Ahojte. Čo je lepšie pre mimomaternicové tehotenstvo? Že mi pichnú injekcie a sama sa vyčistím alebo keď pôjdem na čistenie zo spodu?
@janap358 mimomaternicové sa volá preto ze je to mimo maternice, t.z že je zaseknute vo vajcovode. Čiže určite pôjdeš na op
A nemylis si mimomaternicove so zamlknutym potratom?
Pretoze ako pise @rivini pri mimomaternicovom je plod uhniezdeni niekde inde, napriklad vo vajickovode a podobne, tam to vacsinou odstranuju operativne a casto aj cely vajickovod... injekcia sa moze pichnut len hodne na zaciatku, ked je HcG est relativne nizke, tusim <5000 a zalezi casto aj od umiestnenia plodu a nie vzdy je ucinna.
V kazdom pripade je mi luto a drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janap358 tak postup by ti mal povedat lekar, nie zeny na modrom koniku… pri mimomaternicovom tehotenstve je plod mimo maternice, teda klasicke cistenie si neviem predstavit, kedze okrem vystelky je maternica prazdna. Bud ti zaberu lieky ma rozpustenie zarodku vo vajickovode, alebo ta asi caka zial operacia…