Ahojte poviem vám čo momentálne prežívam...
Meškala mi menštruácia viac ako dva týždne spravila som si najmenej 6 testov ktorý každý vyšiel pozitivny tak sme sa samozrejme radovali keďže to mohla byť nádej dievčatka po dvoch chlapcoch.. môj doktor neordinoval a tak som bola pri zastupujúcom dok. ktorý ale nevidel ani tehotenstvo ani mimomaternicové vraj mám čakať na svojho a dva dni pred tým než som chcela ísť s nádejou ku svojmu gynekológovi tak som začala o polnoci slabo krvácať svetlo ružovou krvou. Samozrejme som utekala na pohotovosť kde lekárka usúdila že nevidí stále ani gestačný vak a aj ak bol tak musel sám odumriet ale pre istotu mi zobrala krv na hCG. Ráno som volala ale výsledky stále neboli ale pre istotu som znova šla lebo prežívam bolesti a neviem sama aké to majú presne byť keďže moja samotná menštruácia býva horor. Znova ma pozrela prizvala si na pomoc aj ďalšieho lekára ktorý tiež usúdil že sa jedná o mikropotrat a maternica postupne vypudzuje plod lebo na 6tt by mal byť zreteľne vidno vajíčko. Samozrejme plač a neistota u mňa momentálne prebieha.
@majka_3630 je mi to ľúto, už si sa tešila však? Oplakala som to viackrát.. držím palce, nech to nabudúce vyjde. Útechou je, že príroda je v tomto múdra a bábenko by pravdepodobne nebolo v poriadku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@majka_3630 ahoj,bohužiaľ toto sa stáva veľmi často..príroda sa rozhodne,čo udrží…veľa žien často ani nevie,že boli tehotné