Zienky v decembri som prišla o svoje vytúžené bábätko.Po kyratezy mi prišli výsledky s hystologie a pravdepodobne mám molarne tehotenstvo.Strasne zle veci som o Tom čítala na internete.Je tu nejaká žienka ktorú postretlo také niečo a otehotnela potom,ako si znášala to tehotenstvo a narodilo sa ti zdravé bábätko?Alebo viete o niekom takom?Strašne sa bojím a strašne túžim po dieťatku a už neviem na koho sa mám obrátiť
@tannja tak to je už dávno,od vtedy sa celá veci zmenilo,vydesilo ma to strašné ale modlím sa,aby sa to nepotvrdilo
@radkapavlikova228 Ja som mala parcialnu molu , bolo to v r. 2012. Tiež ma to vtedy vydesilo. Chodila som potom asi pol roka na pravidelné odbery hcg hormónu. Všetko sa chvála Bohu dalo do poriadku. Po tomto tehotenstve som bola ešte 2x tehotná a obe tehu bez komplikácii.
Ja som mala molarne a teraz mame zdraveho chlapceka. Pauza tam bola ale cca 7 rokov ak nie viac. Takze ide to 😉
@kiki68 sedem rokov ste čakali a potom mali malé?
@radkapavlikova228 nie ja som zmenila partnera a kym sme sa rozhybali tak to bolo 7 rokov, ale 2 roky sa ma po molarnom tehu cakat s dalsim tehu. Lebo ta sanca na zopakovanie je 1:100 ci ako.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala v prvom tehotenstve molu hydatitozu samozrejme som musela ist na prerusenie, a po pol roku mi lekar dovolil ze uz mozeme skusat a otehotnela som na prvy sup. S druhym som otehotnela nahodou ked mala prva pol roka. Tak mam medzi nimi 14 mesacny rozdiel. Tehotenstva boli obidve uplne bez problemov. Bolo to v osemdesiatych rokoch.