Mám zničené sebavedomie.

iwanka222
26. dec 2019

Ahoj baby som silna povaha ale velmi mi znicil sebavedomie kamarat mojho ex. Moj ex je vo väzbe budu to uz dva tyzdne. Vyhrazal sa mi a moj otec nanho zavolal policiu a nechali si ho vo väzeni. Jeho kamarat na mna utoci uplne ma psychicky depta ako zmyslov zbaveny. Mam vedomost o tom ze na niecom fici a ponizuje ma a nadava mi. Islo o to ze ma kluce od auta mojho ex kde je maleho autosedacka a tak som mu napisala a on spustil na mna same urazky a ponizujuce spravy ze ty pica jedna skareda ty tam ries pravnika (akoze pre svojho ex) a nie autosedacku a ze som byvalemu znicila zivot ze sedi len kvoli mne a ked sa ma kamarat zastal tak mu napisal ze na mna posle socialku ze chodim do roboty a nestaram sa o maleho a ze moj kamos mi nosi drogy domov a ja fetujem pritom ani nefajcim ani nepijem a o maleho sa staram. Tiez povedal kamaratovi ze moj ex chce byt so mnou len lebo mu ide o maleho nie o tu skaredu picu. Uplne depky mam z toho. Cele tri dni placem a maly len pozera na mna 😞Este mi dokonca poslal fotky byvaleho a napisal mi ze mi praje stastne a vesele Vianoce aby som sa citila horsie. Pripadam si tak nepritazlivo a ako nejaka chudera skareda. 😭😭😭

eliska13
26. dec 2019

@iwanka222 z tohto všetkého by ma najmenej trápilo, že som nepritazliva a škaredá chudera.Povedz, že udas aj jeho, keď neprestane.

iwanka222
autor
26. dec 2019

@eliska13 Velmi mi to znicilo sebavedomie pritom viem ze on na niecom fici.

laila22
26. dec 2019

@iwanka222 koľko máš rokov?

iwanka222
autor
26. dec 2019

@laila22 Mam 31 rokov.

00ivi00
26. dec 2019

Tak to neznieš moc ako silná žena, keď si si nechala "zničiť" sebavedomie od nejakeho feťáka a len za to že na teba slovne útočí a vraví že si škaredá??? A presne tak ak ti to píše tak mu napíš že si si uložila tú konverzáciu a že ak ťa neprestane obťažovať, tak udáš aj jeho, to by spravila silná žena 👍🏻

iwanka222
autor
26. dec 2019

@00ivi00 Naozaj som silna zena. Len to sebavedomie mi posliapal.

sono2
26. dec 2019

@iwanka222 z tohto si zničená?
Odporúčam pretrhnúť kontakt s takýmito individuami. Celé to bude pekne zamotané. Priateľ v base kto vie kvôli čomu, jeho kamarát ma kľúče od jeho auta? A ty?
Nechápem to celé?

bluka2
26. dec 2019

Na autosedačku by som sa vykašľala, zmenila číslo a dala sa do pohody, veď nebudeš predsa 3 dni pred malým dieťaťom plakať, ako ono k tomu prišlo...

0silvia0
26. dec 2019

@iwanka222 preboha to s akymi degesmi komunikujes? A teba trapi, ze ti povedal, ze si skareda? Dievca, spamataj sa...

pribinak
26. dec 2019

Vyhľadaj psychologicku pomoc.

janetinka27
26. dec 2019

@iwanka222 je mi velmi luto co sa ti stalo,moze ti niekto pomoct? mas rodicov, surodencov? tieto dni by si mala travit s ludmi, ktorym na tebe zalezi.chodte aj s malym k vasim, budes citit ochranu a zazemie. neboj sa oslovit policiu kvoli tej autosedacke,zavolaj 158 a opytaj sa,ako ti mozu pomoct. oni v evidencii vozidiel vidia,kto je majitel auta. robila som dlho u policajtov, nemusis sa bat tam zavolat.
ten priatelov kamarat ta chce deptat,je nastvaty,ale to je jeho problem,je zaslepeny. nehladaj v jeho spravani logiku. drz sa od takych ludi dalej.poziadaj ho o tu autosedacku,napis mu slusnu spravu,aby ti umoznil si tu autosedacku zobrat. ak nebude suhlasit, napis,ze ak ti ju do urciteho casu neda, poziadas o pomoc policiu. sms si vsetky uloz.
ak mas z neho ale strach, pozicaj si autosedacku inde,aby si sa s nim nemusela dohadovat.
myslim na teba, ty za to nemozes,nic si nevycitaj.hlavne najprv hladaj ochranu a podporu u rodiny,aby si sa mala o koho opriet. ak je to medzi tebou a priatelom zle,informuj sa,ci je dobre napr.poziadat o predbezne opatrenie,aby tvojho syna predbezne zverili cisto do tvojej opatery atd. neboj sa,nikdy by ti ho nevzali,kontroly zo socialky toto uz dobre poznaju,nemaj z nich strach.

kittykat22
26. dec 2019

@iwanka222 Napis chalanovi, ze si si ulozila konverzaciu ako ti radili vyssie, ze ak ta bude kontaktovat policiu, a ze si nezelas aby ti pisal a zablokuj jeho cislo (samozrejme mu to nepis, ze je v blokacii aby ti nepisal z ineho cisla.) Tak najhorsi scenar - zavola socialku a policiu. Pridu a zistia ze o maleho je postarane, zoberu test na drogy - ktory bude cisty. Konecna. To, ze ti niekto hovori, ze si skareda a neviem aka? 🙂 No, co. Keby ja som si brala k srdcu ludi co ma nemaju v laske, tak sa zavesim na najblizsiu hrusku.

chupakabra
26. dec 2019

Sebavedomie ti neposlapal nik! To taky chuj nedokaze. Preco si to vobec pustas k sebe slova a urazky od cudzieho fetosa??
Zablokuj cislo, na policii podaj trestne oznamenie na neho a zi konecne stastny zivot pre jedineho chlapa ktory za to stoji. Uz neplac pred synom, nemas dovod.

iwanka222
autor
26. dec 2019

Ved ja som ho uz zablokovala predvcerom a vcera pisal mojmu kamaratovi a znova urazky na moju adresu.

iwanka222
autor
26. dec 2019

@chupakabra Mas uplnu pravdu. Ja pracujem, straram sa o maleho nepijem, nefajcim ani nedrogujem a aby ma urazal clovek ktory nezvlada svoj zivot zit a zvladnut tazke situacie v zivote bez fetu mi nesiaha ani po päty.

stanulienkat
26. dec 2019

Kde si sa preboha dostala do kontaktu s takymi individuami? Preco mas s takym dieta???

stela01
26. dec 2019

@iwanka222 sebavedomie ti pošlapal cez SMS ?

dankanka
27. dec 2019

@iwanka222 keby mi feraj povedal ze som škaredá p... tak by ma tým nanajvýš rozosmial. Ty sama vieš ci si ci nie si škaredá, či sú alebo nie si hlúpa. Ktokoľvek ti môže čokoľvek povedať, ty predsa vieš aká si. Popravde, fetakovi by som sa páčiť nechcela. Ak by mi povedal, že som pre neho škaredá, nič lepšie by mi povedať nemohol. Si slušná žena a takéto počúvať nemusíš. Autosedacky zoženieš v bazáre lacno. Nerozumie m načo takého chudáka vôbec kontaktujes,vlastne si koledujes o takéto divadlo.

jeliz59
27. dec 2019

????!!🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤯🤯🤯....ma odpalilo...

Píšes že máš 31 rokov tento príspevok je hodný 15 ročnej baby....
Akože mala by som v....aby ma dáky feťák urážal.....čo takto ukázať sms na polícii???
No nenechala by som sa urážať úder vrátim....ale že by som bola z toho psychicky na dne a trápila sa že mi posliapal sebavedomie??? To nie jedine prečo by som ťažko zaspávalo by bolo od nervov že si taký idiot niečo také voči mne dovolil a tuho by som premýšľala a aj docielila aby bol za svoje chovanie potrestaný chuj demetny

jana_eyre_2
27. dec 2019

A keby ti fetak napisal.ze si krásna, tak ti to.sebavedomie zvýši?

stanulik33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre