Mám za sebou samovoľný potrat

lili2207
30. mar 2019

Ahojte babenky potrebujem poradit ,ťažko sa mi o tom rozpráva ale nejak musím začať😔 tak idem nato...pred pár týždňami som si urobila tehotenský test a zistila som,že čakám miminko😍 veľmi sme sa všetci tešili dcérka tá skoro plakala od šťastia tak ma objímala,že som myslela,že je po mne😂syn to zobral športovo ale tiež bol rád aj ked chlapci to ináč prežívajú dokonca sa obaja zhodli,že chcú aby to bolo dievčatko😂 lenže cčlovek mieni a,pánBoh mení...gynekolog zistil,ze malinke sa nevyvíja a má len 3,7mm ešte počka a keď nie tak musim ísť na kyretáž ale v noci som mala bolesti a krče ako ms niečo akoby zo mňa vypadlo taký kúsok a dnes som začala špiniť a aj trochu krvácať nie moc len tak ako pri ms.Už raz sa mi to doma stalo,že som potratila a ked som išla na kyretáž mi hovorili,že som ani nemusela prísť😔 teraz neviem čo mám spraviť či počkať nech sa to samovyčistí ,dá sa dohodnúť tak s gynekologom,že by sme počkali?už nechcem ísť do nemocnice deprimuje ma to prostredie😔napiste mi prosim vaše skúsenosti sk máte budem veĺmi rada

lucka12399
30. mar 2019

@lili2207 no .. ja by som na gyndu urcite zasla... a on sa pozrie a povie ti co je pre teba najlepsie ..

lili2207
autor
30. mar 2019

@lucka12399 aj to mám v pláne som objednaná na štvrtok najradšej by som bola keby som už mala úplne potom😔

lucka12399
30. mar 2019

@lili2207 nic take som chvalabohu nezazila ale verim ze to je tazke... kazdopadne drzim palce .. vela stastia 🙂 a hlavu hore podari sa zase nabuduce

lili2207
autor
30. mar 2019

@lucka12399 dakujem už asi nebudeme pokúšať teda strašne by som ešte chcela mimčo ale žiaľ už to asi nepôjde😔

nini1010
30. mar 2019

Pozri je to tazke,ale nie je to koniec sveta.Stava sa to velmi velmi casto.My co vieme ze otehotniet este neznamena mat dietatko a zazili sme to viac krat to vieme vsetky potvrdit.Potratov je taaak strasne vela a boli to vzdy rovnako,verim ti.Nezavrhuj ze sa uz nepokusis,ak by ste ozaj chceli 3.dieta.Jedine co by som robila inak,ze by som to nehovorila hned detom, ked je test pozitivny.to nie je dobre.toto sa totiz stava tak casto,ze by si ani neverila,len o tom zeny nehovoria a akurat su potom vsetci vokol nestastni.svoje stvrte tehotenstvo som tajila ver never az do pokrocileho 5 mesiaca,lebo viem ze nestastie nechodi po horach ale po ludoch a zle sa hrozne rychlo stane.drz sa,chce to len vyplakat sa vzdy ked to na teba pride a cas,to prejde.

lili2207
autor
30. mar 2019

@nini1010 diky za povzbudivé slová žiaľ už toto je moja tretia strata😔 ešte v decembri mi môj gynekog povedal,že už mi neodporúča ostať tehu 😔 a ja hned bum o pár mesiacov u neho😂 zobral to veľmi dobre žiaľ mal pravdu😔 no deťom sme to povedali nechceli sme mať pred nimi tajnosti máme veľmi pekný vzťah❤

lucka12399
30. mar 2019

@lili2207 preto ak sa dakedy este podari .. tak to vydrz a neplas s tym aspon deti 🙂 pockaj aspon do urciteho mesiaca .. aj ked mate pekny vztah..

lili2207
autor
30. mar 2019

@lucka12399 😂😂😂 to bola práveže pre nich veľmi dobrá správa cítila som,že to musím im povedať hlavne dcérke potrebovala to 😔

greta07
30. mar 2019

Ja na tvojom mieste by som urcite zasla ku gynekologovi...nemozu ta len tak zrusit a povedat ze to ste nemuseli chodit...drzim palce

daniela2227
30. mar 2019

@lili2207 je mi to veľmi ľúto 😞 tiez som po 3tom MA..ten tretí bol najhorší.. lebo už v nejakom 7tt zistili že plod je malý.. 4mm...a nanešťastie sa to tiahlo až do 12tt kým samo odišla.. Ja som chcela počkať.. dali mi na výber.. ale ak by sa to nedajboze malo zopakovať.. šla by som na kyret..pretože to čo nasledovalo..bolo strašne...
Je to skoro rok a stále rovnako to boli...
Určite skoc k dr..nech zistí aká je situácia..
Prajem ti veľa síl ✊😘

baby26
30. mar 2019

Ja som mala test pozitivny a aj tak som menstruaciu normalne dostala a tehotna nie som

greta07
30. mar 2019

@daniela2227 boliet to bude stale predsa to bolo tvoje babatko:( ja som o nasu.malu prisla ked som bola v 23tyzdni a to naozaj neprajem nikomu...je tomu uz 3 roky ale bolest je stale taka ista...

lili2207
autor
30. mar 2019

@greta07
@daniela2227 dakujem babenky snad sa s toho rychlo dostanem😔 ešte sa chcem spýtať ako dlho ma môže gynekog nechať doma na pn?v robote totiž nič nevedia a som dosť citliva nechcem tam pred nikym plakat😔telo sa,rychlo zotavi zial dusa nie😔

lili2207
autor
30. mar 2019

@daniela2227 prečo mala si nejake komplikacie?😔

daniela2227
30. mar 2019

@lili2207mne ponúkli PN koľko chcem..ale žijem v UK...čo sa týka komplikácií.. neboli.. ale bolo to ako pôrod.. bolesti..kontrakcie..tlaky...od cca 9rano do 4 poobede...nechcem to nikdy viac zazit

daniela2227
30. mar 2019

@greta07 bože.. to mi je ľúto strasne 😔😔😔 mne je stále do plaču..keď si na to spomeniem..aj teraz 😔 môžem sa spýtať.. čo sa stalo?..teda..ak nechceš nemusíš odpovedať na to

lili2207
autor
30. mar 2019

@daniela2227 ahaa tak to je ine .. budem musiet za nim skocit a nejak sa dohodnut ..keby to robia tak,ze uspia a spravia ale este to cestovanie priprava nemocnicne prostredie brrr.. to ma odradza1😔 a bojim sa,aj navratu do roboty ked nam odislo steniatko tak som sa schovavala a plakala v robote nieto este toto malinke😔

lili2207
autor
30. mar 2019

@greta07 fuu az teraz poriadne citam😔je mi to velmi luto uz to vidim ,zas budem mysliet na teba cely den😔 preto nemozem pozerat modre zneba ani nic podobne😔

ankare
30. mar 2019

Je mi to veľmi ľúto. 😪
Ja som začala spinit a krvácať v 7.tt., vycistila som sa sama, vdakabohu. Môj dr. ma odporučil na kyret, v nemocnici skonštatovali, že kyret nepotrebujem. Pichli mi injekciu na stiahnutie maternice. Krvacala som ako pri bežnej menštruácii asi 6 dni. Som veľmi rada,, že som sa vyhla kyretu. Držím palce, aby si sa vycistila sama a nech je všetko v poriadku! ❤️

janulienockanr
30. mar 2019

Viem ako vám. Je ja som to zažila 3krat a jeden tiež pred par dnami už som v takom štádiu že človek aj prestáva dúfať ze sa to raz vidari..Tiez som samovoľne potratila ale gynekológ trval aby som šla. Do nemocnici na kyret aby tam. Náhodou nič nezostalo. Na vašom mieste by som šla co najskôr gynekológovi alebo do nemocky aby sa len pozreli ci tam. Niečo nezostalo... A dajú vám lieky aby ste nedostali zápal a injekciu na stiahnutie maternici ako aj mne dali... Prajem. Vám veľa šťastia. A veľa síl.

