Mám pocit, že som k ničomu

26. jún 2020

Žienky, potrebujem sa niekomu vyrozprávať s tým čo má trápi. Momentálne som na MD s dcérkou, začínam mať pocit, že som úplne k ničomu. Začalo to keď som bola tehotná v práci som dostala výpoveď, moja veducai povedala, že majitelia sa k nikomu takto nezachovali odkedy tam ona pracuje. Pričom predtým nemali žiadne výhrady k mojej práci , neklesli ani tržby a robila som viac činnosti z viacerých pozícii. Dosť ma to vtedy prekvapilo a doteraz sa s tým neviem vyrovnať. Bojím sa ako sa po materskej opäť uplatnim. Navyše mám veľmi vzdelaného partnera s prehľadom, nechcem aby sa musel za mňa hanbit. S dcérkou mi to tiež veľmi nejde keď bola menšia vkuse mi plakala, teraz som už trochu nabehla na režim, ale mám pocit, že pohorím vo všetkom čoho sa dotknem. Prepáčte sa anonymitu. S pozdravom

frinty
26. jún 2020

Velmi vzdelany partner sa isto nemylil. Mas velku hodnotu ako kazdy clovek. Ze si to nemysli nejaky pan riaditel ti moze byt ukradnute. Musis sa na vsetko pozriet z nadhladu a pokojne. Mas teraz sancu uplatnit sa inde, len sa porozhliadaj, isto najdes nieco co ta naplna, v com si dobra.. Porozpravaj sa o tom aj s manzelom, uvidis ze ti pomoze aj jeho pohlad. A ze mala plakavala, kazda matka sa citi obcas a niekedy aj casto zlou mamou, ale vsetky sme najlepsie maminky pre svoje deti, staci ich MILOVAT ostatne uz ide samo.. Hlavu hore a neboj sa napr aj vyhladat psychologa, v dnesnej dobe velmi bezna vec.. Drz sa ❤️

ketyket
26. jún 2020

Ja som sa tiez bala ze si nenajdem pracu po prvej dcerke ale nasla som.Neboj sa toho.Jednoducho si musis povedat ze nejako bolo nejako bude..ja viem tiez ako sa melu picity zufalstva v hlave a tiez akurat prechadzam dost turbulentnym obdobim pre zmenu v manzelste, aj take ze som neschopna ma napadalo ale vsetko je to len v tej nasej hlave nepodarenej..Popravde ani teraz neviem ci najdem pracu ked mi skonci MD..ale nadej zomiera posledna

deti95060810
26. jún 2020

nevieš čo a kto za tvojim vyhadzovom z práce stojí resp. prečo sa to stalo... poznám aj taký prípad že vedúca sa bála o svoju pozíciu tak vyhodila radšej toho najšikovnejšieho len aby ona nebola ohrozená.... V dnešnom svete vedia byť niektorí riadne svine....😉

autor
26. jún 2020

@deti95060810 zaujímavé je, že 2mesiace predtým mi zvýšili plat. Ale z časti si zrejme môžem za to sama chcela som dať výpoveď a zopár ľudí o tom vedelo, keď som sa dozvedela, že čakáme bábo samozrejme som ju už podať nechcela. A kým som dostala tehotenskú knižku prišla mi výpoveď. Priateľ mi vravel, že to mám ako ponaučenie, že mám selektovať prácu a súkromie, že najväčší kamarát môže byť najväčší zradca a vedome škodiť.

autor
26. jún 2020

@frinty
@ketyket
ďakujem.. ❤️

sunny8
26. jún 2020

Veď v tehu ťa nemôžu vyhodiť či ? Len tí zabezpečiť náhradnú prácu ak teda robíš ťažkú pozíciu a keď nie tak maródka.
Začni si viac veriť a budú ti veriť aj ostatní ;)

deti95060810
26. jún 2020

je mi ľúto čo sa ti stalo, ale skús sa nad túto nepríjemnosť preniesť a užívaj si teraz len tehu.... áno, v práci býva pomaly každý každému nepriateľom ,resp. konkurent.....A o ženskom kolektíve už ani nehovorím. Tam je závisti, až až...

larisalarisa
26. jún 2020

Po prvé. Neverte vedúcej. Možno vám len chcela ublížiť. A veru, podarilo sa. Ste skvelá. Prácu si nájdete

luccija
26. jún 2020

Aby si to oznámila firme nemusela si mať tehotensku knižku.Stačí papier od lekára.Mas múdreho partnera nikomu nič nevesaj na nos poucila si sa.Uplatnis sa ako tisice iných žien😊možno budeš mať druhé bábo, ver si trocha!a nerozmyslaj dopredu

autor
26. jún 2020

No áno mohli ma prepustiť, keďže nemali to písomne doložené, že som tehotna na to si už dám tiež pozor. Ja mám skôr podozrenie na kolegyňu, čo veľmi chcela dieťa a potom ju nechal priateľ. Keď sa to dozvedela často som ju mala pri stole. Ten pohľad na moje bruško vždy keď som prechádzala, no veľmi nepríjemné, ale zbytočne je riesit kto za to mohol. Mám ponaučenie do budúcna selektovať prácu a súkromie. Možno konečne skúsim študovať dizajn okrem profesie aktuálnej.

ivangeline
26. jún 2020

Niektoré deti sú náročné. Chápem,že ta to depta ale ako matka sa určite snažíš najviac ako vieš. Môžeš sa spýtať bývalého zamestnávateľa,že prečo...ak ta to veľmi trápi ale pravdivý odpoveď nemusíš dostať. Ak máš čas a mala je už v pohode,choď viac medzi ľudí. 🙂 Začni nejaký kurz,aby si sa potom lepšie uplatnila. Prípadne nejakú záľubu pestuj. Či aspoň niekde s malou medzi mamicky,aby si si nemyslela,že len ty máš takéto pocity. Dúfam,že partner ta uistuje,že to nie je pravda. ;)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre