Dobrý deň prajem
Mam takýto problém 12 februára som potratila moje maličké.
Mala som to takto bola som na ultrazvuku moje maličké sa nevivijalo nemalo srdiečko 6-7 týždni mi povedali ze budeme počúvať srdiečko no žiaľ už sa nedalo
Žijem v zahraničí bola som v nemocnici na pohotovosť vraj sa čistim sama mala niektorá z vás takto ze hneď som začala veľmi krvácať na toalete takto zomna tieklo ako keby som z vedrá vylievala vodu môže byť ze som sa vyčistila hneď na toalete 3 dní Mam takto ze sen tam.niekedy moc je červený ale väčšinou to je tak ze Mam len na papieri krv vložka je stále čistá
Môže byť ze som sa vyčistila hneď?
Zákrok vraj nepotrebujem lebo to bolo veľmi maličké štvrtok idem na ultrazvuk ak tam niečo bude tak dostanem tabletku z ktorej sa vyčistí všetko
@diamond007 ❤❤ ďakujem za odpoveď veľmi som sa bála upokojuje ma to ze mi to niekto píše z domu lebo tu to je masaker s Dr.
Mali by ti ale urobit kontrolne sono ci tam naozaj nic neostalo. Inak tiez som to tak mala
Ano 2x som takto potratila doma bez zakroku..
Urcite nech ti spravi kontrolne sono ci naozaj vsetko odislo co malo
@vierka0508 idem teraz co štvrtok ze ak by niečo tam ešte bolo tak mi dajú nejakú tabletku
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aurelka1 áno telo sa vyčistilo same