Ahojte. Včera 04.12. som mala prvé ultrazvukové vyšetrenie 7tt+2. Embryo prestal vyvíjať, nepočuť srdce, merala 3,7mm. Dnes 05.12. som bola na konziliárne vyšetrenie v Ružinove, kde potvrdili MA, ale teraz už merali 5,2mm. Poslali má na desiate poschodie, že mi tam dajú tabletky misoprostol na vypudenie plodu. Tam mi lekár pozrel na nález a povedal, že plod pod 7mm by sa mal ešte počkať na jeden týždeň či náhodou to srdce nezačne biť, lebo je rozdiel v meraniach čo môže byť odchýlka, ale je tam malička šanca, že ono sa to vyvíja. Chcela by som vás spýtať či malá z vás niekto také skúsenosti. Či mám veriť tomu, že o týždeň to srdiečko bude biť, alebo radšej prijať že som stratila svoje bábo 😢.
Ahoj, určite počkaj.
Mne keď bolo zistené MA tak som išla ešte k 2 dalsim doktorom a tam mi povedali tiež ze počkať.. už mňa to síce skončilo zle ale nádej tam je vždy 😊
Za mňa to síce nedopadlo dobre, ale tiež radili čakať týždeň. Držím palce
@zuzanka90 ja som to mala úplne rovnako
Išla som na pohotovosť tam mi povedali ze MA hneď plač, neskutočný aj ja aj partner
Potom som išla k svojej dr, ta povedala že môže aj nemusí to tak byt, ze nie si nie je na 100% istá ,
A potom som išla ešte k ďalšiemu dr ktorý jedny povedal ze on tomu nádej dava..
Aj tak to čakanie bolo hrozne, skôr sme boli doma zmiereny z tým ze to nevyšlo a plakala som stále...
U mňa som nemusela čakať ani ten týždeň lebo sa mi spustilo krvácanie skôr
Ja ta úplne chápem, ten pocit je hrozný a je veľmi takže myslieť teraz pozitívne ale bohužiaľ už sa to nedá nijak ovplyvniť iba veriť a dúfať... A kľudne si poplakat pomáha to
Vieš ja som si zažila to iste a je to ešte čerstvé každé sono je iné každý lekár namera inú hodnotu/mieru. Ja som bola tiež u lekára v jeden deň malo malé 7mm u môjho Gyn. a v druhý 3mm na pohotovosti. O 2 týždne na bežnej kontrole malo malé 1,1cm ale srdiečko už nebilo tiež MA 😢
@zuzanellav už aj ja to vzdávam takmer každý deň špinim 😢
@zuzanka90 nádej umiera posledná. Držím ti palce ❤️
Ahojte žienky tak ani môj príbeh nemá šťastný koniec. Srdiečko nenabehlo 😢. Zajtra idem na ukončenie tehotenstva s misoprostolom.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak si mala za jeden deň takúto zmenu určite počkaj, my sme sledovali a čakali dva týždne, ale plodík nerástol, a ani srdiečko nenabehlo. V tvojom prípade si myslím, že to vôbec ešte nemusí byť stratené. Určite ešte aspoň týždeň vydrž. Držím palce.