u dr negativny, ale ze stielka vysoka, takze to tehotenstvo bolo. Ja som krvacala ale absolutne bezbolestne a to to ma vyplasilo.
Potom som otehotnenie vobec neriesila a o 3 mesiace po docisteni som bola uz v siestom tyzdni 🙂 Tiez ti prajem rovnako rychly postup ako u nas a hlavne s hapyendom 😍

jaandrejka
22. dec 2022

Ahoj,ja som na tom rovnako 🥺 je mi to velmi luto.

autor
22. dec 2022

@jaandrejka
Boze je to možné že je náš toľko
@jana_435
@sandyan. Držte sa dievčatá dúfam ze sa nám to podarí ❤️

viky_21
22. dec 2022

Pred 2 rokmi som si presla niecim podobnym :( boli to najhorsie Vianoce .. take smutne a prazdne. Drzim palce aby si co najskor o5 nasla // na teste a uz s uspesnym koncom <3

autor
22. dec 2022

@viky_21 ďakujem tebe sa podarilo znovu? ❤️

cecilia29
22. dec 2022

Je mi to veľmi ľúto:(

zuzi0911
23. dec 2022

Je mi to ľúto 😔 prajem ti vela síl ❤

roztlieskavacka
23. dec 2022

@blontimka No v PB nie ale pre mna bol top že na izbe sme boli 3 a každá v ten deň išla OPÄTOVNE na kyret po MA, a keď som sa to pýtala pri prepúšťaní dr tak on povedal že hej že deje sa to dosť často

blontimka
23. dec 2022

@roztlieskavacka ja už som mala kyret po MA a vyčistili má normálne
Záleží od doktorov. Dobrí odchádzajú a zostávajú tu takúto čo sa učia. Smatlaci

viky_21
23. dec 2022

Nastasie ano 🙏 a tento rok mi uz zo stromceka kradne gule rocny synator 👶

kikailavska1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikailavska1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre