Missed abort a ďalšie tehotenstvo

18. apr 2023

Ahojte žienky, pred 2 rokmi som mala MA (otehotnieť sa mi podarilo hneď na prvýkrát). Odvtedy sa snažíme a nič, stalo sa vám niektorej niečo podobné?

wishes
18. apr 2023

Ahoj, ja som cca tri tyzdne po MA a dalsie tehotenstvo planujem hned po prvej menstruacii. Ja aj partner uzivame vela vitaminov na podporu plodnosti a len dufam, ze sa zadari cim skor…. 🙄
Neskusila si aj ty napr inofolic, gynex apod.?

wishes
18. apr 2023

a absolvovala si nejake vysetrenia po MA? napr. hematologia, alergologia, endokrinologia, geneticke testy apod?

lamonita
18. apr 2023

Mne po prvom MA trvalo 2,5roka kým som otehotnela. Až som šla do CAR, urobili mi punkciu cysty a ovulaciu odsledovali sonom. Keď bola, poslali ma súložit a mame dieťa. Určite chod k odborníkom po 2 rokoch.

autor
18. apr 2023

Popravde snažíme sa tak naplno rok, lebo sme to potrebovali celé vstrebať a dosť nás to zasiahlo. Môj gyn mi na prehliadke povedal, že z mojej strany nevidí problém, že ovulujem normálne, ale spraví mi najbližší cyklus hormonálny profil a potom sa uvidí, čo ďalej. Počas snaženia sme mali ťažké odbobie, veľa stresu a sťahovanie.

any_soj
18. apr 2023

Mne presne tak, tehotenstvo na prvý šup, MA, následne dva roky snahy, prijali sme syna do pestúnskej, odvtedy som 3.x tehotná vždy na prvý -druhy šup.

any_soj
18. apr 2023

Hormonalny profil je super, dôležitý. Ideálne pred aj po ovulácii. Sa cudujemz že až teraz to navrhol, mne robil hneď po MA.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre