Mohla som potratiť jedno dieťa?

gabibarbi
30. dec 2013

Ahojte mam dvojrocnu dcerku ale stale mi vrta v hlave jedna otazka. Ked som mala pocit ze som tehotna, urobila som si test a bol pozitivny. Isla som k lekarke aby mi to potvrdila a ano bola som asi v siedmom tyzdni. Lekarka mi ale povedala ze sa jej zda ze su tam dve ale kedze som bola este len na zaciatku nevedela to povedat s istotou. A kedze aj moj dedo aj babka su z dvojiciek tak ta sanca tam bola. Asi dva tyzdne na to som mala mensi stres a zacala som prudko krvacat, odviezli ma do nemocnice dali mi injekcie a robili ultrazvuk a vtedy mi lekarka oznamila ze babo sa udrzalo. Strasne som bola stastna ale v tom strese a strachu som sa neopytala ci som mohla jedno dieta stratit. Viem ze 100% odpoved sa uz asi nikdy nedozviem ale chcem aspon pocut nejake nazory alebo moznosti ze co sa vlastne stalo a ci to je vobec mozne. Dakujem

ariadna22
30. dec 2013

ukľudni sa skoč doktroke a vybav si duphaston, to ti akože nič tí hajzli nedali? Ved ti kľudne mohla prasknúť cieva, alebo si mohla mať zaspatý menzes. daj si spraviť odber krvi na hornomy a nedaj sa odbiť.

mamjka
30. dec 2013

mohlo to tak byť....aj ja som mala 2na prvych ultrazvukoch a potom už len 1...aj pri dcerke aj teraz....

bambibam
30. dec 2013

mohla, ale lekár ti napovie viac ako mi tu na MK

sisi333
30. dec 2013

Vsetko je mozne

kalea
30. dec 2013

Áno, je možné aj to, že detičky boli na začiatku dve a jedno odišlo. Ale rovnako mohlo krvácanie nastať aj z akéhokoľvek iného dôvodu.

eva76
30. dec 2013

ano mohla ja som tiež čakala dvojičky a cca v 2 až 3 mesiaci som o jedno prišla, podľa lekárov sa jedno nevyvíjalo tak ako malo.

kkatusa123
31. dec 2013

ano stava sa to. jedna moja kamaratka cakala dvojicky ale donosila iba jedno babetko. a druha zas podstupila interupciu a ta interupcia ma dnes 12 rokov a je z nej uzasne sikovna dievcina. doktor sa domieval, ze cakala dvojicky a pri zakroku "odstranili" (zabili) len jedno a to druhe zazrakom prezilo.

petra372016
12. jan 2021

Ahojte. Mám na vás otázku. Z partnerom sa snažíme o bábo. Tak sme išli do Martina. Aby nám pomohli lekári. Boli sme tam viac krát. Aj ja aj partner sme úplne zdraví. Posledný krát mi povedali ,že si musíme pár tíždnou dávať pozor. Lebo je tam viac vajíčiek tím pádom by sme mohli mať aj 4 deti naraz. A to sme nechceli. Po pár dňoch som začala krvácať. Dopočula som, že keď žena ma dva krát v jednom mesiaci menzes môže byť tehotná. Tak som si spravila test. 2 testy potvrdili že čakám bábo. Aj doktorka to potvrdila. No po pár dňoch som znovu krvacala tak som išla do nemocnici. Tam ma nechali do druheho dňa. Ráno mi oznámili že som potratila. Len že pustili ma domov, že či sa vyčistim sama a ak nie tak potom to doktori urobia. Dneska mi doktorka volala, že mi zase HCG rastie. A to znamená ,že buď som tehotná alebo to robí to že som sa ešte nevičistila. Nakoľko boli sviatky sono mi budú až piatok robiť. Tak že neviem či to fakt robí to že su vo mne zvyšky z potratu alebo to že čakám bábo. A preto sa chcem spýtať či nemá niekto s tím skúsenosť? Napadlo ma či naozaj nebolo vo mne viac deti a potratila som no jedno sa udržalo. A naozaj čakám babo. Nepočuli ste alebo nezažili ste niektorá z vás niečo také?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre