Ahojte. Som strašne smutná. Kúpila som maličké topánočky a dudlik dala do krabičky a čakala na stedry večer ako rodičom aj svokrovcom oznámime ze nás bude o jedného viac.. áno máme už dvojičky a áno bol to len 7 týždeň. Ale aj tak to boli. 😒 malicke sa vraj zastavilo vo vývine v 5 týždni srdiecko ani nebolo.. teraz mam cakat kym sa sama vycistim keby boli nejake komplikacie tak ist do nemocnice na kyret..držte sa všetky ktoré budete mat o niečo smutnejšie Vianoce ❤️
Je mi to ľúto.. 🥺
Viem ako sa citis, neboj odloz si to a mozno o mesiac alebo dva to uz vyjde. Normalne skusajte dalej, zial priroda sa rozhodla inak a mozno tam bol nejaky dovod. Je tazke sa tesit z darcekov, ale ver mi, ze tymto musis len prejst a skusit zase. Drz sa
@kiki68 ano ďakujem. Jasne ja si to uvedomujem aj si hovorím radšej teraz ako keby už neskôr. Prvé tehotenstvo som mala v pohode a ani som nepomyslela ze sa mne takéto niečo stane. A keď vidím koľko nás je. Človek si až potom uvedomí..
Nám sa to stalo pred necelým mesiacom. Mala som plane na štedrý deň oznámiť, že čakáme...:( našťastie čistenie prišlo samo a nemusím ísť do nemecký na Vianoce. Je nám smutno
To mi je veľmi ľúto. Posielam objatie.
@kikailavska1 ano aj ja dúfam v to ze sa vyčistim doma uvidíme. Za koľko prišlo cistenie u teba
Ahoj. Mám to podobné. Ja som 10+5 dnes. Včera mi robili kyret a spravili ho na hovno. Zostalo mi tam uplne všetko. Zajtra idem inam. Stále mi je zle.
Strašné smutné Vianoce.
@blontimka Mne sa toto stalo tiež, nechápem prečo pri/po kyretazi nepozrú sonom ešte, zbytočne celé, na 4. Deň bolesti už zapal maternice a šup zas do nemocnice...
@blontimka je mi to ľúto. Tiež sme sa tešili ako to povieme rodinke. Nabudúce to snáď vide 😔
Ja som presne 19.12. pred par rokmi bola oboznamena, ze malemu prestalo bit srdiecko (10tt). a tiez ma nechali samocistit a bolo to az v januari okolo 10teho, to uz aj sami ma mierne tlacili na kyret. Boli to velmi smutne vianoce. Zo zarmutku som si kupila letnu dovolenku a tam sa podarilo a na dalsie vianoce som bola uz v 7mesiaci 🙂
Inak dievčatá ja by som na potrat MA nečakala. Tam je viac mínusov ako plusov.
Anembryola, spontánny ok...
Ale toto je proste na kyret....
@roztlieskavacka ja som išla hneď na druhý deň k dr... /Teda dnes...
Hnevám sa neskutočne lebo to je neprofesionálne, proste amaterizmus a pozerala som aj úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Mne tam nenechali, že pozostatky. Mne tam nechali úplne všetko. Neurobili nič, len zbytočná anesteza...
Nebola si aj ty v PB?? 😂😂😂😂
Ahoj,je mi to velmi luto...budeme prezivat rovnake sviatky :( viem ako to boli,drz sa😘
Tiez posielam objatie a pridavam sa k smutnejsim sviatkom kvoli MA v novembri. Vela sil, ta bolest casom prejde ❤️
Ahoj,
to je mi luto. Prajem ti aby si sa sama a dobre vycistila. Opytaj sa, ci by ti pomohol pri tom dupaston..
A teraz nieco na povzbudenie. Ja som potratila v lete, zrejme velmi skoro. Test bol uz u dr negativny, ale ze stielka vysoka, takze to tehotenstvo bolo. Ja som krvacala ale absolutne bezbolestne a to to ma vyplasilo.
Potom som otehotnenie vobec neriesila a o 3 mesiace po docisteni som bola uz v siestom tyzdni 🙂 Tiez ti prajem rovnako rychly postup ako u nas a hlavne s hapyendom 😍
Ahoj,ja som na tom rovnako 🥺 je mi to velmi luto.
@jaandrejka
Boze je to možné že je náš toľko
@jana_435
@sandyan. Držte sa dievčatá dúfam ze sa nám to podarí ❤️
Pred 2 rokmi som si presla niecim podobnym :( boli to najhorsie Vianoce .. take smutne a prazdne. Drzim palce aby si co najskor o5 nasla // na teste a uz s uspesnym koncom <3
@viky_21 ďakujem tebe sa podarilo znovu? ❤️
Je mi to veľmi ľúto:(
Je mi to ľúto 😔 prajem ti vela síl ❤
@blontimka No v PB nie ale pre mna bol top že na izbe sme boli 3 a každá v ten deň išla OPÄTOVNE na kyret po MA, a keď som sa to pýtala pri prepúšťaní dr tak on povedal že hej že deje sa to dosť často
@roztlieskavacka ja už som mala kyret po MA a vyčistili má normálne
Záleží od doktorov. Dobrí odchádzajú a zostávajú tu takúto čo sa učia. Smatlaci
Nastasie ano 🙏 a tento rok mi uz zo stromceka kradne gule rocny synator 👶
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mrzi ma to :(