Missed abortion - zamĺknutý potrat v 19. týždni

adrika06
27. okt 2015

Ahojte.Prezivam strasne tazke obdobie....Pred necelymi 3 tyzdnami sme prisli o nasho drobceka :,( ...Bola som v 19tt ,malinkemu z nicoho nic prestalo bit srdiecko :,( ..Odpoved na nasu otazku PRECO ,nam nikto nevie dat :( ...Momentalne ma posiela moja gynekologicka po vysetreniach,aby sa zistila pricina....Je to strasne,boli to a ta prazdnota,ktoru citim,sa neda opisat :,( ...Tak sme sa na nasho chlapceka tesili :( ...Neviem sa s tym zmierit..

cinkatko
27. okt 2015

Preju hodne sil a trpelivosti. Se ztratou se matka nikdy nevyrovna, ale cas ti pomuze se s tim vyrovnat. Hodne odpocivej a relaxuj, snaz se nebyt pesimisticka. Mozna uz za rok budes drzet v naruci svuj uzlicek stesti. Neztracej nadeji. Chod na vysetreni a nenech se odbyt doktory. I kdyz je pravda, ze nemusi byt chyba v tobe. Nic si nevycitej, urcite jsi neudelala zadnou chybu. Drzim ti palce. Ver ze neni vsemu konec.

safranca15
27. okt 2015

Mne sa to iste stalo v 22tt a to som od 18tt lezala v nemocke a stale iba cakali a cakali ale nakoniec sa mi zacal porod len srdiecko uz nebilo ☹ aj pre mna to bolo tazke zo zaciatku a velmi pomohlo mi zecsom chodila do roboty a mne pomahalo o tom hovorit aj ked 100x ale kamoski na vypoculi a o 10mes som ostala tehu inak som brala antiku pred tym a u mna bola pricina to ze som nemala plodovu vodu ale nikto nevie preco ani mi neodtekala ani sa netvorila no teraz mam uz 2r nezbedu a preto je to lahsie uz po psychyckej stranke

adrika06
autor
27. okt 2015

U mna sa nevie,len tipuju zatial..Najprv mam ist na hematologiu,ci nemam nejaku skrytu chorobu zrazanlivosti krvi,pri ktorej sa postupne zrazeninami upchaju cievy placenty a malinke nedostava ziviny a postupne odumrie :( ...Ale zaujimave je to,ze mam 8rocnu dcerku,pri ktorej som ziadne taketo problemy nemala :( ...A zrazu teraz sa to objavi?!?!??Potom nas caka genetika,endokrinologia :( ...Skor ako o rok nemozme planovat dalsie ,malinke,kedze mi robili sekciu spinalom :( ...Do roboty pojdem az od januara,momentalne som na tom psychicky nanic a kedze robim v tej istej nemocnici ako sa toto cele odohralo :( ....Skor ako od Noveho roka tam nechcem ist :( ...Tak to boli,ze neuvidim nasho maleho vyrastat,nebude tu :( ...

safranca15
27. okt 2015

@adrika06 a preco ti robili spinalnu sekciu?mna len klasicky vycistili

adrika06
autor
27. okt 2015

@safranca15 Najprv mi chceli porod vyvolat,uz ma zacali aj pripravovat,ale potom z minuty na minutu rozhodli,ze spravia sekciu v spinali..Dovod neviem preco,ale traumu mi spravili strasnu :( ..

bonaqa2013
27. okt 2015

@adrika06 ak ti to troška pomôže, pozri skupiny. myslím že sú tu kočky čo si týmto istým prešli a založili si skupinu..... pomôžu ti....

adrika06
autor
27. okt 2015

@bonaqa2013 Dakujem za radu,pre istotu sa spytam,nie som tu este tak zbehla...To viem najst vo forach?

bonaqa2013
27. okt 2015

@adrika06 nie to nie je vo fóre. klikni na obrázok modrý koní a ukážu sa ti skupiny. Zoznam skupín....

bonaqa2013
27. okt 2015

@adrika06 klikni na obrátok modrý koník, ukážu sa ti skupiny, daj Tehotenstvo, zobrazia sa ti témy v tehu a tam je aj téma snaženie po missed .....

adrika06
autor
27. okt 2015

@bonaqa2013 Dakujem ti moc,si zlata <3 ...

bonaqa2013
27. okt 2015

@adrika06 len či si našla....prajem všetko dobré...

adrika06
autor
28. okt 2015

@bonaqa2013 Idem popozerat,hadam nieco najdem..Dakujem moc este raz..

felycity
28. okt 2015

@adrika06 nerada to robím ☹, je mi to veľmi ľúto, áno , máme tu skupinu mamičky anjelikov, je to skupinka mamičiek, ktoré prišli o svoje detičky počas tehotenstva alebo neskôr, ak by ti to pomohlo, prídi medzi nás, možno sa niečo aj dozvieš, ale hlavne sa tam môžeš vyrozprávať a možno ti pomôže v tejto chvíli, že nie si sama... mrzí ma to, žiaľ aj takéto veci sa v živote dejú a my nevieme prečo, prečo práve my... posielam objatie a veľa sí 🙂

adrika06
autor
28. okt 2015

@felycity Dakujem velmi pekne za povzbudive slova...Uz som nasla skupinky,aj som sa popridavala :( ....

eliwedd
28. okt 2015

Je mi to velmi velmi luto. Viem ako sa citis a co prezivas, pred mesiacom som prisla o dievcatko v 23tt. Otvoril sa mi krcok maternice, vysiel vak blan, kontrakcie a bolo to nezvratne... Moje dietatko zilo. Videla som na sone,ako sa hybe, citila som ju. Ten pocit bezradnosti a ziadnej sance na zachranu bol nekonecny. Dietatko som porodila prirodzenou cestou. Je a budete to moj najhorsi zazitok v zivote. Byt pri plnom vedomi, prezit cely porod uz s vedomim, aky bude zaver.
Citim neutichajuci zial, smutok a prazdnotu. Poplac si, ja placem stale. Cas mozno zmierni zial, ale nikdy nezahoji ranu, ktora mi zostala v srdci. Prajem vela sil. el. :(

adrika06
autor
28. okt 2015

@eliwedd Svojimi slovami si presne vystihla aj moje pocity :,( ...Aj mne chceli vyvolat porod,chceli aby som malinkeho porodila prirodzene,to by som ale asi neprezila po psychickej stranke,rovno by ma mohli brat na psychiatriu,uz aj bez toho to bolo strasne :,( ..Vediet,ze nasa mala laska uz nezije :,( ...Nakoniec mi spravili spinalnu sekciu :,( ...Ale aj to bolo strasne...Byt pri vedomi a vediet,ze vyberu zo mna drobceka,ale ani nezaplace,neuvidim ho,neobjimem a nevezmem domov :,( ....V kuse aj ja len placem,boli to strasne :,( ...

eliwedd
28. okt 2015

Boze,
ty máš svoje dôvody, ktoré nám sú zatiaľ neznáme. Daj nám silu nezúfať a veriť, že toto dieťa žije v Tebe a má právo hľadieť na Tvoju tvár. Prosíme Ťa o pokoj pre matku, ktorá ťažko znáša stratu prísľubu daného od počatia. Daj jej do cesty ľudí, ktorí budú ochotní načúvať jej trápeniu a chápať ho. Premeň jej bolesť na prameň sily, z ktorého môže čerpať. Ty sám sa jej dotkni svojou mocou a uzdrav ju zo zranení. Osloboď ju od depresie, úzkosti, náladovosti a neutíchajúceho žiaľu. Naplň jej srdce svojím pokojom a daj jej silu hľadieť do budúcnosti. Otvor jej oči pre nádej nového života, ktorý ešte môže vyklíčiť v jej lone.

...som s tebou v myslienkach ♥♥♥♥

adrika06
autor
28. okt 2015

@eliwedd Krasne :,( ...Dakujem ti moc <3 <3 <3 !!!!!

jaris84
28. okt 2015

@adrika06 ja som MA zažila 4x...stále na to myslím, zabudnúť sa na to nedá, ale dá sa s tým naučiť žiť. Snažim sa neobzerať za seba, na to čo bolo, ale hľadieť dopredu (nedarí sa mi to vždy, ale snažím sa). Beriem to z toho pohľadu, že je tu nad nami niekto väčší, silnejší a mocnejší, ktorý to všetko riadi a najlepšie vie, čo je pre nás dobré. AJ keď teraz Jeho vôli nechápem, verím ,že časom sa ukáže zmysel toho všetkého...Prajem veľa síl...Boh dopúšťa, ale NEOPUŠŤA... 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre