Môže sa potrat zopakovať?

majuska248
11. nov 2020

Dobrý deň, v marci tohto roka mi bola diagnostikovana anembryomola v 8 týždni teraz som zase tehotná a bojím sa ze sa to zopakuje. Som už v 7 týždni a embryjko ešte nevidno. Pred pár dňami som z ničoho nič začala krvácať ale kŕče soom nemala žiadne.. Doktor mi predpísal duphaston a askorutin. Môže sa to zopakovať?

pribinak
11. nov 2020

Môže, žiaľ

majuska248
autor
11. nov 2020

@pribinak ďakujem teraz budem stresovať ešte viac

ivkazba
11. nov 2020

A akože nie je vidieť embryo? V 7tt sa už aj srdiečko počuje. Si si istá tým týždňom alebo tým že si tehotná?

majuska248
autor
11. nov 2020

@ivkazba tak poslednú menštruáciu som mala 21.9.

jaass
11. nov 2020

@majuska248 môže a nemusí. Ide o nastavenie človeka a ako sa k danej veci postaví. Buď budeš silná a dosiahneš, po čom túžiš alebo budeš smutná, stresovať a trápiť sa. Vyber si...

rachel36a
11. nov 2020

@majuska248 jasne ze moze, ale nemusi...ja som potratila 5 x...ale to neznamena ze musis znova potratit aj ty...zial ale podla toho co pises, tak to nie je uplne ok...v 7 tt by uz malo byt vidiet fazulku aj s akciou srdiecka

pribinak
11. nov 2020

@majuska248 prepáč, ale tak mala si napísať, že ti nemáme písať pravdu, ale len milosrdnú lož

luci_ba
11. nov 2020

@majuska248 ale pribinak to nemyslela v zlom. Bohužiaľ to je realita. Tebe ostáva teraz len sa ukľudnit,čakať na dalsie vysetrenie a dufat že vsetko bude dobre ;)

barboritta
11. nov 2020

Ale mohla si mať posunutú ovuláciu.Ako ja,mne tiež nebolo vidno v 7tt nič.Mam zdravého syna

ludkka0407
11. nov 2020

@majuska248 ahoj,moze sa to zopakovat,ale nemusi.ja som potratila v 16tom tyzdni,ked uz malo by vsetko ok.a potom som porodila dve zdrave deti,takze ano,stres ti nepomoze,verit je lepsie
Drzim palce

petamich
11. nov 2020

@majuska248 zial ja som mala rovnaku skusenost, 2x po sebe a to uz sme potom zacali obiehat vsetky mozne vysetrenia, aby sa diagnostikoval problem

daom
11. nov 2020

@majuska248 moze ale aj nemusi, ja som potratila 10/2017, o rok a pol som porodila v termine zdrave dievcatko (na zaciatku takisto s krvacanim) a teraz treti krat tehotna a opat MA v 7tt ako v prvom tehotenstve. Drzim ti palce nech to dobre dopadne

adalmba
11. nov 2020

@majuska248 ja so 3x potratila vlastne dieťa nemám....za 10 rokov manželstva. A to sme boli aj na umelom....

imrai
11. nov 2020

@majuska248 Ja som mala toto tehotenstvo tak posunutú ovuláciu, že ešte dva mesiace po poslednej menštruácii bolo vidieť len prázdny gestačný vačok. Krvácala som od začiatku celý prvý trimester aj viac a tiež som bola pár mesiacov po kyretáži. teraz som už v 16tt a verím, že bude všetko v poriadku, ešte nie je nič stratené, mohla si mať posunutú ovuláciu, ale samozrejme nikdy človek nevie ako to dopadne. Tak držím palce, aby tentokrát bolo dobre 🙂

sekerka18
11. nov 2020

Bohužiaľ áno. Ja som potratila vo februári v 11tt. Prolroka sme sa snažili NATO zas. Otehotna som ale v 6tt som začala krvácať a potratila som zas. Tiež som si nemyslela, že sa to môže stať za sebou. Ale držím palce nech to nieje tvoj prípad

aritana
24. nov 2020

@majuska248 veľmi ti drzim palce . Ja som mala MA vo februári..plod sa nevyvíjal a prestala byt akcia srdiecka v 9 tt. Teraz som otehotnela opat a prave idem od Dr,zajtra opat na zákrok..žiadna akcia srdiecka, plod sa nevyvíjal ...opat to iste v tom istom obdobi. Tento rok už 2x:(( to nemusí byt tvoj prípad. Ja mam už 39 a manžel 46 takze problem moze byt vek u nas. Drzim palce moc, šetrí sa, relaxuj.

luci_ba
24. nov 2020

@aritana to je mi luto že sa to to zopakovalo.. ty už máš detičky ak sa smiem spýtať?

aritana
24. nov 2020

@luci_ba mám synčeka 5r. Tehotenstvo bolo ukážkové bez akéhokoľvek problému. Maly mal 4190 g ked sa narodil

luci_ba
24. nov 2020

@aritana verím že aspoň on ti robí radosť a že sa z toho čím skôr dostaneš. 💗

aritana
24. nov 2020

@luci_ba robí obrovsku radosť ❤️

danusa64
24. nov 2020

Viem, ze to pocut nechces, ale ano moze sa to zopakovat. Ja som za 4 roky potratila 3x, dieta nemam ziadne. Ak v 7 tyzdni este nevidno tak nemusi hned znamenat potrat, mohla si mat posunutu ovulaciu, ja som tiez tak mala posunute o dva tyzdne, ale dotiahla som to len do 13 tyzdna. Drzim palce, aby to bolo len posunute.

soni91
6. okt 2022

@majuska248 Ahoj, prosim ako si dopadla? Riesili ste pricinu ? Dakujem

veronka238
9. nov 2022

@aritana viem, že je to staršia otázka, ale ja mám 24, manžel tiež a v tomto roku som už druhýkrát potratila. V oboch prípadoch v 7tt sa dieťatko prestalo vyvíjať a v 10tt som to zistila (zamĺknutý potrat). Vek nemusí byť problém.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre