Baby mešká my meznes 12 dni tehotna niesom. A idem mat len 17 myslite že je to normalne ?
@smejko25 može to byť tým stresom v posledný mesiac som mala taký,že do školy Furt v strese až sa mi ruky trasu. 😂
Tiez suhlasim so smejko25 stres,žiaľ
Ja som mala dlhodobé tie problémy , meškajúci menštruacia , a už od skorého veku . A veľmi bolestivá . Skús zmeniť gynekológa a spýtaj sa na tabletky visanne. Nimi sa lieči endometrioza , ale mne to krásne upravilo cyklus .A aj bolesti . 🙂 viem že som ich brala 3 mesiace raz a na dva roky som mala pokoj , teraz som ich brala asi v januári 1 mesiac keďže sa mi po čase opäť rozladil cyklus . Aké to opäť celkom v normálnom rozmedzí . Ale mne meškali aj viac ako 45 dni . A pritom zdravá .
@martinkamilaaa ja v tvojom veku som nemala ani potuchy kedy presne mi príde menzes ( cyklus som mala 30-60dní) , až cca o 8rokov neskôr sa to trocha ustálilo...
@jancejance mali ste predtým aj niake bolesti lebo ja už mam krce asi 5 dni a bieli výtok :/
@bimbina skusim a ďakujem za odpoveď 🙂
@martinkamilaaa môžeš mať aj infekciu ak máš biely výtok a bolesti. Skočiť ku gynekológovi treba.
Len taká otázka.. ozaj môžeš vylúčiť tehotenstvo? Si mladá môžeš ma rozbúrené hormóny v tvojom veku som to mala aj ja, mne nepomohlo nič, až keď mi doktorka nasadila antikoncepciu.. a môže to by aj stresom samozrejme
@martinkamilaaa aj kŕče, aj zle mi bolo, v jedno obdobie som bola aj chudokrvná... treba vaľa piť, mne pomáhal gynastan čaj, keď som si dala 3po sebe a keď ani to, tak tabletky od bolesti... lekári väčšinou vravia, že po porode sa to upraví alebo po antikoncepcii (len keď ju naspäť vysadíš, tak si tam kde si bola predtým)
A ako si mozes byt ista ze tehotna niesi ? 😃 mne tehotensky test ukazal az 18den od.vynechania menstruacie.. no ale v tvojom veku je meskanie normalne este nemusis mat ako hodinku
@shilla23 lebo som panna 🙂
@martinkamilaaa to sa v dnesnej dobe ceni 😊 💪
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neprežila si v poslednom čase nejake stresy ???? Mne sa to stalo pred par rokmi po pohrebe blizkeho a tiez mi meskali skoro 2 tyzdne