lili2207
autor
30. mar 2019

@ankare
@janulienockanr pojdem tam v pondelok rano tajne dufam,ze tam nebudem musiet ist😔 a ako je to s tou pn prosim?diky moc🙏

greta07
30. mar 2019

@daniela2227 nam bolo uz na druhom sone povedane ze ma tekutinu pod kozou takze som sla na geneticke testy, nakolko si mysleli ze bude mat downow syndrom...nemala, zistili ze ma Di Georgov syndrom a este v 20 tyzdni zistili ze ma dieru na srdiecku a iba jednu chlopnu :( strasne male sance jej davali az nakoniec sa nam narodila v 23 tyzdni, bola krasna...ako anjelik ❤

greta07
30. mar 2019

@lili2207 bolo to velmi tazke a ludia sa ma pytali ako to zvladam ale, keby som nemala Nicole nasu prvu dcerku asi by to bolo omnoho horsie...

lili2207
autor
30. mar 2019

@greta07 joj strasne moc mi to je luto az mi je do placu😢ale aj ja,mam doma take slniecko a tiez Niki a je to nielenze moja milovana dcerka ale aj moja najlepsia kamaratka😂😉😚

deti95060810
30. mar 2019

ja som krvácala počas tehu niekoľkokrát, samozrejme nemocnica atď.... a dcéra má 13 r.
aj tak by si mala ísť za lekárom nech pozrie či si ozaj potratila...

greta07
30. mar 2019

@lili2207 no to moja tiez aj ked je to riadne sidlo ale, nemenila by som ju🙂

janulienockanr
30. mar 2019

@lili2207 Jq som už pred tým bola vypísaná lebo. Mne nevedeli najprv nájsť plod a mysleli si ze to. Je. Mimo maternici.... Tak ma pre. Istotu nechali doma. Ale. Viem. Ze po kyrete ak. Mate dobrého. Gynekológa tak vás môže nechať marodi ale koľko to veru neviem lebo ja som bola vždy doma len tyzden

nini1010
2. apr 2019

@lili2207 Ked poziadas svojho lekara necha ta doma podla vasej dohody,aj tyzden,aj dva,kolko ti treba na zotavenie.Kedze si nemala kyret tak fyzicky si fit velmi rychlo.Ak ti vsak mozem poradit,neprehanaj to s PN.daj si tyzden,plac plac plac,prechadzaj sa a plac,ale.vrat sa cim najskor do prace.Ja som to dokonca raz tak spravila ze v piatok kyret a v pondelok praca.Mozno to bolo az priskoro,ale mne velmi pomahalo pracovat,byt medzi ludmi,zamestnat si mysel a vecer si zase v tichucku doma poplakat.Keby som bola len doma tak na nic ine nemyslim len na potrat,na svoje babatko a stale by som sa v tom cvachtala a plakala.Aj pridlhy smutok vie ublizovat,ver mi.Takze si daj par dni PN,ale pre svoje dobro sa vrat cim skor do bezneho zivota.Pre dobronteba aj celej tvojej rodinky.Chce to naozaj len cas ❤

nini1010
2. apr 2019

A este naozaj bez ohladu na to conti kto povedal minule,dr sa rreba ukazat.Musia ta skontrolovat ak si potratila ci si sa vyciatila lebo zase s rym nie su srandy.Ak by nieco ostalo dnu z toho mozes dostat silny zapal a horucky,to ti naozaj nie je treba.

lili2207
autor
2. apr 2019

@nini1010 volala som mu povedala som co sa,stalo ,povedal,ze staci prist vo stvrtok ked mam kontrolu je lepsie ,ked je tam nejaky casovy odstup ozaj je to skvely clovek a odbornik😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre