Missed abortion v 6. týždni

17. júl 2023

Ahojte,

mala som MA v 6tt. Na vyšetrení embrya nenašli žiadne vady. Bojím sa teda, že je chyba vo mne. Embryo malo iba 2mm. Môže aj tak byť, že sa bunky zle spojili ? Mal niekto MA a potom normálne tehotenstvo?😞

miskamicha
17. júl 2023

stava sa to casto. je mi to luto. :( neboj verim ze dalsie tehu bude uspesne. syalo sa to mnohym zenam a nakoniec mali este vela vela deti 🙂

danika13
17. júl 2023

Ja som potratila v 7tt, a dalsie tehotenstvo bolo bezproblemove.

zuzkaa1991
17. júl 2023

Ja som mala MA v 12tt tiez nic nenasli o rok uspesne tehu bolo

kr058
17. júl 2023

Ahoj, áno, mala som MA a za ním dve zdravé deti. Ale teda ten prvý potrat bol ťažký, v hlave som riešila presne toto isté. Ak by si chcela vedieť viac o tom, prečo k potratom dochádza, pozri si tento môj článok. Sú tam info z New Scientist:
https://budmezdravi.sk/mohla-som-zabranit-potratu/

maminkadeticiek
17. júl 2023

Prislo,odislo.Je to bezne ako burka.50%tehotenstiev takto konci.Ziadny problem v tebe,to nemozes povedat kym sa ti to nestane 3x.Proste ak je embryo slabe odchadza.

viky_21
17. júl 2023

Ahoj, ja som mala MA v 7tt. Zial priroda sa tak rozhodla a asi vedela preco.. tiez som sa strasne bala, ze nikdy nebudem mat babo. A hned dalsie tehu bolo uplne bezproblemove a uz mam skoro 2r chlapca 🙂 ..neposlal ta gynekolog na hematologiu ?

autor
17. júl 2023

@viky_21 ahoj, poslal ma a termín som dostala 5 mes. po kyrete (v novembri)🫣. Skúšať nám odobril o 2 mes. My sme plánovali tak 3mes. po kyrete sa snažiť. Teraz však neviem, či čakať na hemato alebo nie.

autor
17. júl 2023

@kr058 ďakujem, prečítala som si

7tinka7
21. júl 2023

Ahoj neviem odkial si ale v medirexe robia hemato sice si zaplatis .. ale pisu ze aj bez objednania 😊

autor
21. júl 2023

@7tinka7 ďakujem ti, pisala som im email a pôjdem aj tam lebo budem mat oveľa skôr výsledky. Takto by som sla až v novembri na odber a výsledky asi v decembri a to sa mi nechce cakat

7tinka7
21. júl 2023

Ja tam chcem ist tiez len cakam na vymenne. 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre