Do predu hovorím nejdem riešiť ani muža ani dieťa ale ciste len menzes mala som ho iba 3dni.Stalo sa vám to niekwdy ? Mávam 5-6dni ale nie 3 .
Blbé komenty si nechajte pre seba
@veronikaszabova aha lebo mne sa to nestáva
@adusik12457 nic to nie je, nestresuj.
Pokial si vylucila tehotenstvo.
@adusik12457 mne ked takto blbol menzes,tak to bol zvasceny myom a musel ist von..
@veronikaszabova no neviem lebo mi je niak špatne takže sa aj trochu bijim či náhodou ale no neviem test som neskušala
stava sa to...
@adusik12457 neviem kolko mas rokov, ale ono kazdy menzes moze byt iný, ja menstruujem 25 rokov a neboli dva menzesy navlas rovnake. jeden som grcala, dalsi nie, jeden mi bolo zle, dalsi ma bolelo brucho dalsi hlava atd...a to mi ms chodi ako hodinky cely cas. a hlavne ak uzivas nejake doplnky na otehotnenie tak k vykyvom nejakym prist moze. ak tu cakas ze ti niekto napise ze mozes byt tehotna, no tak na to su testy tehotenske.
@adusik12457 ved si sprav test - a v tvojom zaujme dufam, ze bude negativny.
aj ja si myslim možno že to robil ten zápal čo som mala
ja som mala prvy den a potom už nič, snažime sa o bábo a neviem čo to teraz pre mna znamena, nic mi nie je , zle mi nebýva. Iba jednoducho menzes prestal.
@adusik12457 moze to byt nejaky gynekologicky problem, ale mozes byt aj tehotna, urob si test
@daganov ale zle mi iba po ms 2dni teraz nič takže neviem uvidim
@adusik12457 ja som mavala pravidelne 2-3dni menzes bez bolesti... A po detoch mavam 5dni a prve dni mam bolesti... To sa meni stale kazdy to ma inak...
Moja ms trvala do otehotnenia dlhych 6-7 dni teraz maximalne 3-4. Je to uzasny pocit. Telo si reguluje co ma same a ty bud len spokojna.
@ovaaa no neviem či by to malo byt tehotenstvo
@adusik12457 mne vtedy ešte nebolo zle vôbec, až o tri týždne mi začalo byť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adusik12457 jasne, uz som mala aj 2 dni menzes - nic neobvykle 🙂