Ahojte. V auguste v 19tt. prestalo bábätku biť srdiečko.-Išlo o zamlčaný potrat... Vyvolali mi pôrod, musela som podstúpiť aj kyretáž kvôli placente....bola som o týždeň na to u gynekológa ale ten má vôbec nepozrel a ani nikde neposlal. Správu z histológie mi kázal dať len do schránky, na moje otázky mi odpovedal vetou "hoďte to za hlavu". Chcem sa opýtať je toto štandardný postup,? resp. aké vyšetrenia vám urobil po takomto zákroku váš lekár....som z toho prístupu sklamaná....
@silvializak zmeniť doktora a vypýtať si výmenné lístky na hematologiu, endokrinológiu a imunológiu.
Endokrinológia hematolog preventívna u obvodného (srdiečko zastali v 14.tyzdni) zistili dve mutácie zrazanlivosti krvi.. ďalšie tehu som pichala fraxaparin celý čas.
Mrzi ma tvoja strata.
Nie, nie je to dobry pristup dr. Radsej vymen, dolezite aby dr pozrel tu histologiu, ci islo o vvvch alebo ina pricina napr.zla hematka.
Drzim palce.
Genetika,hematologia.. u mna v 18tt
@silvializak výsledky histologie mi povedal na prvej kontrole po prvej menzes po "šestonedelí" - tam však dokopy nič nebolo, tú však posiela nemocnica. Čiže po kyrete som 5. týždeň dostala ms a po nej mi urobil kontrolu. Inak by som prišla len ak by som mala problémy (teploty, krvácania). To isté mali kamarátky u iný Dr. Takže postupoval aj Tvoj asi štandardne. Príčiny potratu sme my riešili s genetičkou, keďže islo o genetickú vadu. Ja som však mala ešte pred otehotnením urobené všetky vyšetrenia ako endokrinologicka, hematolog, imunolog - keďže sa dlho nedarilo a boli sme na IVF. Na tie sa môžeš vypýtať aj bez potratu.
@silvializak u niektorých bezne. Niektorí aj rovno povedia, že riešia len po 3-4 potratoch. U doktorov napríklad z Plodar.sk je to inak 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môj lekár len základ ako či nie je teplota,bolesti,prehmatal brucho. Pri odchode z nemocnice sa robilo sono,či je všetko von. Niečo začal riešiť až keď sa to zopakovalo aj druhý krát. Ale teda ja som bola vždy len v prvom trimestri