Menzes mi mešká piaty deň a bojím sa, že budem tehotná

lilka1533
27. mar 2020

Ahojte baby meškajú mi krámy 5den bojím sa toho že budem tehotná opäť nechcem ani o neho prísť ale ani nechcem mať dieťa kedze financie nepustia poraďte čo mám robiť ..test som si ešte nerobila ..áno viem ešte nemám panikáriť pokedy neviem výsledok ale proste potrebujem rady alebo ak niektorá to zažila :(

stela01
27. mar 2020

@lilka1533 urob si test , ušetríme si všetci kopu času .
👍🏻

marley105
27. mar 2020

@lilka1533 času kopec niet sa kam ponáhľať. 5 dní no to je buď alebo už mi meškali aj 2 t a nebola som..ciklus som mala pravidelní no jeden mesiac takto čiže najistejšie je test ja by som už prvý deň meškania robila test však si si na istom

amy4567
27. mar 2020

Urob si test a nestresuj.... A ak bude pozitívny, stále nestresuj, môže to byť mimomaternicove tehotenstvo, môžeš aj samovoľne potratit,môže to byť anembryomola..... Toľko vecí sa môže posrat, že možno z toho ani nič nebude..... Ale takéto ženy čo si nevážia že dokážu dať život majú šťastie a detickam nič nie je..... Už mám dosť takýchto príspevkov, doprcic trtkaj tak aby sa nestala nehoda...... Moje bábo síce tiež bola nehoda ale v živote ma ani raz nenapadlo uvažovať inak ako tak že budem mať dieťa, ani nie nehoda, len antika nejak sa rozhodla, že už nebude spoľahlivá 🤔.... A nakoniec aj tak umrelo, a to som sa snažila vsetko možné aby mu v brušku nič nechýbalo a tak ďalej by som nihla písať ďalej.... Prepáč že to tu píšem tebe, ale už som tu dnes toľko podobných príspevkov našla že grcam...... Ty si túto odpoveď čítaj len po prvé tri vety.
A neboj sa, bábätko je dar, a určite ho zvládneš vychovať, všetko sa dá keď sa chce.

alinka2018
27. mar 2020

Sprav si tehotensky test, nezvazuj o potrate babätko je dar , mne sa spustil predčasny porod 25 tt o babetko mi zilo a o 3 dni mi zomrelo dala by som všetko preto aby mi malicka prezila 😢 bola moje vysnívané bábätko , peniaze boli aj budu nikdy ti nenahradia lasku dietatka , držím prsty

lejka11
20. apr 2020

@alinka2018 😐💓

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre