Ahojte kočeny, máte niektora podobnú skúsenosť ako ja?!
V januári som mala mimomaternicove tehu,bola som hospitalizovana na Kramároch kde mi museli odstrániť ľavý vajcovod + kyret..( bola som v 7 týž. tehu)
Následne nato chodim ku gynekológovi ako na hodiny klavíra a zistil mi ze mam ureaplazmu ktorá mi sposobila mimomaternicove tehu..Momentalne berieme s priatelom ATB... Teraz ma čaká zistenie priechodnosti praveho vajcovodu..Aká je pravdepodobnosť ze ten pravý bude v poriadku? Mám strach ze bude tiež nepriechodny ☹ Ďakujem za vaše odpovede a názory.🙂
Prvé Hcg som mala 240, o 3 dni som mala 190, o deň 260 potom 230, ked som uz bola v nemocnici tam to stuplo na 350 čiže stale som mala nizku hladinu bo na 7 týždeň som mala mat tusim minimalne 1500 alebo 2000 hcg..mna aj rameno bolelo mala som špinenie celé tehotenstvo..a v ktorom si týždni ak sa mozem opytat?
@mathia888 niesom z ba, zajtra budu robit hcg.
@renimac no uz sa pripravujem na vsetko☹️ praveze viem ze iny cas som otehu nemohla lebo sex bol len vtedy🙁🙁 je to hrozne na psychiku.spinila som aj ja vcers a dnes nic a to len taky fliacik maly. s bolestami som sem dosla a ako lezim tak nic nemam ziadne bolesti🙁
da sa ta laparo prezit baby ak by k tomu doslo? povedali ze ak to hcg nebude dobre urobia kyret skontroluju hcg a ak bude klesat je to ok ak nie tak budu hladat dalej☹️☹️☹️
@renimac zajtra o 6 mi beru hcg a podla vysledkov zas bude, ak bude nizke to hcg urobia kyret a budu sledovat dalej ci klesa alebo ako sa vyvija. ak bude hcg zdvojnasobene tak to nechaju tak, a budu cakat na usg , ja som u svojho gyndosa mala 94,8, vo stvrtok ma prijali sem bolo 140 ( bral mi hcg moj doktor a jemu sa nepacil rast hcg a to som mala bolesti v boku a spinenie) dosla som sem odber bol 140, to bol stvrtok, sobotu vcera mi vystupilo na 270, dosli sem a povedali ze hcg narastlo dobre tolerovany je 80-100% narast, a ze oni do toho zasahovat nebudu zatial. ze to moze byt nizka tehotnost tak ale viem kedy bol sex😚😚 tak ja neviem, keby to bolo od valentina tak to je teraz nejaky 3,5 -4 tyzdne???
@jejejejo jasneee laparka je v pohode to som bola pod narkozou 5 dni som si polezala..tiez aj kyret rovno urobili a hcg po týždni uplne kleslo..neboj este netreba mysliet na najhorsie.. Nakoniec hcg stuuuuuuupne a vsetko bude dobreee...tak som zvedava potom urcite napis ako si natom..myslim na teba bo viem ze aj to cakanie je hrozneee
@mathia888 to pri laparke pod jednou narkozou urobili aj kyret ci zvlast? neviem to krvacanie sa mi nepaci, uz mam jeden missed za sebou, tiez som krvacala dali mi duphaston a aj tak po dvoch tyzdnoch bol kyret lebo srdiecko nebilo. To cakanie je hrozne na nervy, som na izbe sama, clovek cuci do mobilu slebo spi alebo rozmysla... zajtra dam vediet. urcite.
@jejejejo hej hej naraz to robia.. Mozno ti pride niaka spolubyvajuca..my sme boli tri na izbe a je pravda ze clovek to tak lepsie znáša ked ma skym pokecat..aj ten cas rychlejsie uteká..duphaston som mala aj ja.. Este ho beries? Potom sa nezlakni bo ked ho vysadis budes trochu krvacat to je normalne.. Aspon tak mi povedal moj gynekolog a aj tak bolo som ho musela vysadit a zachvilku som zacala krvácať.. Tak to ma mrzi ze uz sisi niecim podobným prešla je to ťažké.. Ale stále nevies mozno budes ok.. Treba verit a pockat na to hcg
Babenky tak pustaju ma zo spitalu, hcg 420 ( v norme vraj) dalsi odber v pondelok
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj mam otazku ako ti prisli na to mimomaternicove? msla si bolesti ? s tou ureaplazmou skusenosti nemam. ale som momentalne v nemocnici pre podozrenie na mimomaternicove