Ahojte,chcela by som sa opytat ci niekto nema podobnú skúsenosť ako ja. Som tehotná,vo štvrtok som bola u doktorky lenže podla posllednej MS by som mala byť v 11 týždni,no podľa ultrazvuku to vyzeralo na 6 týžden a srdiečko žiaľ nebilo. Poslala ma domov s tým že mam prist zajtra,teda v pondelok ešte raz ma pozrie, budeme mať výsledky s krvi a prípadne ma pošle na čistenie. Zažili ste to niektorá, žeby začalo to srdiečko biť? Ďakujem za odpovede.
Nám v 9tt nebilo a vraj ani nebude a v 10 tt sme šli na čistenie
Ale hneď na to o 3 mesiace sme otehotneli a tento mesiac mam termín pôrodu. Je to ťažké obdobie, nebudem klamať, ťažko som to znášala ale môj muž mi strašne pomohol a bol pri mne. Musi si človek povedat že to tak zariadila príroda. Ale 6 TT ako píšeš je ešte čas, neboj rozbehne sa ❤️
My sme tiez nemali stastny koniec :( babo sa zastavilo na 7tt4, ale uz bolo vidno ze mimi bolo take deformovane :( mozno dr. este dava nadej
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niky2515 v 6tt ešte nemusí byt srdiečko ak máš nepravidelný cyklus tak ťažko povedať.Tehu testy si robila kedy? Pravdepodobne ti vezmú ešte krv a pozrú sonom držím palčeky aby to dobre dopadlo