Narodili sa nam krasne dvojicky,dievcatko a chlapcek,oj to bolo radosti...isli do inkubatora,ale len na par dni..v noci som sa prebudila na sen,ze sa babatko dusi..obliekla som sa a sla k inkubatoru..po ceste som videla lekarov,sestry ako lietaju sem a tam..Tam nesmiete,povedala mi jedna zo sestriciek,ozivujeme dieta...Mraz ,mi prebehol po chrbte..Co ak je to to moje?co ak ma potrebuje?Pustite ma tam!!!okamzite!!!kricala som..prisiel za mnou lekar,porozpraval mi,co sa asi stalo a snazili sa,robili co mohli...NIE!NIE!NIE!to je omyl,to nie je moje dieta,moje predsa zije,obe ziju,videla som ich..tolku bezmocnost,tolky zial..boze co teraz?mozem ho vidiet,prosim,naposledy..prosiiiim..iste,povedal lekar..vosla som do izbietky,kde moje dieta bolo prikryte plachtou....odokryla som ho,pritulila k sebe a plakala,prosila nech otvori ocka..len na minutku,len na par sekund, prosimved som ti este nestihla ani poriadne povedat si moje vsetko,moja laska,lubim ta a aj tvoja sestricka,ocko,potrebujeme ta,tak prosim otvor ocka,prosiiim...mala som tu byt skor,viem,no spala som..zacala som dietatkom triast a kricat zobud sa,pocujes,otvor uz tie oci..lekar ma ohlasoval,utisoval..sestra mi zobrala dieta,druhy lekar ma bral,ked zrazu sestra krici pan doktor,toto by ste mali asi vidiet...malinkemu sa zacal hybat hrudnik,on dycha,dycha..kricala som...nasledovali vsemozne vysetrenia...SYncek sa nam vratil a teraz uz mame 10 rokov a vsetci sa spolu tesime zo zivota..no spomienky su stale bolave,este velakrat sa s manzelom najdeme pri posteliach deti ako pocuvame ci dychaju..nevadia nam tie prebdene noci,kruhy pod ocami,vazime si toho,ze ich mame,ze su zdrave,ze nam tam niekto hore povolil mat doma oboch anjelikov..DAKUJEME!!!
krásne..... veľa Božieho požehnania prajem ...... 🙂
uzasne zazrak skoda ze ja som nemala tolko stastia pri Dianke
Dakujem aero,lussy23,andrejka1974..aj VAM vela stastia v zivote 😉
silný príbeh...mráz mi prešiel po chrbte a aj slzička stiekla 😅 prajem len to dobré v živote, hlavne zdravie a lásku v rodinke 🙂
ahoj ked som ho citala tak som plakala je to ozaj obrovske stastie a dakovat bohu ze sa tak stastne skoncil nech mu zdravie sluzi a celej rodine
http://www.topky.sk/cl/13/788162/Mrtve-dieta-po...
http://www.topky.sk/cl/11/1237816/Dieta-zomrelo...
nechcem byt zlá ale neokukala si príbeh odtialto? 😉
a myslis,ze by som to potom davala sem?pisala o niecom,co sa nam nestalo,co som spisovatelka?:Dnie marianka79,i ked z casti to asi nejaku podobnost ma,videli sme to video teraz s manzelom prvykrat v zivote prisaham..
@dobryanjel nie to si nemyslím spisovatelka by písala i s diakritikou ale napadlo ma to ako prvé a vlastne neviem či chceš pokračovat v tom čo si písala či ti máme písat názory alebo čo vlastne chceš aby sme ako reagovali hodí sa mi to skor do článku čo si možeš písat vo fotoblogu 😉 a prepáč mi tú úprimnost som proste taká 😉
marianka 79 a ty nevieš rátať? ved jej sa narodili deti pred 10 rokmi a ty píšeš čo sa stalo teraz 😎
vela zdravicka, tiez som z dvojiciek a ked nam rodicia rozpravali ake to bolo tazke v zaciatkoch ked sme sa narodili. uzivajte si kazdu moznu chvilku spolu. neni nad to mat surodenca dvojicku, my sme so sestrou nielen sestry ale aj tie najlepsie kamaratky a dovernicky a teletapia funguje nonstop medzi nami. : 🙂
Verím tomu, že láska matky dokáže prebrať dieťa k životu... tiež ma napadol ten príbeh z bulváru, ale asi to nie je taký ojedinelý prípad ako sa zdá. Našťastie s tým osobnú skúsenosť nemám, ale pri oboch deťoch som používala aspoň monitor dychu, aby som mohla kľudne spávať.
@dobryanjel, krasny pribeh, dojal ma k slzam
krasny pribeh skoda ze mojho petka sa uz zachranit nepodarilo. ale viem ze sa raz vrati ked bude jeho cas.
Boze moj az placem som stastna za vas ze tento pribeh sa skoncil nakoniec stastne aj ja som s dvojiciek mam brata..... zelam vela zdravia a radosti🙂
desivé a krásne zároveň........plačem pri Vašich riadkoch, uvedomujem si, aké šťastie v živote mám, koľko smútku, strachu a bezradných nocí si rodičia prežijú, ako by sme všetko aj život za nich dali........celej rodinke prajem veľa krásnych spoločných chvíľ a stále spolu 🙂
@monikamajova napísat to mohla ale neverím jej 😉 je už toiž neaktívna na MK
@marianka79 možno sa sklamala ...my do toho nevidíme,ale mňa to chytilo,lebo podobné sa stalo mojej kamarátke...už je to len na jej svedomí,ale neviem prečo by to robila..ale to je jedno..
Ja len nechapem ze co by bolo keby si tam neprisla v tu osudnu noc...dieta by prikrili plachtou a slo by na pitvu ☹ a taketo veci sa deju okolo nas denne. Clovek musi verit svojej intuicii viac ako comukolvek inemu....
@dobryanjel nádherné, potešujúce, úžasné a neskutočné. konečne sa mi vykúzlil úsmev na tvári. ďakujem
zazraky sa deju, toto je neuveritelny pribeh so stastnym koncom 🙂)) vela zdravicka prajem vsetkym!!!!!
No príbeh je krásny.. jedna mamina tu píše že tomu neverí.. Povedané že môže to byť pravda aj nemusí.. ale také veci sa dejú, pretože aj môj manžel spomínal že sa snívalo jeho starkej ako sa jej dieťa dusí, rýchlo vstala a fakt to bola pravda.. keby nemala ten sen tak by sa jej dieťa zadusilo a zomrelo...
no pekne pekne... ale toto jsem uz cetla...bohuzel to neni tvuj pribeh...
@dobryanjel Krasny príbeh 😉 tesim sa ze to dopadlo tak ako by to vzdy mohlo dopadnut
@dobryanjel krasny pribeh, skoro som ho pre slzy nedocitala. vsetko najlepsie vam prajem 🙂
@marianka79 nechapem preco by sem mala davat nieco vymyslene akoze len tak zo srandy??? ked mienis davat taketo prispevky tak si ich radsej odpust prepac ale ja jej verim a mam na to svoj dvovod ale ten tu nebudem ti vysvetlovat lebo podla teba je asi vsetko len sci-fi ....
@viki1077 je to moj nazor a toto je diskusna stranka 😉
Dojimavy pribeh,skoda,ze aj my sme nemali rovnaky koniec,tiez som triasla,kricala,dufala a nic...
@dobryanjel waaw skoro som sa rozplakala ,to je sila tvoj syn ta potreboval a tak si ta zobudil a tvoja materinska laska ho prebrala 🙂 prajem vam vela zdravia . To je jak scenka z nieakeho filmu ..drste sa ..
@adka0987 možno to ani pravda nebude 😒 čítala si celú diskusiu? 😅 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pekný príbeh